Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.

kernwoorden:
sjamanistische inwijdingen, sjamanenreis, sjamanen-, sjamanen weekendopleiding, sjamaan, natuurwezens, natuurcoach- en aardehealer cursus, natuurcoach, elohim krachtplaats, elfen kabouters trollen, chakratuinen, aardehealing

elohim
Volg ons ook op:

   

Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Workshop: 2019.022
Deze module behoort tot de opleiding: HSP, VPZ, AH
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €379.00Joke ElZiam NootebosElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
Gratis toegang tot de zelfrealisatie tuinen
aanmelden
12-09-2020
13-09-2020
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €381.00Joke ElZiam NootebosElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
gratis toegang tot de zelfrealisatie tuinen
aanmelden
Toon toekomstige data

Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Je ontwikkelt voor jezelf of als natuurlijk nieuwetijds healer en sjamaan, een prachtige hart eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken in deze workshop op prachtige wijze. Net als je natuur-dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt na afloop van deze natuurwezens en sjamanen cursus een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee naar huis Je leert voor jezelf of als natuurcoach het onderling verschil tussen natuurwezens aanvoelen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert (je)  verloren zielendelen ophalen en leert met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis en een anvoelend vermogen dat je nooit dacht te bezitten, raak je na deze sjamanen-, natuurcoach- en aardehealer cursus nooit meer kwijt! Daarnaast leer je ook de tekens van de natuur ontvangen en verstaan.

Een Sjamanen workshop met Ingewijdene  Joke ELZiam Nootebos  met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos!

Gouden moeder aarde 2 2013.jpg

Aardehealing en natuurcoach

In deze prachtige blije sjamaan opleiding van een weekend word je ook natuurcoach en leer je:

 • Aardehealing geven voor je terrein, tuin, vijver, gebied, de elfen, het gebied en omgevingswater.
 • Je leert je veel meer bewust te worden van verschillende soorten natuurwezens en hoe je ze kunt aantrekken bij je eigen huis en tuin.
 • Je wordt je bewust of je omgeving en haar bezieling positief of negatief op jouw aura, ziel, innerlijk kind, woning, organisatie of stemming inwerken! Kost het of neemt het energie en wat kun je doen?

 • Ook zul je een boomfaun, trol, fee, elf, kabouter of Deva kunnen ontmoeten.

 • Je leert met planten communiceren en hun medicinale + spirituele werking aanvoelen/benoemen.

 • Je maakt een ervaringsreis door je eigen multidimensionale en Ontwaakte toekomst en je loopt je eigen Inwijdingspad via de ongeziene Inwijdingspoorten en dimensie-poorten van de Elohim Krachtplaats. Joke zal je uitleggen waar de onzichtbare poorten zijn. Telkens als je één daarvan passeert voel je je hart, basis, lichaam en bewustzijn meer open. Je leert als een echte sjamaan geaard te zijn in je lichaam en veel meer vanuit je lichaam te voelen en op die wijsheid te vertrouwen. Je voelt dan ook hoe je, door verdere innerlijke ontwikkeling in je toekomst, later zult zijn als multidimensionale ware zelf in de verlichte staat! Een geweldig gevoel! Elke ontwikkelingsfase die je nog zult meemaken voel en activeer je al tijdens deze wandeling. Je veruimde Lichtgevoel krijgt woorden en betekenis zodat je het naast het onbewust voelen, ook praktisch leert maken in je dagelijks leven.

 • Je huidige ontwikkeling + de samenhang met de reis door al je levens worden duidelijk.
 • Je leert over het verschil tussen oude en nieuwe krachtplaatsen, leylijnen en aarde gridsystemen. Kosmische en aardse draken en elementalen Krachten.
 • Je leert boomgeesten in oude bomen te herkennen.
 • Je leert over mensenlijn en natuurlijn; je indaling vanaf de sterren en je Elohim Bewustzijn
 • Je leert in te voelen, aan te voelen. Je komt in aanraking met de subiele gevoeligheid van je buikgevoel en ziel en je zult minder alleen vanuit je hoofd leven.

Indien we tijd over hebben kiezen we uit:

 • Je leert over de Bovis-levensenergie waarde van je omgeving versus die van jezelf.
  Kost het of krijg je energie?
  Leer je over moestuinieren
 • Draken in het landschap en je eigen Drakenkrachten
 • De Hollow Earth
 • Wat is de Oorspronkelijke en karmische energie van het gebied waarin je woont en wat zegt dat over jezelf en je levensweg? Hoe te healen?De herkenning, erkenning en uitwisseling met de natuurspirits brengt je zoveel meer levensgeluk en ook is daar je evolutionaire bijdrage aan de Aarde. 

Na de workshop overheerst je verstand niet langer je subtiele gewaarwording en zul je de onzichtbare wereld nooit meer ontkennen of tegen je subtiele gevoel in, handelen. Je neemt iets mee naar huis dat groter is dan je verstand en voelt je vollediger.

Wil je gemak, geluk, harmonie, blijheid en leven vanuit je eigen ware Natuur ontwikkel dan je subtiel buikvoelen d.m.v. deze workshop! 
Sjamanenreis maken

In deze vaak ontroerende natuurworkshop zal je een zeer bijzondere Sjamanenreis maken samen met je eigen natuurgids naar vele dimensies van bestaan zoals die van goede natuurgeesten, kristallenwezens, de onderwereld, natuurspirits en Deva's of de Geest van een helende plant, boom of steen. Daarbij leer je ook als medicijnman/medicijnvrouw en sjamaan verloren zielendelen, pijnlijke zowel als subtiel gevoelige delen, ophalen. Deze geparkeerde zielendelen  konden nooit meer meedoen aan het incarnatieproces en heb je nodig om je compleet en heel te voelen. Je kunt dat ook als healer later voor anderen toepassen.

Helingen op de Moeder-, Vader-, Zielenlijn
Helingen op de Moeder-, Vader-, Zielenlijn geven inzicht, aanvaarding en transformatie van de pijn en trauma’s van je ouders, grootouders, overgrootouders. Het dichtgaan door pijn dat onbewust ook in jou doorwerkt en de indaling van je subtiele zielelicht en hogere levensbestemming en essentie in je onderste chakra’s, verhindert. Ook je vorige levens ontvangen heling en je verbindingen met anderen. Hierdoor kan je het verleden achter je laten en in vrijheid, liefde, kracht, harmonie en subtiele schoonheid je openen. Je levenspad wordt nu begeesterd door je multidimensionale ware Zelf en niet alleen door je gewone zelf.

zonnevlecht 2013.jpg

Je leert hoe chakraplaatsen worden gemaakt
Je leert hoe chakra-plaatsen worden gemaakt en hoe je een hoog energetische tuin-woonomgeving kunt maken in eenheid met Moeder Aarde. Een ontstoorde plek waar bezield natuurleven een sfeer brengt waarin het voor iedereen gemakkelijker is in harmonie, blijheid en innerlijke vrede te blijven! Om je open en verbonden te voelen met je ware natuur, elkaar, de bovenwereld en Moeder Natuur. Dergelijke plekken trekken steeds meer leuke buren aan met Licht en Vrede in hun hart.

's Avonds als het donker is en de magie terugkeert zul je een boodschap ontvangen
Avondrood.JPGAls je meer geopend en gevoeliger bent geworden gedurende de sjamanen weekendcursus kun je  savonds op eigen gelegenheid door de magische Elohim-tuinen en sacrale natuur wandelen, met de intentie een persoonlijke healing of boodschappen te ontvangen van stenenwezens, planten, bomen, engelen of natuurspirits.

Soms zijn er ook Lichtverschijnselen van liefdevolle helende orbs of andere natuur-engelen op de Elohim Krachtplaats en kun je een boodschap van hen of een natuurwezen krijgen. De spirits zijn op de Elohim Krachtplaats veel meer aanwezig en nabij door de vele bezoekers met een open hart voor de natuur. Dat is niet eng maar prachtig. Het hoort bij de nieuwe Aarde en andere dimensies die steeds beter waarneembaar worden. Vele workshopdeelnemers gaan ook savonds op pad om orbs te fotograferen in het schemerlicht. (voor foto's zie de Elohim site hoofdpagina helemaal bovenaan bij "fotogallery" ).  elfentuin 2013.jpg
Wil je leren op subtiele wijze te voelen, gelukkig en  meer één te zijn?
Tijdens deze workshop leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.

Er wordt je uitgelegd wat de werking is op jou van oude en nieuwe krachtplaatsen waar de sluiers tussen andere werelden dun zijn. Ook leer je over karmische energie van een gebied.

 

Iedereen kan meedoen
Voor deze natuurcoach workshop hoef je geen bijzondere gaven, helderziendheid of heldervoelendheid te hebben. Wel een redelijke intuïtie, gevoeligheid en warm hart voor de natuur.

 Ervaringen deelnemers:

"Na de eerste dag van de workshop werd ik 's ochtends anders wakker: ik voelde mezelf meer in mijn lijf, mijn onderste chakra's voelden veel 'steviger'. Ik ervoer een oervertrouwen dat ik volgens mij nog nooit echt ervaren heb in mijn leven.
Een hoogtepunt van het weekend was voor mij de transmissie in het Trollenbos: er viel ontzettend veel vermoeidheid van me af, een vermoeidheid waarmee ik al een kleine 20 jaar rondliep, dus dit voelt héél erg bijzonder. Dank je wel voor deze prachtige workshop! "

Groetjes, E


"
Dank je wel, Joke. Er gaat een nieuwe wereld open en soms voel ik zoveel liefde dat ik even moet bijkomen."

Veel Liefs, Bianca

Lees hier de ervaringen van andere cursistenMeenemen (niet verplicht)
Neem je laarzen, regenkleding, pendel, iets tegen teken en zonnebrand mee.


Contact en route
 T: +31(0)597 541539
(Herhalers van deze workshop ontvangen flinke korting)


Aanvullende workshops of verblijf


Interessante leestekst: De wijsheid van de Eenhoorn

Sinds de val van Atlantis, zo'n 13.000 jaar geleden, zijn we gescheiden geraakt van de ongeziene werelden. We zijn het contact met de Bron, onze sterrenafkomst, waar we geleefd hebben en van waaruit we gevoed werden en worden, en het contact met engelen, gidsen en natuurspirits, kwijtgeraakt.

We hebben een gezamenlijke Oorsprong en evolutieplan met de natuur!

Kobolden en kabouters, feeën en elfen werden naar de sprookjeswereld verbannen en eenhoorns en draken werden fabeldieren. Maar nu onze subtiel voelende ziel zich weer opent worden we weer uitgenodigd met hen samen te werken om de ontwikkeling naar meer eenheid, harmonie en vreugde, de ontwikkeling van de  nieuwe Mens en Aarde, de oorspronkelijke paradijse sfeer, mogelijk te maken. We hebben immers een gezamenlijke Oorsprong en evolutieplan met de natuur!

 
 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

Volg ons op Facebook

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene voorwaarden en disclaimer
Opleiding en workshopvoorwaarden
Privacy verklaring

Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn