Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?

Workshop: 042-2021

Beschrijving

Joke en René activeren tijdens deze sjamanen-aardehealer cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je paradijselijke energie, zowel als negatieve omgevings- en stralingsenergie, voelen vanuit je lichaam, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd. Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en leert dat je om een bepaalde reden in dat gebied woont. Je ontwikkelt meer buikgevoel en een fijne woonomgeving!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

26-06-2021 t/m 27-06-2021


€376,00

vroegboekprijs

26-06-2021
27-06-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit

INCLUSIEF:
eten
overnachting (mits beschikbaar)
Incl. Wichelroedes. Gratis entree Helende Zelfrealisatie bezoekerstuinen

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit


Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?


Deze workshop is een onderdeel van  verschillende Elohim-opleidingen maar kan ook los worden gevolgd. Je ontvangt ook een basischakra-kundalini-transmissie in de Basischakratuin en de Drakentuin van de Elohim Krachtplaats indien de tijd het toelaat.

 

Aarding, eenheid, boomwortels.jpgJoke en René vertellen tijdens deze bijzondere sjamanen weekendopleiding hoe een krachtplaats en chakratuinen zich kunnen ontvouwen via jou, in samenwerking met Moeder Aarde. Door het stap voor stap activeren van je ware natuur in al je chakra's, in eenheid met Moeder Natuur, ontstaat voelbaar een lichtvortex (of krachtplaats) in je eigen lichaam, huis en tuin. Een vortex of krachtplaats is een spiralende lichtkanaal tot in de Bovenwereld en diep in de Aarde. Tijdens deze workshop ga je in de zelfrealisatie tuinen van de Elohim Krachtplaats een aantal van deze vortexen ervaren, en leer je ze herkennen.

Waarom woon je waar je woont

Je hoort tijdens deze workshop, voor nieuwetijds sjamanen, toekomstig aardehealers, natuurcoaches en andere geïnteresseerden, over de oorspronkelijke gebiedsenergie en dat je om een bepaalde reden, naast de praktische reden, woont waar je woont. Je leert dat ieder dorp of stad te maken heeft met je ware essentie én karma. Ook leer je ley-centra, ondergrondse stralingslijnen, aardstralen, waterlopen en Moeder Aarde voelen met je lichaam en de wichelroede, en waar nodig te ontstoren.

Je subtiele zielsgevoeligheid vanuit je lichaam leren kennen

Joke en René activeren, tijdens deze sjamanen-aardehealer cursus, samen met de Bovenwereld je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je vanuit je lichaam magische en paradijselijke energie, zowel als negatieve energie en omgevingsstraling, voelen, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je tijdens deze sjamanencursus veel meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd.

Soorten straling, gezondheid en zelfrealisatie

Je leert herkennen of jij (of een ander) last hebt van aardstralen, electro-smog, leylijnen, waterlopen, entiteitpoorten, sferenbelasting, kerkenlijnen, kosmische straling, verstoorde krachtplaatsen en/of diepe aardebelasting. Je leert de soorten stralen te voelen, testen, pendelen en ontstoren. Voor jezelf en een ander. Ook leer je wat deze soorten straling doen met je gezondheid, lichtkracht, stralendheid, aarding en spirituele ontwikkeling. Bijna iedereen die een beetje gevoelig is kan dit leren. Krachtplekken ontstaan vaak door leylijnen, geestelijke lijnen. Hoe je die kunt meten en voelen leer je op de Elohim Krachtplaats tijdens deze natuurtraining.

Ontstoren van stralingen in jou, je cliënt, huis of werkplek

Je leert jezelf en elkaar te testen op vele verschillende soorten straling en meten wat het met je levensenergie, lichaam, stemming, psyche en ziel of een goede stroming, doet. Deze kennis kun je later toepassen op de cliënten in je eigen praktijk. Ook leer je hoe je huishealing, aardehealing of een healing op een boom of gebied kunt geven.

Stralingen in het lichaam leren meten

Wichelroede.jpgTevens leer je met de touch for health methode (armspiertest), de pendel en de wichelroeden werken. Ook leer je zelf meten hoe ver de straling van apparatuur, meterkast en zelfs een natuurwezen (deva) reikt, en of dat jouw Licht en gezondheid verkleint of vergroot. Als je zelf werkt met een pendel neem hem dan ook mee, evenals buitenkleding. Vele soorten aardstraling zullen we ook buiten in de Elohim tuinen leren ervaren, waardoor het geleerde niet alleen in ons hoofd zit, maar ook beklijft door onze invoelende lichaamservaring en het gebruik maken van de wichelroede die je ook mee naar huis krijgt. Door deze sjamanen-aardehealer cursus leer je steeds gemakkelijker vanuit je buikgevoel aan te voelen wat iets is, het woorden te geven en te voelen of het jou en je mensen levensenergie geeft of kost.

Een pendel kun je tijdens de workshop ook lenen en de wichelroeden krijg je cadeau.

 


Healing op je basischakra, kundalinikanaal en levensenergie

Tijdens deze workshop ontvang je een helende transmissie voor je basischakra en kundalinikanaal in de krachttuin van de basischakra en indien de tijd het toelaat kun je ook het energieresultaat als auragrootte en Boviswaarde, ervoor en erna, meten.

Verbinding maken met je huiselementaal

Indien er tijd genoeg is leer je tijdens deze training als sjamaan, aardehealer en natuurcoach, verbinding maken met je huiselementaal, ook leer je hoe je samen met de huiselementaal positieve krachten inzet voor jou en je gezin, of voor een eventuele verkoop. Deze vaardigheid kun je na afloop in je therapeutische of sjamanistische aardehealers praktijk ook toepassen.

Stralingsproblemen van geest en lichaam

Naast ooglensvertroebeling, hart-, rug-, long-, reuma-, spier- en darmklachten kun je ook angst, overactiviteit of agressie overnemen uit de omgevingsstraling. Tevens kun je psychisch gespannen of labiel worden, duizelig worden of hoofdpijn krijgen van straling. Er kan meer agressie en irritatie ontstaan bij volwassenen, kinderen of dieren, maar ook een zwaar en niet flexibel lichaam, waarin alles zich ophoopt, stijf wordt en vastzet, en waarin mineralen en vitamines niet goed worden opgenomen. Dit alles kan het gevolg zijn van kruisende wateraders en aardstraling. De energie van je woning of woongebied kan ook je hartzaken, gevoels- en geestelijk leven en je Licht verstoren.... alles kan er mis gaan in slechte woningen, buurten of bedrijven... maar ook de juiste energie, stralendheid, gezondheid, lichtvoetigheid, gemak en overvloed kun je straks activeren d.m.v. deze cursus als sjamaan, aardehealer en natuurcoach!

Huis onderzoeken op aardstralen of entiteiten

Je zult in deze aardehealing workshop ook je eigen huis leren onderzoeken op verschillende soorten stralingen en eventuele entiteiten. Je leert de positieve en minder goede plekken vaststellen met de pendel, je gevoel en intuïtie. Ook leer je hoe je de energie positief kunt maken. Je leert hoe mensen, voeding, dieren, bomen en planten verschillende soorten straling en levensenergie (Boviswaarde) (nodig) hebben.

In deze natuurworkshop doe je enorm veel praktische kennis en ervaring op. Tevens een diepgaander bewustzijn over hoe mensen, dieren en planten reageren op geschiedenisinformatie die zich bevindt op de stralen en materialen in het huis en de wijk.

Persoonlijke huishealing en bedrijfsconsulten

Er is geen gelegenheid voor uitgebreide persoonlijke huis- en bedrijfsconsulten. Dit kan wel op afspraak bij een van de healers of op afstand via foto's. Wel kunnen er rondvragen worden gesteld en zijn er hier en daar persoonlijke (readings) aanwijzingen. Je kunt altijd na afloop van deze workshop als sjamaan, aardehealer en natuurcoach, aanvullende informatie over jouw huis, bedrijf en mensen vragen middels een telefonisch of live (kort) consult indien dat meer tijd in beslag neemt dan de sjamanen cursus kan bieden.

Klik hier voor meer informatie over een consult voor de energie in je huis en omgeving

 


Doelgroep

  • Deze Sjamaan en aardehealer workshop is voor eenieder aan te raden en razend interessant! Ook thuis en op je werkplek kun je het geleerde goed toepassen.
  • Doelgroep: Healers, therapeuten, (aarde)healers, Reikimasters, reguliere zorg, nieuwsgierigen
  • Ieder die wil leren wichelroedelopen en de omgeving wil harmoniseren.
  • Ieder die aardehealer, sjamaan of natuurcoach wil worden en het subtiele buikvoelen wil ontdekken

Vereisten

Een zekere mate van gevoeligheid is wel fijn.

Voor een goedlopende therapeutische praktijk e.d. gezondheidszorg

is deze sjamanen workshop beslist een aanrader. Het kan dweilen met de kraan open zijn als je alleen persoonlijke consulten doet, maar niets aan iemands woon- en werkomgeving.

Ontstoringsmiddelen voor thuis:

 


Ervaring van een deelneemster:

"Dit was een fijne workshop waarin ik nog meer heb kunnen leren over hoe je kan samenwerken met Moeder Aarde en verschillende soorten energieën. Het was fijn om allerlei soorten informatie aangereikt te krijgen waar we ter plaatse op een speelse manier mee konden geoefend en waar ik thuis mee verder kan. Ik voel me weer zeer aangeraakt en de ervaringen hebben me ontroerd."

Jeannette


Beroepsopleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

Natuurwezens rotsen.jpgTijdens deze blije en dynamische beroepsopleiding maak je kennis met deva's, natuurwezens, verloren zieledelen, genezende planten, totems, de elementen, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen. Heel de aarde, je huis, tuin en organisatie!

Lees meer over de beroepsopleiding Aardehealer Natuurcoach

 

 


Corona informatie


 

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen