Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.

kernwoorden:
zelfrealisatie, sterrenbewustzijn, pijnappelklier, kruinchakra, kristallijnen zelf, innerlijk kind, goddelijke vonk, elohim krachtplaats, elohim centre, diamanten bewustzijn

elohim
Volg ons ook op:

   

Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren

Workshop: 2019.212
Deze module behoort tot de opleiding: Merlyn, MHRC, HSP, VPZ, RHR, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
12-01-2019
13-01-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €379.00Joke ElZiam NootebosElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
gratis entree helende Zelfrealisatie tuinen
aanmelden
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €381.00Joke ElZiam NootebosElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
gratis entree helende Zelfrealisatie tuinen
aanmelden
Toon toekomstige data

Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren

Je kristallijnen zelf, stralend lichtwezen en engel activeren

Tijdens deze workshop brengt ingewijdene Joke ElZiam Nootebos je in diepe verbinding met jouw Ware Wezen; de Stralende Engel. Je leert intenser te leven vanuit je kwetsbare kristallijnen Zelf. Eén van Joke haar Essentiekwaliteiten is het Stralende lichtwezen te kunnen lezen en zien in anderen. In deze workshop zal Joke voor een aantal mensen hun specifieke Essentie kwaliteiten benoemen, laten voelen en vertellen hoe deze tot uitdrukking te brengen in het leven en de persoonlijkheid. Het zieledoel en de stappen er naar toe worden mogelijk zo besproken. Soms kijkt Joke daarvoor terug naar waar en wie je was voordat je incarneerde, hoe het daar in de sferen was en welke voornemens je maakte om te helpen op Aarde. Tijdens een transmissie ontvangen de deelnemers intense, Essentie-healingen van Joke en de Bovenwereld die door haar heen werkt, om de eigen Stralendheid te openen.Een workshop met persoonlijke op maat reading/healing en tips van Joke!
En met transmissies, channeling, healing en satsang (niet iedereen kan aan de beurt komen voor een persoonlijke reading/coaching tip, maar altijd leren we van elkaars readingen)

In de avond met Master Healer-Reader-Coach en Docente Willeke Jansen is er meer ruimte voor persoonlijke vragen en reading en hoe je het leeft in de dagelijkse praktijk. Klik hier voor meer informatie:
Thema avond “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?”
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast en in je Kracht komen?


 

kristallijnen wezen.jpgJe Diamanten of Kristallen Wezen als geheelde Divine schoonheid 
Je wordt dieper aangeraakt in liefde, in ontroering of pijn en leeft intenser en echter vanuit je Kristallijnen Zelf. Jouw Goddelijke lichaam, je Kristallijnen Zelf, kan voelen wat anderen voelen of denken en of ze eerlijk zijn. Het voelt vaak ook wat je (toekomstige) bedoeling of richting is en wat je werkelijke keuzes zouden moeten zijn. Het voelt ook elke sfeer.
De workshop bevrijd je van het harnas aan gewoontepatronen zodat je schoonheid en stralendheid te voorschijn kunnen komen. Zodat je leeft en spreekt vanuit je kristallijnen lichtwezen en de engel die je bent. Je zet verdere stappen op de Weg van je Kristallijnen Zelf en engel tijdens deze unieke workshop met Joke!

Vanuit je stralende  engel en kristallijnen Wezen heb je diepergaand en subtieler (ziels)contact met jezelf en de wereld

Iedereen heeft bepaalde Ware Wezen - kwaliteiten. Meestal zit ons Grote Zelf, de Kristallijnen Stralendheid nog verstopt onder onze beschermingsmechanismen, alledaags gedrag en patronen. Ons grote Zelf en engel heeft buitengewoon mooie uitdrukkingsvormen en kenmerken. Ieders uitdrukking en levensdoel zijn uniek. Allemaal hebben we een bepaalde bedoeling op Aarde. Onze hogere uitdrukkings vorm en de vaardigheden en kwaliteiten van onze Essentie zijn belangrijk voor onszelf, elkaar en de samenleving. Hiervoor zijn we specifiek naar de Aarde gekomen.Je kristallijnen, naakte, pure Zelf openlijk uiten en leven en een diepe verbinding maken met jouw Ware Wezen.

Tijdens de workshop ontvang je vertrouwen op de oerveiligheid van Overgave aan het Kristallijnen Leven zelf versus de afgescheiden zelfbeschermer. Er ontstaat een diepere verbinding met jouw Ware Wezen.

 Wat heb je er aan?

Als onze Stralende engel en kwetsbare kristallijnen zelf  in onze persoonlijkheid tot uitdrukking komen higher self 2.jpgzullen we Liefde en zorgeloosheid zijn, kennen we diepgaande blijdschap en dankbaarheid omdat we meer resoneren op de mooie mensen en dingen om ons heen in plaats van het versterken van de negatieve, moeilijke of pijnlijke zaken. Boosheid, verdriet, stress en problemen lossen zich sneller op. Alles in onze omgeving stroomt beter. Nieuwe vrienden voelen zich tot je aangetrokken en gaan je ondersteunen. Alles gaat meer vanzelf en vloeiend. Negatieve herhalinglussen op werk en relatiegebied lossen op.

De mensen rondom ons reageren gemakkelijker en zijn blijer
We tillen onze omgeving door onze gerichtheid en uitstraling op en kunnen tegelijkertijd niets anders dan staan voor onze Waarheid, duidelijkheid en de zuiverheid van ons Grote en Kristallijnen Zelf. 

Wat merk je er later van
Meer kristallijn voelen en weten, zelfbekrachtiging, zullen zich, na afloop van de workshop, voortzetten. Een nieuwe kracht komt vrij. We ontwikkelen meer autonomie, helderheid en duidelijkheid. Bij het indalen van ons Grote Zelf en de Stralende, kristallijnen engel wordt ons zieledoel, de levensbestemming en het Geestelijk Vuur van wie we zijn in de bovenwereld, wakker zodat we het stap voor stap leren kiezen en belichamen in ons menszijn. Na afloop van de workshop gaat de heling nog door en ontvangen we gaandeweg meer heldere, universele (of kosmische) kwaliteiten, liefde en kracht.


 

Doelgroep
Deze workshop is bedoeld voor iedereen, waar je ook bent op je Pad. Wel is het nodig dat je hart open is en je de helende liefdesenergie niet alleen mentaal opneemt, maar juist ook met je gevoel en lichaam kunt absorberen / opnemen. Ook is een bereidheid tot veranderen nodig.

Wie is Joke ElZiam Nootebos
Joke leidt sinds 1989 het Elohim Centre. Haar samenwerking met de Bovenwereld en Gaia werkt internationaal en interdimensionaal. Het spirituele centrum ligt op een bijzondere Krachtplaats met helende bezoekerstuinen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland. Daar begeleidt Joke asl ingewijdene, samen met haar team, mensen en organisaties in de gelijkwaardigheid van het hart, naar de eigen ware natuur, eenheid met de natuur, non-dualiteit en kristallijnen zelfrealisatie.Latere verdieping van je Grote Zelf
Tip: Maak (vooraf of achteraf) een afspraak voor op maat healing en coachings consult van 60 min. bij een van de Elohim Master Healer - Readers die dezelfde Weg reeds zijn gegaan. Of maak een afspraak voor een tel. consult (15 min) T: +31 (0)597 541539 E: info@elohim-centre.org

Vaak herhalen studenten deze workshop voor de volgende verdieping. Herhalen van deze workshop kan voor 50% van de prijs
(Bij de 50% prijs voor herhalers van deze workshop zijn producten, eten en verblijf niet inbegrepen).

Tips voor aanvullende workshops, middelen en verblijf:

 Ervaringen van deelnemers:

Ik voel me weer wat meer gedragen, en daarbij ben ik weer een stapje dichter bij mijn Essentie terecht gekomen, ik voel het, ik straal het uit, Ik ben het.....met heel mijn liefdeshart...

Het is heel lastig om hier de juiste woorden aan te geven merk ik, maar het is echt Thuiskomen in mijzelf.... Ik heb heel veel geleerd wetende dat ik nu op het juiste pad ben aanbeland, voel ik de rust over mij heen komen en weet ik waarvoor ik hier op aarde ben.....
Ik wil dan ook heel graag deze weg verder. Zijn wie ik Werkelijk Ben.....
Als dat geen Thuiskomen in mezelf is!!!
Heerlijk.....dat is pas leven!!!
B

Ik voel mijn kleine Zelf steeds milder worden, met name ook in de omgang naar andere mensen toe....het voelt allemaal zo veel liefdevoller, lichter, zachter en warmer aan, binnen in mij. Maar ook naar buiten toe.....mijn kleine Zelf is meer en meer aan het versmelten met mijn verruimde liefdeshart.....
Dit voelt als een ongekend groot kado!!!

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn