Groepshealing avond, live/online "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"

Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.

kernwoorden:
sekinah, pillar of light, online channeling en groepshealing, krachtplaats, holy spirit, e-learning, chakras

elohim
Volg ons ook op:

   

Groepshealing avond, live/online "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"

Workshop: OT 301-2019
Deze module behoort tot de opleiding: Merlyn, HM, Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
10-01-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00Joke ElZiam NootebosElohim CentreOnline aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissieaanmelden
09-01-2020
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00Joke ElZiam NootebosElohim CentreOnline aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissieaanmelden
Toon toekomstige data

Groepshealing avond, live/online "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"

Krachtige live/ online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos

 

witte bloem.jpgGa je voor de hele Weg van Liefde? Voor het ontvangen en delen van volmaakte Liefde op alle lagen?
Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de groepshealing / transmissie. Je zult doorgroeien om alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke te Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de groepshealing en energieoverdracht steeds meer samenwerken met de stem van de Divine en Bron in jou! Je wiebelt minder heen en weer tussen je mind/emotie en je hogere ziel gedruende omgang en werk. Je wordt meer afgestemd op het zuivere licht in je.
Je zult je ruimer, bewuster en rustiger voelen na afloop. Alles in je zal zich Eén weten met de Al-Eenheid! Ongekende Goden-Creatie Krachten, ook van de hogere Christliefde van sterrenvolkeren en grote natuurspirits, worden één met jou. Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.

Als je "klaar" bent zul je het gewoon weten

Als je na een aantal groepshealingen/ transmissies en eigen innerlijke groei een permanent verlichte Meester wordt die geen strijd meer ervaart tussen het persoonlijke zelf en de Grote Eenheid-Overgave-Dienstbaarheid, zul je het gewoon weten. Ook Elohim workshops en participatie begeleiden hier verder in. Functioneren op het 13-voudig Christuslicht dat boven elke ego-persoonlijkheidssituatie uitstijgt, is geweldig en maakt alles zoveel rustiger, vredevoller en eenvoudiger! Toch leef je dan ook heel gewoon, in alle eenvoud. Pas als anderen zover zelf zijn kunnen ze de Kosmische of Goddelijk geworden Mens, de Wijze, in je herkennen.

Sekinah en je 13 dimensionale Christ lichaam

De enorme zachtheid-Liefde van Sekinah (de Holy Spirit vanuit Gaia en Kosmos) zal je tijdens de groepshealing / transmissie helpen je 13 dimensionale Christ-lichaam voelbaar te installeren. Al je chakras kunnen door de huidige kosmische energie de komende maanden reeds één zuil van licht worden! Voel je dat je de Pillar of Light wilt worden die trilt voorbij alle dimensies en één is met de Stroom van het Leven; de Bron en universele Christuskracht? Word Levende Liefde, Puurheid en Scheppingskracht!

 


 

Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 18.30 uur op de dag van de groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen van te voren als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30. (Reserveren vooraf is bij de maaltijd noodzakelijk.)

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.

Korting krijgen op de groepshealingen?
Boek vier channelings en ontvang een vijfde naar keuze gratis, bekijk het online healingspakket!

 


 

Ervaringen van deelnemers:

"Gisterenavond was mijn tweede kennismaking met de online groepshealing. Ik heb het als mooi en bijzonder ervaren. De energie was fijn, intens en voelde vertrouwd. Het was een mooie groepshealing én reis, die mij op het einde in een rap tempo door magisch bos leidde met ontzettend hoge bomen met als doorgang alleen een mooie hoge spitse nis. Ik was diep ontroerd tijdens dit alles. Het eerste wat mij overigens te binnen schoot toen ik het magisch bos rap aan mij voorbij zag gaan en ik steeds dieper hierin reisde was het Lemurisch bos. Dit zei ik ook letterlijk in mezelf: "ik ben in het Lemurisch bos". Dit voelde zo duidelijk voor mij! Niet wetend wat dit betekent of hoe dit eruit ziet uiteraard. Maar wat een mooie tijdsreis was dat zeg! Ik hoop dat er nog veel meer zielen de weg mogen vinden naar deze mooie groepshealingen. Ik dank jullie voor een mooie groepshealing en om bij te kunnen dragen aan het verspreiden van dit prachtige lichtwerk!"

Yvette uit Gorinchem


"Eerst ben ik heel dankbaar voor deze transmissie/groepshealing en voel me zo compleet. Ik trilde al enigszins in de dagen voor de transmissie in een gevoel van dankbaarheid. De transmissie geeft het vertrouwen terug dat het ok is, de kwetsbaarheid die ik het afgelopen weekend doorvoelde. Het voelt een beetje alsof ik herboren ben en dat het ok is om hier te zijn. De transmissie doet veel voor mij veel, en ook bevestigt het mij elke keer weer de overtuiging dat we met elkaar de wereld lichter kunnen maken als we allemaal anders naar de dingen kijken en leren uit de vernauwing stappen… Op de brug staan en naar de andere kant durven lopen... ik kan het soms wel voelen met tranen van geluk, zonder gedachten, maar 'hoogtevrees' is er ook nog… Afijn, Ik denk dat er weer een mooie stap is gemaakt en om jullie daarbij ook even te zien en te horen, maakt alles weer even relatief, waarna ik weer anders verder kan gaan. Mijn werk en de kinderen zijn een mooie spiegel en dan heb ik altijd weer even lol van binnen."

Anoniem
 

 


 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 



Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn