Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?

Joke activeert tijdens deze sjamanen-aardehaler cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je vanuit je lichaam, paradijselijke energie, maar ook negatieve omgevingsstralingsenergie voelen, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd.Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en leert dat je om een bepaalde reden in dat gebied woont. Je onderzoekt je huis en aura op aardstralen, waterlopen, entiteitpoorten, electrosmog, sferenbelasting, kosmische straling en diepe aarde belasting. Je ontwikkelt meer buikgevoel en een fijne woonomgeving!

kernwoorden:
stralingsproblemen, sjamanen-aardehealer cursus, sjamaan workshop, natuurworkshop, leylijnen, huishealing, entiteiten, chakratuinen, aardstralen, aardehealing

elohim
Volg ons ook op:

   

Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?

Workshop: 2018-042
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, VPZ, AH, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Joke activeert tijdens deze sjamanen-aardehaler cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je vanuit je lichaam, paradijselijke energie, maar ook negatieve omgevingsstralingsenergie voelen, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd.Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en leert dat je om een bepaalde reden in dat gebied woont. Je onderzoekt je huis en aura op aardstralen, waterlopen, entiteitpoorten, electrosmog, sferenbelasting, kosmische straling en diepe aarde belasting. Je ontwikkelt meer buikgevoel en een fijne woonomgeving!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
09-06-2018
10-06-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €367.00Joke ElZiam NootebosElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
Incl. Wichelroedes, Gratis toegang Helende zelfrealisatie tuinen
aanmelden
01-06-2019
02-06-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €374.00Joke ElZiam NootebosElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
Incl. Wichelroedes. Gratis entree Helende Zelfrealisatie bezoekerstuinen
aanmelden
Toon toekomstige data

Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?

  • Deze workshop is een onderdeel van  verschillende Elohim-opleidingen maar kan ook los worden gevolgd. Je ontvangt ook een basischakra-kundalini-transmissie in de Basischakratuin van de Elohim Krachtplaats.

 Wichelroede lopen.jpg

Joke vertelt tijdens deze bijzondere sjamanen weekend opleiding en natuurcoach workshop hoe een krachtplaats en chakratuinen zich kunnen ontvouwen via jou. Ook hoe je Moeder Aarde daarbij kunt betrekken. Door het stap voor stap activeren van je ware natuur in al je chakra's, in eenheid met Moeder Natuur, ontstaat voelbaar een vortex of krachtplaats in je eigen lichaam, huis en tuin waarmee je tijdens de workshop buiten aan de gang gaat! Een vortex of krachtplaats is een spiralende lichtkanaal tot in de Bovenwereld en diep in de Aarde.

Waarom woon je waar je woont, aardstralen en leylijnen
Je hoort tijdens deze workshop als nieuwetijds sjamaan, toekomstig aardehealer en natuurcoach over de oorspronkelijke gebiedsenergie en dat je om een bepaalde reden, naast de praktische reden, in jouw gebied woont. Je leert wat ieder dorp en stad te maken heeft met je ware essentie en karma. Ook leer je ley-centra, ondergrondse stralingslijnen, aardstralen, waterlopen en Moeder Aarde voelen, wichelen en waar nodig te ontstoren.

Je subtiele zielsgevoeligheid vanuit je lichaam leren kennen
Joke activeert tijdens deze sjamanen-aardehealer cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je straks vanuit je lichaam, magische en paradijselijke energie, maar ook negatieve omgevingsstralingsenergie voelen, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je tijdens deze sjamanencursus veel meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd.


Soorten straling, gezondheid en zelfrealisatie
Je leert of je last hebt van aardstralen, electro-smog, leylijnen, waterlopen, entiteitpoorten, sferenbelasting, kerkenlijnen, kosmische straling, verstoorde krachtplaatsen en diepe aarde belasting. Je leert de soorten stralen te voelen, testen, pendelen en ontstoren. Voor jezelf en een ander. Ook leer je wat de straling doet met gezondheid, lichtkracht, stralendheid, aarding en ontwikkeling. Bijna iedereen die een beetje gevoelig is kan dit leren. Krachtplekken ontstaan vaak door leylijnen, geestelijke lijnen. Hoe je die kunt meten en voelen leer je op de Elohim Krachtplaats tijdens deze natuurtraining.


Stralingen die in jou (je cliënt) of je huis- of werkplek zitten, ontstoren

Je leert  jezelf en elkaar (cliënten) te testen op vele verschillende soorten straling en meten wat het met je levensenergie, lichaam, stemming, psyche en ziel of een goede stroming, doet. Ook leer je hoe huis-healing, aardehealing of een healing op een boom of gebied, kunt geven en wat er nodig is.

Stralingen en lichaam leren meten
Tevens leer je met de touch for health methode (armspiertest) de pendel en de wichelroeden te werken. Ook zul je zelf leren meten hoever de straling van apparatuur, meterkast en zelfs een natuurwezen (deva) reikt en of dat jouw Licht verkleint of vergroot. Als je zelf werkt met een pendel neem hem dan ook mee, evenals buitenkleding. Vele soorten aardstraling zullen we ook buiten in de Elohim tuinen leren ervaren waardoor het geleerde niet alleen in ons hoofd zit maar ook beklijft door onze invoelende lichaamservaring en het gebruik maken van de wichelroede die je ook mee naar huis krijgt. Door deze sjamanen-aardehealer cursus leer je steeds gemakkelijker vanuit je buikgevoel aan te voelen wat iets is, het woorden te geven en te voelen of het jou en je mensen levensenergie geeft of kost.


Basischakra-kundalinikanaal healing en meer levensenergie

Je ontvangt verder een helende transmissie voor je basischakra en kundalinikanaal in de krachttuin van de basischakra en kunt dan ook het energieresultaat als auragrootte en Boviswaarde, ervoor en erna, nameten.


Een pendel kun je tijdens de workshop ook lenen en de wichelroeden krijg je cadeau.

Cursus sjamaan, aardehealer en natuurcoach
Indien er tijd genoeg is leer tijdens deze training als sjamaan, aardehealer en natuurcoach, connectie maken met je huis-elementaal en hoe je samen met de huiselementaal positieve krachten inzet voor jou en je gezin of voor een eventuele verkoop. Deze vaardigheid kun je na afloop in je therapeutische of aardehealers-praktijk ook toepassen.


Stralingsproblemen van geest en lichaam

Naast ooglensvertroebeling, hart-, rug-, long-, reuma-, spier- en darmklachten kun je ook angst, overactivietie of agressie overnemen uit de omgevingsstraling. Psychisch gespannen of labiel worden, duizelig worden of hoofdpijn krijgen. Er kan meer agressie en irritatie ontstaan bij volwassenen, kinderen of dieren. Maar ook een zwaar en niet flexibel lichaam, waarin alles zich ophoopt, stijf wordt en vastzet en waarin mineralen en vitamines niet goed worden opgenomen. Dit alles kan het gevolg zijn van kruizende wateraders en aardstraling. De energie van je woning of woongebied kan ook je hartzaken, gevoels- en geestelijk leven, je Licht verstoren.... alles kan er mis gaan in slechte woningen, buurten of bedrijven... maar ook de juiste energie, stralendheid, gezondheid, lichtvoetigheid, gemak en overvloed kun je straks activeren d.m.v. deze cursus als sjamaan, aardehealer en natuurcoach!Huis onderzoeken op aardstralen of entiteiten
Je zult in deze aardehealing workshop ook je eigen huis leren onderzoeken op verschillende soorten stralingen en eventuele entiteiten. Je leert de positieve en minder goede plekken vaststellen met de pendel, je gevoel en intuïtie. Ook leer je hoe je de energie positief kunt maken. Je leert hoe mensen, voeding, dieren, bomen en planten verschillende soorten straling en levensenergie (Boviswaarde) (nodig) hebben. In deze natuurworkshop doe je enorm veel praktische kennis en ervaring op. Tevens een diepgaander bewustzijn over hoe mensen, dieren en planten reageren op geschiedenisinformatie die zich bevindt op de stralen en materialen in het huis en de wijk.


Persoonlijke
huishealing en bedrijfsconsulten

Er is geen gelegenheid voor uitgebreide persoonlijke huis- en bedrijfsconsulten. Dit kan wel op afspraak bij een van de healers of op afstand via foto's. Wel kunnen er rondvragen worden gesteld en zijn er hier en daar persoonlijke (readings) aanwijzingen.  Je kunt altijd na afloop van deze workshop als sjamaan, aardehealer en natuurcoach, aanvullende informatie over jouw huis, bedrijf en mensen vragen middels een telefonisch of live (kort) consult indien je dat wenst.


Docente
Joke ElZiam Nootebos

is de docente en een ervaren Aardehealer, Sjamaan, Mysticus en Master Healer-Reader. Ze draagt in 1 weekend een groot deel van haar meer dan 30 jarige kennis op je over.


 
Doelgroep 

  • Deze Sjamaan en aardehealer workshop is voor eenieder aan te raden en razend interessant! Ook thuis en op je werkplek kun je het geleerde goed toepassen.
  • Doelgroep: therapeuten, (aarde)healers, Reikimasters, reguliere zorg, nieuwgierigen
  • Ieder die wil leren wichelroedelopen en de omgeving wil harmoniseren.
  • Ieder die aardehealer, sjamaan of natuurcoach wil worden en het subtiele buikvoelen wil ontdekken

Vereisten
Een zekere mate van gevoeligheid is wel fijn.


Voor een goedlopende therapeutische praktijk e.d. gezondheidszorg
is deze sjamanen workshop beslist een aanrader. Immers je consulten kunnen dweilen met de kraan open zijn als je niets doet aan iemands woon- en werkomgeving.

 Ervaring van een deelnemer:

"Dit was een fijne workshop waarin ik nog meer heb kunnen leren over hoe je kan samenwerken met Moeder Aarde en verschillende soorten energieën. Het was fijn om allerlei soorten informatie aangereikt te krijgen waar we ter plaatse op een speelse manier mee konden geoefend en waar ik thuis mee verder kan. Ik voel me weer zeer aangeraakt en de ervaringen hebben me ontroerd."

Jeannette

 Ontstoringsmiddelen
Crystal Home + Office Healer      Aurabeschermings-kristalbuisje     
Computer en meterkast-toermalijn


Voor een kort telefonisch consult
over krachtplaatsen, vortexen,  aardstralen, gezondheid e.a. vragen; klik hier of bel T +31 (0)597 541539


 
Zie ook de beroeps opleiding aardehealer natuurcoach

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:


 

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingenWeten welke workshop of opleiding bij jou past?
Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn