Ego & Essentie live/online-avond “Passie, ontwaken en vanuit je ziel leven"

Voel je dat er meer is dan het dagelijkse leven dat je nu leidt? Ben je zat van bepaalde herhalingslussen en oude patronen in je werk, relatie en andere situaties? Wil je meer inspiratie, helderheid en vreugde voelen? Tijdens deze ego & Essentie avond onderzoeken we de blokkades en herhalingslussen van ons ego-ik. Waarom val je hier steeds weer in terug, en hoe kan je dit doorbreken? We gaan dieper in op dit proces en je krijg ook tools mee om thuis meer vanuit je Essentie te leven.

kernwoorden:
vuur van ontwaken, online bijeenkomst, essentie, ego

elohim
Volg ons ook op:

   

Ego & Essentie live/online-avond “Passie, ontwaken en vanuit je ziel leven"

Workshop: L.03

Beschrijving

Voel je dat er meer is dan het dagelijkse leven dat je nu leidt? Ben je zat van bepaalde herhalingslussen en oude patronen in je werk, relatie en andere situaties? Wil je meer inspiratie, helderheid en vreugde voelen? Tijdens deze ego & Essentie avond onderzoeken we de blokkades en herhalingslussen van ons ego-ik. Waarom val je hier steeds weer in terug, en hoe kan je dit doorbreken? We gaan dieper in op dit proces en je krijg ook tools mee om thuis meer vanuit je Essentie te leven.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden


Ego & Essentie live/online-avond “Passie, ontwaken en vanuit je ziel leven"

Voel je dat er meer is dan het dagelijkse leven dat je nu leidt? Wil je liefde en passie brengen in je leven, in plaats van blijven hangen in herhalingslussen? Zoek je naar een andere vorm van werken, relaties en bezieling? Wil je weten hoe je kunt groeien naar leven vanuit je hart en ziel in plaats van het ikje?

oranje bloesem-white.jpg

Om afgestemd te zijn op je hogere flow van inspiratie moet je de ik-gedachten en gevoelens die dit verhinderen (door)zien. Dit is ook de ontwikkeling naar je ware zelf (leven vanuit je essentie). Doordat je hoofd stiller wordt ontstaat er ruimte voor het universum om door jou heen te werken. Er ontstaat minder verzet, gepruttel, onzekerheid, twijfels en foute verwachtingen, en meer flow vanuit het moment. Dit brengt passie, bezieling en levensvreugde!

Tijdens deze ego & Essentie avond onderzoeken we de blokkades en herhalingslussen van het ego-ik. We belichten dit vanuit een ander perspectief, zodat je voorbij je eigen vragen en onduidelijkheden kunt zien. Je kunt je persoonlijke vragen inbrengen en leert ook veel van de vragen van anderen. Doe je online mee dan kun je je vragen vooraf insturen.

 


Wie in jou versterk je, het ego of je Ziel?


 

Luuc 2017-klein.jpg

Ik ontmoet je graag.

Luuc van Vuuren
Master Healer-Reader-Coach en docent

 

Tijdens deze online/live bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.
Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt.
Je kunt de bijeenkomst online volgen of live in Veelerveen (Gr), aanwezig zijn.

Op afstand/online: Stuur je vragen vooraf via de mail. Dit is mogelijk tot 16.30 uur op de dag zelf. Tevens is er online mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers wordt je vraag wel of niet behandeld.

Aanmelding bij online deelname:
Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de bijeenkomst.

 NB. Van de Online/ live bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.

 

Feedback van andere deelnemers:

"Hoe eenvoudig werd het door Luuc weerspiegelt: je passie volgen, maar vanuit welke laag in jezelf? Het sloot zo aan bij mijn eigen situatie: eerst leefde ik mijn passie uit door jarenlang met mozaïek bezig te zijn, healings te doen en poëzierondleidingen te geven. Daarna brak een tijd aan waarbij ik met de vraag rondliep: wat nu? Waar voel ik (nog) passie voor? Echte passie.

Ik volgde van allerlei cursussen maar het ontbrak. Totdat... ik me als het ware "geroepen" voelde om naar het Elohim centrum te komen. Daar voel ik dat door o.a. healings te ondergaan, me de weg wel gewezen word. Vanuit mijn eigen binnenste. Overgave dus. De lezing was helder en bracht me, naast helderheid over de 3 lagen van passie, ook rust: het is goed.

Met een warme groet van verbondenheid,"
Nelleke


"De bijeenkomst ego & Essentie: “Passie, ontwaken en vanuit je ziel leven" vond ik interessant en inspirerend. De insteek, dat passie - zo mooi als het klinkt - ook iets met je ego te maken kan hebben was voor mij verrassend. Dit werd verhelderend uit de doeken gedaan en tijdens de lezing werd duidelijk hoe je met een steeds groeiend bewustzijn van je eigen behoeften los komt, je passie inzet ten dienste van anderen en uiteindelijk meer en meer vanuit het geheel van de situatie handelt, vol overgave en overtuiging en los van angsten. (Deze mogen misschien nog op de achtergrond een rol spelen maar zijn geen raadgevers meer.) Mooi vond ik hoe Luuc met treffende beelden ter verduidelijking op vragen van bezoekers van de bijeenkomst inging."

Ricarda

"Heel helder, je sloeg de spijker op zijn kop!"

Helena


"Ik vond het weer heel fijn om deel te zijn van deze avond. Ik voelde de energie bij mijn voeten omhoog komen. En na de bijeenkomst voelde ik een verschil, alsof mijn eigen liefdeslicht dieper is ingedaald."

Debbie


 Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn