Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en sferen veranderen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 10x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.

kernwoorden:
st germain, quan yin, michael, merlin opleiding, merlin healer, merlin draken, merlijn opleiding, merlijn healing, melchizedek, magie, dolfijnen healing, aardehealer

elohim
Volg ons ook op:

   

Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

Workshop: 2019.M040
Deze module behoort tot de opleiding: RO, Merlyn, KKM, VPZ, HM
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Merlin en Joke brengen de hoogste en zuiverste Magie met Elohim en Druïdisch helende krachten. Je ontvangt Merlin-healingstools vanuit de absolute Bron en leert die als medium, vanuit je lichaam te channelen. Met je Magische (Ki en Draken) Krachten kun je healen en sferen veranderen voor mens, dier, organisatie of vertrekken. Ook op afstand. Werken met Merlin d.m.v. je magie, meesterschap en je innerlijk kind, voelt geweldig. Honderden mensen deden reeds mee aan deze sprankelende en betoverende Merlijncursus! Merlin-healing dringt 10x dieper binnen in organen of ziekte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee. Ook in een woon-slaap-of werkvertrek.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
11-05-2019
12-05-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €379.00Joke ElZiam NootebosElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
Gratis toegang Helende Zelfrealisatie tuinen
aanmelden
09-05-2020
10-05-2020
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €381.00Joke ElZiam NootebosElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
Gratis toegang Helende Zelfrealisatie tuinen
aanmelden
Toon toekomstige data

Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

In de zelfrealisatie tuin "Gouden Moeder Aarde" zal een geweldige transmissie plaatsvinden tijdens deze betoverde workshop die je meesterschap en magisch kind verder opent. Een weekendopleiding met Joke ElZiam Nootebos op de Elohim Krachtplaats.

 

De Merlin opleiding modules hoeven niet in een specifieke volgorde. Je kunt zo instappen

Beide modules hebben ieder een andere inhoud. Merlin of Merlijn brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlin healingstools") de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurie! Deze Magische healingstools kun je na afloop van de opleiding vanuit je eigen lichaam voortaan channelen. Ook op afstand! Voor jezelf, anderen, dieren, je huis, praktijk, organisatie of het gebied! Werken met Merlin-healing voelt geweldig maar ook vertrouwd tijdens deze sprankelende en betoverende opleiding!

Geef meerwaarde aan jouw therapeutische praktijk waarbij jouw clienten, naast persoonlijke healing, ook terecht kunnen voor het zuiveren en opladen van de sfeer in kamer, tuin of organisatie! Ontvang prachtige tools om naast Merlin healer voor mens en dier, ook Aardehealer te worden!

Mogelijkheden en voorbeelden (elk jaar/kan het wat afwijken) die ook op afstand worden ingezet als hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië!

Leer te creëren en open in je goddelijke vermogens

Ontdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf in samenwerking met Merlin en Merlina!

Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron. Deze creatieve levensenergie bruist en heeft een enorme kracht die altijd voor handen is en tot jouw beschikking staat als jij je weet hoe. Creëer je nieuwe werkelijkheid gebaseerd op liefde, gemak en vreugde.

Naarmate je verder met Merlin-Merlina werkt opent je volledige scheppingskracht op de voorgrond. Zelfrealisatie het realiseren van je oorspronkelijke Goddelijke Vonk ontstaan. Dan wordt ook jouw creatiekracht dienend aan het grote geheel en afgestemd op je groep en het universele of goddelijke plan. Dan wordt elke stap die je zet, elke kleine en grote wens, elke manifestatie, vervullend en komt een overvloedige stroom op gang omdat het universum krachtiger je vragen zal beantwoorden en op magische wijze met je zal samenwerken d.m.v. Merlin! 

Merlin-healing is meer dan 10x zo sterk als andere healingsvormen

De transmformerende en helende energie dringt veel dieper binnen in organen, ziekte, in de materie van een ruimte en brengt spectaculaire healing met zich mee. Merlin werkt, in eenheid met de Bovenwereld en Ascended Masters, met ons Hogere en Divine Zelf, zowel als met ons magisch kind. Je wordt "opgetild" in Merlin's energie en alles gaat gemakkelijk!. Na enkele keren oefenen tijdens de opleiding ben je hiermee zo vertrouwd dat je ook thuis en in je praktijk kunt werken met de hogere Magie. De opleiding is (net als bij Kosmisch Vuur), afgestemd op de cursisten van dat moment, elk jaar komen er ander "healingsgereedschappen", net wat jij nu aan kunt en de tijdsgeest toestaat.

Onzichtbare energetische kristallen plaatsen

Je leert, samen met de Absolute Krachten van Merlin-Merlina, 10x zo sterk, te zuiveren en helende, harmonische krachten te installeren. De tools brengen bewustzijnsgroei, eenheid, fysieke en spirituele gezondheid, welzijn en voorspoed. Je leert deze energie d.m.v. van live of afstandhealing te plaatsen in het (zieke)lichaam, vertrekken, teams, organisaties, in huizen, tuinen en op de aarde. Je werkt o.a. met het installeren van onzichtbare, energetische kristallen in slaapkamer, kinderkamer, klaslokalen, bij een ziekbed of buiten, waar je maar wilt. Tijdens de opleiding zul je de enorme sfeerverschillen duidelijk voelen en oefen je ook met deze tools.

Een groot Elohim-, en Druidisch Kosmisch Bewustzijn

De Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysteriën vind je op vernieuwende wijze terug in Merlin`s Magische tools zonder dat je (opnieuw) hoeft te leren. Merlin werkt met hen die de onschuld van het hart, het plezier van het innerlijk kind als ook het kosmische in zichzelf laten stromen. Voorbij alle niveau`s van Creatie, gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heal jij als de Merlin-Merlina, met het grootste gemak. Een opleiding die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de Merlin-tools, met joy, schenkt.

 Wat kun je zoal healen met Merlin's healingstools (ook op afstand):

(kan elk jaar wat afwijken)

  • Eten karmisch reinigen + opladen met wat ieder individueel nodig heeft in de maaltijd
  • Aansluiten + aarden op nieuwe aarde netwerk dat geen dualiteit en zwaarte kent maar kristallijnen eenheid.
  • Kleurenacupunctuur channelen in je lichaam, heerlijk tegen hoofdpijn of na afloop van een healing om alles te harmoniseren.
  • Kristallijnen licht installeren om (ook op afstand) de astrale sfeer van een ruimte te reinigen en alles hoger in Lichttrilling te brengen.

Klik hier voor meer tools en overige informatie over de workshop

 Ervaringen van deelnemers

"Ik wil je bedanken voor de mogelijkheid die ik heb gekregen om de Merlin te mogen doen.
Ik ben ontzettend blij met al die mooie dingen die ik mocht ontvangen . De dingen die ik heb ervaren waren zo'n verrijking en herkenning voor me, dat ik alleen maar dankbaar en blij kan zijn. Ik voel ook zoveel zachtheid naar anderen toe. Ik heb mijzelf al meerdere behandelingen gegeven en het zijn elke keer weer cadeautjes die ik mag ontvangen. Ook heb ik het gevoel dat ik nog beter in kan voelen als voorheen."

Jeanneke

"De warmte, de kracht , de liefde en het vertrouwen in het Hoogste die we in de Merlijnopleiding hebben mogen voelen en ervaren is zo intens mooi en ontroerend.
Ik kan alleen maar diep dankbaar zijn om dit te mogen voelen en doorleven en verder door te geven als kanaal.
Dit is sacraal en licht."

Patricia

Lees hier meer ervaringen van cursisten
Ondersteunende producten

Ter voorbereiding op de workshop en als nazorg voor de workshop adviseren wij om alvast met geactiveerde en geprogrammeerde Elohim Merlin producten te gaan werken, zoals:

Deze producten zorgen ervoor dat je het Merlin bewustzijn in jezelf gaat oproepen en activeren, zo kom je al helemaal in de energie.

Als je deze producten al in huis hebt is nu het moment om er mee aan de slag te gaan. Wil je je collectie aanvullen dan is dit ook het juiste moment.

 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn