Live / online satsangavond met Joke: Hoe word je onvermoeibaar en stressloos door te Ontwaken

Als je Lichtwezen en ikje in de toekomst als eenheid kunnen samenwerken dan werk je altijd stressloos, ben je onvermoeibaar en voel je je licht en ruim, ook al is niet al het werk even leuk en is er nog steeds de druk van de kloktijd. Het plezier bestaat echt! Leer tijdens de satsang net als anderen die je zijn voorgegaan, te werken vanuit je ware Zelf en je nieuwe aarde Menszijn.

kernwoorden:
satsang groningen, online satsang, lichtwezen, joke elziam nootebos, goddelijke vonk, doen vanuit zijn

elohim
Volg ons ook op:

   

Live / online satsangavond met Joke: Hoe word je onvermoeibaar en stressloos door te Ontwaken

Module: 2018 satj 1
Deze module behoort tot de opleiding: Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Als je Lichtwezen en ikje in de toekomst als eenheid kunnen samenwerken dan werk je altijd stressloos, ben je onvermoeibaar en voel je je licht en ruim, ook al is niet al het werk even leuk en is er nog steeds de druk van de kloktijd. Het plezier bestaat echt! Leer tijdens de satsang net als anderen die je zijn voorgegaan, te werken vanuit je ware Zelf en je nieuwe aarde Menszijn.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
22-09-2018
19.00-20.00 uur
€19.50Joke ElZiam NootebosElohim Centreaanmelden


Live / online satsangavond met Joke: Hoe word je onvermoeibaar en stressloos door te Ontwaken

Het persoonlijke of universele Christusbewustzijn belichamen betekent niet het vergoddelijken van het menselijke, maar de erkenning van het goddelijke binnen in je.

Helder Bewustzijn.jpg

Live / online satsang met Joke

Zoveel incarnaties heb je gewerkt en gezwoegd voor anderen, om aan alles te beantwoorden en alles voor elkaar te houden. Je nam zoveel verplichtingen en verantwoordelijkheid op je rug en nek waardoor het soms gespannen lichaamsdelen zijn geworden ... Ook je zenuwstelsel is van tijd tot tijd gestresst geraakt. Je moet steeds beantwoorden aan wat er nodig is om je heen. Vaak kon en kan dat ook niet anders in de praktische situatie.

 

  • Maar hoe zit dat dan met je ziel en Lichtwezen, met je Goddelijke Vonk?
  • Hoe zit het met je aardse plichten ten opzichte van je verantwoordelijkheid aan je grote Zelf en de Bron?
  • Hoe doe je vanuit Zijn?
  • Hoe functioneer je vanuit de grote Tijd en de kloktijd tegelijkertijd?
  • En wat nou als er irritaties spelen?

 

Na een korte geïnspireerde lezing van Joke ElZiam Nootebos over deze thema's, volgt er een live / online satsang waarin je Joke vragen kunt stellen. Zij zal antwoorden geven vanuit haar verlichte staat.
Uit eigen ervaring kan ze vertellen hoe het is om de "doener" en de harde werker los te laten, en hoe dat bij jou kan ontstaan binnen je eigen situatie.


Joke 2016.JPGAls je Lichtwezen en ikje als eenheid kunnen samenwerken dan werk je altijd zonder stress
Dan ben je onvermoeibaar en voel je je licht en ruim, ook al is niet al het werk even leuk en is er nog steeds de druk van de kloktijd. Maar de ik-doener en moeter zijn dan opgelost. Dit plezier bestaat echt! Leer net als anderen die je zijn voorgegaan, te werken vanuit je ware Zelf en je nieuwe aarde Menszijn.

Lees hier meer over satsanggever en ingewijdene Joke ElZiam Nootebos

 Feedback van een deelneemster
'Bedankt voor de mooie satsang sessie en bedankt voor de mooie woorden in je antwoord op mijn vraag.
Tranen lopen nog steeds over mijn wangen terwijl ik me lichter en fijner en "voller" voelt, maar ergens ben ik ook bang. 
Bang voor het loslaten zonder te weten wat ik dan wel gaat tegenkomen, wat ben ik dan diep in mezelf. 
Ik herkent het wel als je refereert aan engelenmensen, het kunnen aanvoelen van trillingen van de natuur, maar ik durf mezelf daarmee niet te vergelijken...
Maar ik zou het wel willen want het is wel zo, denk / vrees ik, maar dan denk ik weer dat het maar een "egotripperij" is want "ho ho  ik ben zo bijzonder" zoals de mindset op dit moment is bij vele mensen.
Ik kan de weg wel zien..., maar ik weet niet (meer) hoe ik er met komen.'

 


 

Tijdens deze online/live bijeenkomst vindt vaak eerst een korte geïnspireerde lezing plaats en daarna is er ruimte voor persoonlijke inbreng, coaching, reading en vragen. Door de inzichten  en eenheidsenergie onder de woorden voel je je lichaamscellen verruimen en wordt het makkelijker vanuit je ware Zelf en essentie, ook in je onderste chakra's, te functioneren.
Tip: Maak er een mooie dag van voor jeZelf;
Trek er een dagje vooruit en bezoek tevens de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen als je savonds meedoet met de online bijeenkomst. Eventueel kun je een bijzondere readingsrondleiding  met een Elohim Master Healer Reader in de helende tuinen erbij boeken. Om 17.30 uur kun je dan, als je wilt, meedineren in het huiskamerrestaurant met het team en andere gelijkgestemden, indien je vooraf boekt.
Je kunt de bijeenkomst online volgen of live in Veelerveen (Gr), aanwezig zijn.

Op afstand/online: Stuur je vragen vooraf via de mail. Dit is mogelijk tot 16.30 uur op de dag zelf. Tevens is er online mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers wordt je vraag wel of niet behandeld.

Aanmelding bij online deelname:
Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de bijeenkomst.

 NB. Van de Online/ live bijeenkomsten worden audio en/of video opnames gemaakt. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld op de website voor verkoop. Bij het aanmelden voor deze activiteit geef je hiervoor automatisch toestemming conform de algemene voorwaarden.

 


 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn