Groepshealing avond, live/online "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"

Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.

kernwoorden:
kristallijne zelf, hoger licht in buikgevoel en basis, healing, elohim krachtplaats, diamanten waarheid, channeling

elohim
Volg ons ook op:

   

Groepshealing avond, live/online "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"

Workshop: OT 315.2018
Deze module behoort tot de opleiding: Merlyn, MHRC, HSP, VPZ, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
06-12-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00Joke ElZiam NootebosElohim CentreOnline aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissieaanmelden
12-12-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00Joke ElZiam NootebosElohim CentreOnline aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissieaanmelden
Toon toekomstige data

Groepshealing avond, live/online "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"

Krachtige live/ online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos uitgezonden vanuit de Elohim Krachtplaats

 

Kristallijne bloem met vlinder.jpgEerst leef je vanuit je hoofd en persoonlijkheid

Door de groepshealing en transmissie verdiept zich het gevoel van je innerlijk meisje of jongetje, het leven vanuit je subtiel buikgevoel en diepere ziel. Je kristallijnen zelf ligt het dichts bij je Goddelijke Vonk en zal tijdens de groepshealing in je geactiveerd worden. Je wordt door de transmissie in je toekomst steeds dieper aangeraakt in liefde, ontroering of pijn en je zult intenser, krachtiger en echter gaan leven. Diep vanuit je ziel en kristallijnen zelf. Houdingen of te overgevoelig zijn, nemen af  en maken plaats voor zuivere puurheid. Je voelt nog beter wat anderen denken, of ze eerlijk zijn, wat je (toekomstige) bedoeling of richting is en je hebt veel meer contact met wat er in je (onbewuste en bovenbewuste) omgaat. Ook voel je straks bewust meer van de sfeer om je heen aan. Je leert ermee om te gaan vanuit je hoogste Waarheid en je aura is niet steeds bij anderen en over je omgeving. Je blijft beter bij je (gevoelige) zelf en je ontwikkelt  meer aarding. Dit alles zal zich na de transmissie(s) continu verder verdiepen van subtiel tot kristallijnen, verlicht en Goddelijk niveau. 

 

Ook heldere Gaven zullen zich door de transmissie van je kristallijne zelf, nog meer ontwikkelen

Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen en elke sfeerverandering in jezelf, een ander of op een plek, opmerken zonder dat je er last van hoeft te hebben. Je leert tijdens de transmissie dit subtiele zuivere en echte gevoel in jezelf bewust te maken, te steunen en vertrouwen. Je leert ervoor op te staan en het subtiele voelen tot je kracht te maken. Als het moet sta je ermee in je meesterschap. Je staat op voor je non-duale Waarheid, desnoods tegen de gevestigde orde, opvoedingspatronen en sociale systemen in. Zo sterk zal je kristallijnen schoonheid na afloop van de transmissie zich kunnen verdiepen. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat iets bijzonders in je uitstraling komt.

 

Je hoger Licht kan eindelijk veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding

Door de transmissie zul je ook meer zelfbeschermingsjassen kunnen verliezen en een groter verlicht en helder overzicht en inzicht ontwikkelen. Je hoger Licht kan indalen in je buikgevoel en aarding! Je kristallijnen, diamanten of Goddelijke Bewustzijn/Liefde daalt tijdens de groepshealing en transmissie voelbaar in je fysieke body en dagelijks leven!

 

Handelen vanuit kwetsbare, intuïtieve Kracht en Meesterschap

Hogere zuiverheid, openheid en eerlijkheid naar jezelf en je kwetsbaarheid vragen om er ook naar te handelen. Om het te tonen en erover te communiceren met je omgeving in alle openheid. Door de transmissie ontvang je hiervoor de Kracht zodat je krisatallijnen zelf op de voorgrond kan komen in je leven.

 

Vaker blij, lichtvoetig en zorgeloos

Tijdens de groepshealing en transmissie ontvang je tevens het vertrouwen op de oerveiligheid van Overgave aan het Leven/God/de Bron. Je verdichte ik wordt transparanter, lost op en maakt plaats voor je kristallijnen ware Zelf. Je zult je na de groepshealing en transmissie vaker lichtvoetig, blij, zorgeloos en in het hier en nu levend, voelen. Je gaat meer functioneren vanuit je kristallijnen zelf!

 

Na de groepshealing en transmissie is verdere verdieping/groei mogelijk

Echter, zonder het heldere kristallijne of diamanten Bewustzijn zal deze, voor waarheid en intern gevoel opstaande kracht, afgescheidenheid of terugtrekken kunnen blijven veroorzaken. Dit komt mede door de pijn en onmacht van gevoelens waarover je niet kunt spreken omdat anderen je niet aanvoelen of begrijpen.  Toch is het belangrijk hierover wel te leren spreken, een juiste omgeving aan te trekken en ook om oplossingen te vinden zodat je geen terugtrekken of ondergronds verzet uitstraalt naar je omgeving en je geen afgescheidenheid teruggespiegeld krijgt.

Voor jezelf en het geheel is het belangrijk te leren communiceren vanuit al je lagen en daarbij ook je subtiele kristallijne zelf mee te nemen in het dagelijks leven. Zo word je "naakter" en echter, puur en zonder schilden en rollen. Je tilt jezelf en je omgeving op en zult dat zeker na afloop gaan merken.

Je kunt je kristallijnen zelf gaan erkennen als je mooiste schoonheid!

 


 

Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 18.30 uur op de dag van de groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen van te voren als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30. (Reserveren vooraf is bij de maaltijd noodzakelijk.)

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.

Korting krijgen op de groepshealingen?
Boek vier channelings en ontvang een vijfde naar keuze gratis, bekijk het online healingspakket!

 


 

Ervaringen van anderen die ook deze transmissie volgden:


"Ik wil even melden dat ik de online transmissie afgelopen donderdag echt fantastisch vond!
Ik doe al mee vanaf juni met deze transmissies, ze hebben me echt heel veel duidelijkheid gebracht. Het gevoel dat ik kreeg bij de laatste transmissie is niet te beschrijven! Vol hoop en vol vertrouwen ga ik mijn toekomst tegemoet! Heel hartelijk bedankt."
Linda

"Wonderen bestaan! Ik voel me diep, diep geroerd! Dank."
M

"Dank je wel! Er kwam (weer) een heel groot stuk vermoeidheid los. Nu gevuld met stilte en vrede en weinig behoefte om te praten"

Lees hier meer ervaringen van deelnemers

 


 

Tips voor verdere verdieping/groei, worden wie je helemaal bent

 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn