Groepshealing avond, live/online "6D Je blauwe ziele-lichtlichaam + je relatie en seksuele patronen helen"

Groepshealing avond, live/online "6D Je blauwe ziele-lichtlichaam + je relatie en seksuele patronen helen"

Workshop: OT 2019.303
Deze module behoort tot de opleiding: RHRC
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

28-02-2019


€25,00

vroegboekprijs

28-02-2019
19.30-20.30 uur

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos

27-02-2020


€25,00

vroegboekprijs

27-02-2020
19.30-20.30 uur

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissie

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos
Toon toekomstige data

Groepshealing avond, live/online "6D Je blauwe ziele-lichtlichaam + je relatie en seksuele patronen helen"

 

Blauw licht, straal.jpg

Je alledaagse leven verandert naar meer geestelijke rijpheid en bewustzijn

Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je zult door de groepshealing / transmissie wakkerder worden in het serieuzer nemen van je intuïtie, van je subtiel buikgevoel of waarschuwingsgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen" en ze serieus te nemen. Je staat op voor wie je bent in de relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je 6 dimensionale seksuele wezen en organen.

Je verdiept de verbinding met je innerlijk kind en laat oude pijn los

De groepshealing helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten. Ook op relatie en seksueel gebied. Je wordt je na de channeling en healing meer bewust van je innerlijk kind en doorziet het wanneer je gedrag daardoor niet integer of fair is naar de ander(en). Na de groepshealing is je innerlijke leven verder verrijkt, en ben je hier meer trouw aan geworden. Hierdoor heb je minder zelfbescherming, vergelijken en verdedigen nodig en blijf je meer in balans. Werk en relaties kloppen niet altijd meer met je vollediger Zelf. Hoe ga je daarmee om?

Vind het werk van je hart en een geheelde, diepgaande relatie

De online groepshealing helpt je om het werk van je hart en een geheelde, diepgaande relatie te vinden. Ook op fysiek gebied zal er healing plaats vinden. Het laat je niet langer in cirkels denken over je huidige partner(loosheid), seksualiteit of werksituatie. Het zuivert je oude seksuele en relationele geschiedenis. Jouw menselijke wil, verantwoordelijkheid, gedrag en mening verruimen zich tot een hogere Wil en visie. Je keelchakra wordt geopend naar de eenheid met de geascendeerde Meesters, je innerlijk kind, de Bron, Christuskracht en je Goddelijke Vonk.

Wil je je minder aangevallen, afgewezen of gekwetst voelen en je keelchakra bevrijden?

Melchizedek en je Pleiadische helpers brengen je zuiveringen, warmte, verbondenheid en 6 dimensionaal meesterschap.

 


 

Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 18.30 uur op de dag van de groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen van te voren als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30. (Reserveren vooraf is bij de maaltijd noodzakelijk.)

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.

Korting krijgen op de groepshealingen?
Boek vier channelings en ontvang een vijfde naar keuze gratis, bekijk het online healingspakket!

 


 

Ervaringen van deelnemers:

Sinds de laatste online transmissie ben ik in een andere wereld terecht gekomen. Alles lijkt verder weg, maar tegelijkertijd heel dichtbij, alsof het ook in mij is; alles lijkt uitvergroot ??! Ik zie opeens elke detail; het kleinste takje aan een boom, ik hoor geluiden in de tuin, die mij nooit eerder zijn opgevallen. Ook op t werk ben ik aanwezig, maar is er dezelfde vreemde afstand tot alles, het werk, de emoties en gevoelens van anderen. De ruis is weg...en het vreemdste is dat het allemaal goed is. Alles is omgeven door een heel zacht licht...droom ik? Ik voel mij zo blij, loop de hele dag te glimlachen… Mijn zoon merkte op: ''mam, wat voel je licht!"

Ik wil dit met iedereen delen; de kalmte, stilte, vrijheid en vooral dankbaarheid die ik voel; dat ik mag zijn, hier in dit leven (dat is vaak wel anders geweest!). Maar ik kan het niet vertellen, niet verwoorden…

En vandaag kwamen deze woorden ...
Ik ben voorbij woorden gegaan.
Mijn ogen zien verder dan wat ik zie.
Alles straalt zacht, kalm en vol kracht;
een stille glimlach in mij, in jou, in Eén.

Ik ben voorbij mijn ego gegaan.
Mijn hart voelt meer dan ik begrijp.
Alles is stil, goed en vol vreugde;
een eindeloze vrijheid in mij, in jou, in Eén.

Lieve groet M

Allereerst Joke, bedankt voor de prachtige transmissie, ik voelde me meteen zo verbonden met de goddelijke eenheid. Een zo vertrouwd gevoel van verbondenheid met de oorsprong, vreugde, pure liefde…ontroert me nu nog. Een herkenning tot diep in mijn cellen, prachtige kleuren en vormen niet van hier en nu. Zelfs de dag erna nog via mijn derde oog, al die kleuren. Die ik eigenlijk niet kan benoemen maar voelde buiten ook een herkenning vanuit de aarde de planten en de bomen, die daar op reageerden.

Voor t eerst voelde ik die verbinding vanuit het hele universum tot diep in de aarde.

Zo mooi, als ik de woorden schrijf tril ik tot in mijn tenen. Een diep besef…het is oké om hier te zijn, alles is hier….niet meer zoeken. Ontroerend maar zo blij als een kind tot diep in mijn aarding. 

Bij het stukje van het mannelijk en vrouwelijk kwam veel verdriet vrij vanuit het vrouwelijk om gezien te worden door het mannelijk. Pijn van verlatenheid  werd uit mijn benen geschud, hierbij werd er ook veel duidelijk wat mijn angsten mij laten zien.

Voel me nu steviger staan, rechter op, meer rust en blijheid.

B

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen