Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zijn geremd waardoor we open en dichtgaan, in levenslange herhalingslussen belanden of geen geheelde relatie aantrekken. Tijdens de workshop zullen elektriserende Beltane Vuurkrachten worden geactiveerd die passie, seksuele vreugde en een geheelde interne of externe relatie brengen. Evenals het Heilig Huwelijk. We zullen een kristallen medicijnwiel voor de indaling van je God-Godin leggen. Je kunt ook readingsvragen stellen. Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Gaia, Merlin, vele natuurdeva's, en grote elementale Beïngs. De helende Krachten zullen kolossaal zijn en de mannen- en vrouwenlijnen kunnen zuiveren tot aan de Oorsprong!

kernwoorden:
tweelingstraal, moeder aarde, medicijnwiel, liefdesrelatie, innerlijk kind, heilig huwelijk, goddelijke mannelijkheid en vrouwelijkheid, beltane

elohim
Volg ons ook op:

   

Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Workshop: 2018-1012
Deze module behoort tot de opleiding: AH
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zijn geremd waardoor we open en dichtgaan, in levenslange herhalingslussen belanden of geen geheelde relatie aantrekken. Tijdens de workshop zullen elektriserende Beltane Vuurkrachten worden geactiveerd die passie, seksuele vreugde en een geheelde interne of externe relatie brengen. Evenals het Heilig Huwelijk. We zullen een kristallen medicijnwiel voor de indaling van je God-Godin leggen. Je kunt ook readingsvragen stellen. Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Gaia, Merlin, vele natuurdeva's, en grote elementale Beïngs. De helende Krachten zullen kolossaal zijn en de mannen- en vrouwenlijnen kunnen zuiveren tot aan de Oorsprong!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
05-05-2018
10.00-17.00 uur
06-05-2018
10.00-16.00 uur
vroegboekprijs €352.00Joke ElZiam NootebosElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
entree helende Zelfrealisatie tuinen
aanmelden
11-05-2019
10.00-17.00 uur
12-05-2019
10.00-16.00 uur
vroegboekprijs €359.00Joke ElZiam NootebosElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
Gratis toegang Helende Zelfrealisatie tuinen
aanmelden
Toon toekomstige data

Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Extern Heilig Huwelijk.jpg

Tijdens deze binnen-buitenworkshop werken de kosmische Beltane poorten om je Liefdesrelaties, innerlijk Heilig Huwelijk en oorspronkelijke scheppingskracht, te bekrachtigen. Beltane is het Keltisch en Druïdisch jaarfeest dat wereldwijd wordt gevierd en dat de helende krachten op deze dagen diepgaand zal versterken. Door de inzichten en de helende channeling / transmissie zul je niet langer onzeker, te aangepast of afhankelijk zijn, uitstellen of voorwaarden in een relatie stellen. Vrouwenlijnen en mannenlijnen, relationele en seksuele remmingen en verwondingen op fysiek, ziels- en kristallijnen niveau worden getransformeerd, net als relatie- en religieus karma. Zo groot zullen de universele krachten zijn! Eenheid, universele liefde, vreugde en daadkracht worden in je aardse zelf geïnstalleerd.

Jij bent een prachtige Liefdesrelatie waard!

Zorg voor goede buitenkleding bij het leggen van het kristallen medicijnwiel en de channeling in de krachttuin "verlichte seksualiteit en co-creatie".Joke 2016.JPGJe kunt readings, super eye-openers, helende channelings en geïnspireerde lezingen verwachten

Tijdens deze workshop brengt Joke ElZiam Nootebos je in diepe verbinding met jouw Ware Zelf aangaande relaties, seksualiteit, liefde en de eenheid tussen je mannelijke en vrouwelijke houding.

 
Je wordt sterker om binnen je relatie ook te doen wat je werkelijk wenst

Door de inzichten en de helende channeling / transmissie zul je niet langer onzeker zijn, uitstellen, je al teveel wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Oude geschiedenis, programmaknoppen, opvoeding en overtuigingen die dit hebben veroorzaakt lossen voelbaar op en daarmee de vervelende patronen in je relatie(s). Je uitstraling kan op natuurlijke wijze sexy en aantrekkelijk worden, ongeacht of je meer of minder mooi bent. Je zult na afloop van de workshop steviger en duidelijker omgaan met afspraken, regels, gedrag, je God-Godin zijn, zielssubtiliteit en met afgescheidenheid. Alles zal vanuit de heelheid, zuiverheid en onafhankelijkheid van je Goddelijk Zelf in je lichaam en geslachtsorganen, meer naar je toe stromen, zo ook je liefdesleven en je (innerlijke) seksualiteit. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd. 


Tijdens de workshop kunnen de grootste basic-patronen, duale en oude conditioneringen rondom Liefhebben met gemak doorzien en getransformeerd worden!

Het is juist nu in deze tijd dat eenheidsrelaties en seksuele bevrijding zich met meer gemak kunnen manifesteren, mits we bereid zijn onze eigen oude overtuigingen, pijn en bagage af te leggen. Hetgeen in deze workshop gemakkelijker dan ooit tevoren zal lukken door de grote Krachten. We worden ons bewust van Wie we werkelijk zijn zonder bagage.

De helende channelings / transmissies transformeren tot diep in je DNA en oude overtuigingen 
Deze staan veelal in verbinding met oude matrixen van vorige levens rondom relaties, religies, kindertijd en opvoeding. Situaties zullen zich vanuit een nieuwe helderheid voelbaar veranderen. Grotere openheid, zuiverheid en een diepere verbinding, op alle lagen met onszelf en de ander(en), zullen na de workshop als vanzelf ontstaan door de grote elektriserende vuurkrachten uit je hogere dimensies van je God-Godin die worden geactiveerd in je dagelijkse zelf en lichaam.
Wat haal je op en merk je er thuis van

Je zult vaker helder aanwezig zijn, verruimder bewust, er zal meer lichtheid in je zijn, meer expressie, vuur en directheid, je zult opener en raakbaarder zijn en meer thuiskomen in je lichaam. Je relaties kunnen veranderen in gepassioneerde relaties, vol echtheid, directheid, openheid en vuurkracht. Je overstijgt je oude mannelijke of juist te vrouwelijke houding en die van je (voor)ouders en (karmische) zielegroep. Je zult meer ongebonden verbonden kunnen zijn. Daarnaast zal een vurige creatieve daadkracht in je opstaan. Je krijgt ideeën en kansen om je bijdrage voor de maatschappij te vervullen binnen je eigen leven. Je gaat voorbij onzekerheid en wordt zichtbaar. De God-Godin in jou komt duidelijk tot leven. Karmische relatie-herhalingslussen uit vele levens laten voelbaar los.


Je uitstraling verandert naar meer God-Godin en meesterschap

Men ziet je meer, luistert naar je. Je wordt een voorbeeld. Meer levensenergie en een (interne) seksuele of dynamische stroom komt op gang. Je zult je hart, creatiekracht en temperament gemakkelijker verbinden met je (kwetsbare) seksualiteit en je dynamisch stroom. Je hart krijgt ballen en je ballen werken niet meer zonder je hart. Blokkades kunnen overschreven worden vanuit de ouder-kind tijd, tijdens deze workshop. Net als de diepere karma-inprints van het man of vrouw-zijn. Geheelde relaties en seksualiteit worden mogelijk! Je zult je vrijer, geliefder en zelfverzekerder voelen! Het hoogste geestelijk Licht, je God-Godin zijn, zal een uitstralende rol spelen binnen je relatie, financiële, seksuele en emotionele situatie en in je scheppingskracht!

 


 

Tijdens deze workshop, die valt tijdens het wereldwijd gevierde Keltische Beltane feest, zijn de dimensie-sluiers tussen de Bovenwereld en het aardse zeer dun. Dit maakt Beltane tot een van de belangrijkste en krachtigste workshop op het gebied van je God-Godin, seksualiteit en relaties

De viering vindt ieder jaar plaats tussen de lente en zomer equinox.
Ontmoetingen komen op je pad. Je voelt je waardevol zijn als God-Godin van binnenuit. Je gunt jezelf in dit leven dat je diepgaande liefde en seks kunt ontvangen zowel als geven! Geheelde relaties wordt nu voor iedereen mogelijk! Leer je oude programma's waardoor je de ware niet vindt, geremd blijft of niet op alle lagen samen kunt zijn, overschrijven! Je zult ervaren en inzicht ontvangen hoe de verbinding met jezelf en je eigen relatie, een weerspiegeling is van al het andere om je heen. Je ontvangt tools en bewustzijn om oude (familie) patronen te doorbreken zodat het nieuwe zich kan manifesteren. Op de Krachtplaats verenig je tevens de Goddelijke mannelijkheid en vrouwelijkheid in jezelf met die van het hele universum. Je dient daarmee ook de evolutie!

 Feedback van een deelnemer:

Opgaan in Eenheid, geen grenzen meer, geen angst. Alles omarmen in je Hart. Geweldig om met zovelen als Kanaal te mogen fungeren en dit Nieuwe bewustzijn neer te zetten. De eenheid met alle rijken was duidelijk voelbaar, even voelde ik nog een stuk pijn en verdriet wat geheeld mocht worden. De dagen hierna is de wereld een totaal andere ervaring.
Als ik ergens binnen stap, wordt alles automatisch aangevuld in Liefde. Edelstenen voel ik direct via mijn hart, dat nu heel open en groot voelt. Ook de planten kan ik direct ervaren.
Alle energie, edelstenen, werelden etc. voel ik nu van binnen in mijn lijf, niet meer zozeer 'erbuiten', een brandpuntsverschuiving is dus heel duidelijk. Een heerlijk gevoel van Zijn, Heelzijn en Vrijheid.
Langzaamaan bouwt de energie op van onderuit (shakti) en kruipt omhoog... Ook mijn mannelijkheid en vrouwelijkheid zijn veel meer tot eenheid gekomen.
Wat een grootste processen zijn er op gang gebracht! Wat een prachtig weekend. Groeten van Peter


Klik hier voor meer ervaringen van deelnemers

 


 

Klik hier voor meer informatie over de workshop 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:


 

Meer info over het Elohim Centre, de workshops en opleidingenWeten welke workshop of opleiding bij jou past?
Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn