Groepshealing avond, live/online "14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sananda"

De activatie van ons 14 dimensionale zieledeel tilt ons af van het rad van karma en afgescheidenheid. Het lost onze karmische en seksuele relatie-informatie en banden op, zodat geheelde innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid bereikbaar worden. Net als universele liefde en vreugde. Oordeel, angst en astrale beïnvloeding lossen voelbaar op. Het witte Christus Liefdes-Licht dat we ervaren tijdens deze transmissie transformeert pijn en schaduw in ons DNA. 14 Dimensionale Kosmische frequenties van het sterrenbeeld Tweeling komen op het hoogste niveau binnen en activeren het innerlijk heilig huwelijk tijdens deze (online) transmissie die niet alleen voor tweelingen is!

kernwoorden:
zwarte draak van sananda, witte christus licht, tweelingziel, online transmissie, mannelijke en vrouwelijke eenheid, hoogste liefde, heilig huwelijk, elohim krachtplaats

elohim
Volg ons ook op:

   

Groepshealing avond, live/online "14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sananda"

Workshop: OT 307.2019
Deze module behoort tot de opleiding: HM, Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

De activatie van ons 14 dimensionale zieledeel tilt ons af van het rad van karma en afgescheidenheid. Het lost onze karmische en seksuele relatie-informatie en banden op, zodat geheelde innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid bereikbaar worden. Net als universele liefde en vreugde. Oordeel, angst en astrale beïnvloeding lossen voelbaar op. Het witte Christus Liefdes-Licht dat we ervaren tijdens deze transmissie transformeert pijn en schaduw in ons DNA. 14 Dimensionale Kosmische frequenties van het sterrenbeeld Tweeling komen op het hoogste niveau binnen en activeren het innerlijk heilig huwelijk tijdens deze (online) transmissie die niet alleen voor tweelingen is!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
06-06-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00Joke ElZiam NootebosElohim CentreOnline aanmelden kan tot uiterlijk 18.30 uur op de dag van de transmissieaanmelden


Groepshealing avond, live/online "14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sananda"

Elohim Krachtige live/online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos.


Universele, innige Divine liefdesbanden

blauw universa.jpgDe activatie van ons 14 dimensionale Lichtlichaam tilt ons af van het rad van karma, wedergeboorte en afgescheidenheid. Het lost onze karmische thema's en banden op van macht en onmacht, van schaduwgevoelens op onze seksualiteit en relaties, waardoor we positieve ervaringen gaan aantrekken en onze onbewuste negatieve overtuigingen geleidelijk aan worden overschreven. Het oplossen van karma en afgescheidenheid zal ook na deze helende transmissie verder doorzetten. Geheelde, innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid worden bereikbaar. Oordeel, angst en astrale beïnvloeding kunnen oplossen. Het witte Christus Liefdeslicht dat binnenkomt tijdens de channeling helpt onze (zielegroepen en voorouder-) schaduw in ons DNA en onze zielsbestemming te transformeren. Daarbij zal ook de zwarte Draak van Jezus/Sananda binnenkomen om te helen.

Heilig Huwelijk en Vreugde worden geactiveerd

14 Dimensionale Kosmische frequenties van het sterrenbeeld Tweeling komen op het hoogste niveau binnen tijdens deze transmissie met Joke ElZiam Nootebos. Ze kunnen door de huidige sterrenconstellatie nu iedereen helpen om de interne en externe mannelijke-vrouwelijke eenheid te bereiken. Daarmee kunnen we geheelde relaties en seksualiteit aantrekken en stopt de oude pijn-herhalingslus. Onze hogere Lichtlichamen en frequenties brengen, d.m.v. deze transmissie, voelbaar universele liefde en vreugde in ons gedrag en dagelijks leven.


Universele Liefde / Bewustzijn / Waarheid / Geluk komt in ons dagelijks persoontje

De groepshealing helpt universele Liefde / Bewustzijn / Waarheid tot uiting komen in ons dagelijks persoontje. Tijdens de groepshealing ervaren we onze 6e t/m 14e dimensie!

We worden gedurende onze ontwikkeling, die ook na afloop zal doorzetten, steeds oordeellozer en minder onzeker. We staan dan voor onze ziel en ware zelf, voor onze heilige seksualiteit en de hoogste waarheid. We worden innerlijk Vrij, onafhankelijk van needings, terugtrekken, (on)macht- of pleasegedrag. We worden door de activatie van ons grotere Zelf en al de 14 dimensies van onze ziel, die binnenkomen door deze transmissie, GELUKKIG!

Het worden van de God-Godin of Goddelijke Vonk

Naarmate onze hogere dimensies of ziele-lichtlichamen vaker worden geactiveerd, gaan ze steeds meer deel uitmaken van ons persoonlijk leven. Tijdens elke workshop met Joke ElZiam Nootebos en bezoeken aan de Elohim Krachtplaats en helende tuinen, vindt er opnieuw activatie, heling en verdieping plaats. Ik-sluiers met astrale velden en schaduwgevoelens, meningen, pijn, onzekerheid en stellingen verminderen daardoor. Zo ontstaat ruimte voor een leven vanuit de universele of Goddelijke Waarheid. Net als voor je hoogste Liefde, zuiverheid en Eenheid die voorbij gaat aan die van onze persoonlijke voor- en afkeuren, zodat we in staat zijn het grotere Geheel te dienen. We worden na deze transmissie steeds meer God-Godin. We worden wie we zijn in onze Oorsprong, oftewel de Goddelijke Vonk in het aardse!

Bij deze groepshealing helpen de zwarte Draak van Sananda (hoger zelf van Jezus), het Elohim Trollenbewustzijn dat angst en onbewustzijn zuivert en de Divine-energie van de Krachttuin van het Heilig Huwelijk-Tweelingstraal op de Elohim Krachtplaats. Ook zal het zuiverende Kracht-Vuur van aartsengel Michael meestromen.

 


 

Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 18.30 uur op de dag van de groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen van te voren als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur en dineer mee in het huiskamerrestaurant 'Gaia's Overvloed' om 17.30. (Reserveren vooraf is bij de maaltijd noodzakelijk.)

Het is niet mogelijk achteraf een opname te ontvangen. Meedoen kan alleen om 19.30 uur.

Korting krijgen op de groepshealingen?
Boek vier channelings en ontvang een vijfde naar keuze gratis, bekijk het online healingspakket!

 


 

Ervaringen van anderen die ook deze transmissie volgden

"Na de groepshealing kwam het woord vertrouwen in mij op en dat gaf zoveel rust. De morgen na de transmissie voelde ik me heel fijn en geen gevoel waarmee ik aan de haal kon gaan; dat betekent thuis in mijzelf, voelbaar in mijn buik, een moment om dankbaar te zijn, even die rust en stilte. Op mijn werk vandaag precies hetzelfde en ik trok me de dingen anders aan en ook dat gaf mij een binnenpretje! Het lijkt alsof verschillende lagen elkaar hebben gevonden.

Uit een transmissie, healing of workshop neem ik altijd iets mee wat me raakt, als een soort thema… De afgelopen weken kon ik soms redelijk wanhopig worden, omdat ik maar niet door mezelf heen lijk te komen. Nu klopt het weer en daar past het woord vertrouwen weer bij!"

Veel liefs aan jullie allemaal en de tuinen.
Janet

 

"Krachtig en verhelderend. Ik voelde veel loslaten in m’n onderrug. Na afloop bleef ik nog 30 min. vastgeklonken zitten en ineens besefte ik: ik heb 'het' (mijzelf) 30 jaar gezocht in mijn werk en mijn huis maar: het is al goed - ik ben er. 

Het was een wonderlijke, bevrijdende realisatie. Waar ik ongetwijfeld nog in en uit zal flippen. Maar het maakt het zoveel makkelijker afscheid te nemen van m’n hele mooie (hart & ziel) huis dat ik binnenkort ga verkopen. Tot volgend weekend en dank je wel voor wat je doet, het is niet mis."

Liefs, Door

 

"Tijdens de groepshealing kwamen naar mijn idee sterke energieën vrij. Ik kon de warme sensatie onder mijn voeten goed voelen, en hoe deze energie via mijn benen naar de rest van mijn lichaam verplaatste. Ook voelde ik bij de integratie van het nieuwe mannelijke en vrouwelijke een bepaalde energie ter hoogte van mijn buik. Bij het inbrengen van de drakenenergie leek het alsof mijn energie iets ruimer werd.

De gechannelde tincturenwerkingen waren ook voelbaar, en bij het trollenbos tinctuur begon ik ook een paar keer te gapen en liet veel oud los. Tijdens de online transmissie schokte mijn lichaam soms, gaapte ik regelmatig, en op een bepaald punt begon mijn linkeroog te tranen. Na de transmissie voelde mijn energie, lichaam en aura een stuk ruimer. Later die avond kreeg ik wat spierpijn en voelde ik tintelingen en energie op mijn linkerkant. volgens mij ruimde ik veel op. De volgende dag voelde ik het nog doorwerken. Toen ik een week later op de Elohim Krachtplaats was voelde ik weer tintelingen op mijn linkerkant. Ik heb toen de tijd genomen om in elk deel van de tuin even rustig te mediteren. Al met al was dit weer een hele fijne transmissie. Het voelt dat het oplossen van de persoonlijkheid echt een mooie ontwikkeling is :) Bedankt iedereen!"

Groetjes, Jurgen

 

Klik hier voor meer ervaringen van deelnemers

 Verdere ondersteuning

 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn