6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid

Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen. Creëer alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale magische kind. Welzijn, ondersteuning krijgen van anderen, je Hartwerk en het van betekenis zijn voor anderen, op de voor jou mooiste manier, bestaat echt! Creëer je eigen Leven en Werk, op vervullende wijze als een echte magiër. Je werkt daarbij samen met Natuurkrachten, Bovenwereld, Moeder Aarde en de kosmische flow. Het belichamen van deze 6de dimensie brengt je voorbij je denken in onmogelijkheden, stagnatie, werksituaties en relaties die je Magische Creatiekracht, Taak en Goddelijke Lichtwezen in de weg staan.

kernwoorden:
zelfrealisatie, sananda, ra, moeder aarde, meesterschap, magisch kind, kristallijn, inwijdingen, god pan, elohim krachtplaats, droomtijd, deva

elohim
Volg ons ook op:

   

6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid

Workshop: 2019.088
Deze module behoort tot de opleiding: Merlyn, AH, HM, Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen. Creëer alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale magische kind. Welzijn, ondersteuning krijgen van anderen, je Hartwerk en het van betekenis zijn voor anderen, op de voor jou mooiste manier, bestaat echt! Creëer je eigen Leven en Werk, op vervullende wijze als een echte magiër. Je werkt daarbij samen met Natuurkrachten, Bovenwereld, Moeder Aarde en de kosmische flow. Het belichamen van deze 6de dimensie brengt je voorbij je denken in onmogelijkheden, stagnatie, werksituaties en relaties die je Magische Creatiekracht, Taak en Goddelijke Lichtwezen in de weg staan.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
07-04-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €168.00Joke ElZiam NootebosElohim Centrelunch
sessie- of workshopkortingsbon
Gratis toegang Helende Zelfrealisatie tuinen
aanmelden


6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid

 

creatie kracht.jpg

Manifesteer zelf je Droom,  levenstaak, welzijn en ondersteunende mensen om je heen. Sta op vanuit je scheppend, magisch 6-dimensionale Kind en Meesterschap

Met Joke ElZiam Nootebos

 

Geloof niet in de onmogelijkheden of tekorten maar in mogelijkheden

Wil je functioneren vanuit onschuld, vertrouwen, speelsheid, meesterschap en je magische Kind? Ken je de flow van je ware Zelf? Wil je dit ankeren voor jezelf en de nieuwe Aarde? Wil je van je geloof in tekorten, onzekerheid, faalangst, slaagangst en je geloof in onmogelijkheden af?


De workshop brengt je vertrouwen in je ultieme scheppingskracht

Wil je je Hartewensen manifesteren door het belichamen van je Magische Kind? Ervaar het leven vanuit de Droomtijd en de Creatiekracht van je Meesterschap, magisch kind en ware Zelf. Samenwerken met  Pan, natuurwezens, Devas, Merlin en Moeder Aarde en met Druïdische, Egypische, Lemurische en Keltische Magie, wordt deel van je.

Geef je tijdig op om mee te doen met deze buitengewoon magische workshop.
Er zijn geen andere vereisten dan emotionele en psychische stabiliteit.

 

In workshoptransmissies komt je Droomtijdverbinding met de Aarde en Natuur (de God Pan) tot stand

Pas na de Droomtijd activatie en de zuivering van je Hart kun je de 6de dimensie volledig belichamen.
(Het zijn ervan i.p.v. het er mee in verbinding staan, er over praten of les over geven). Je persoonlijkheid en innerlijk kind zullen zich na de Droomtijdverbinding verruimen met de hogere lichtfrequenties en je zult gaan functioneren als een multidimensionaal Wezen, een Pillars of Light met magisch Kind. Je ontwikkelt je voorbij het kleine zelf, in de grote tijd en scheppingskracht.

 

In de 6D Droomtijd zal je (drukke) leven vanuit de kloktijd en onzekerheid, transformeren

Je zult d.m.v. deze workshop voortaan leren functioneren vanuit de grote Kosmische Tijd (of Droomtijd), vanuit je vertrouwen en Creatiekracht. Realiseer wat er nodig is in jouw Leven vanuit je grote kosmische Zelf, dat bewust of onbewust, samenwerkt met de Aarde, Pan, Merlin, Natuurspirits, je Magisch kind en Deva's. Je leert de grote krachten toe te passen zonder de onderdrukking van de gevoelens en behoefte van je innerlijk kind, zonder de beperktheid van je levenssituatie of kleine zelf. Als vervolgens je kruinchakra en geestelijk functioneren in éénheid komen met je 1ste en 2de chakra en met Gaia, word je de Magiër die zijn/haar leven Droomt en schept zoals bedoeld voor jou en je medemensen vanuit je Divine Flow en Stroom.

 

In de Droomtijd bedenk of wens je iets, je gelooft erin met de Kracht van je scheppende Geest

en Magisch Kind en alles wordt werkelijkheid. Je leert tijdens de workshop je eigen Droom en toekomst en die van de nieuwe Aarde te creëren als Pillar of Light en zuivere van Hart. Als zuivere van Hart word, tijdens deze workshop, je magisch onschuldig kind voelbaar geactiveerd. Het kind dat niet gelooft in onmogelijkheden, verzet, angst of tekorten maar in de mogelijkheden en de volheid van het bestaan. 

 

Doelgroep en de Gouden Tijdrasters van je vijf en hoger dimensionale ziele-hart-innerlijk kind

Deze Elohim Inwijdingen, oefeningen en activaties zijn gelaagd en gebeuren voor ieder op het level dat je nu aan kunt. Je kunt meedoen als je bezig bent op het pad van spirituele ontwikkeling, zelfrealisatie of Godrealisatie. Als je bij wilt dragen aan je omgeving en de nieuwe samenleving, middels jouw vaardigheden.

 

Tijdens de workshop activeren we je volledig geankerd zijn in de Gouden Tijdrasters

Je zult je ankeren op de Gouden Tijdrasters van je vijf- en hoger dimensionale ziele-hart-Magisch kind. Ook activeer je tijdens deze workshop voelbaar je Ontwakingsproces en de non-dualiteit tot diep in je Kind! Daardoor word je blij, verwachtingsvol en kristallijn. Ook zul je tools en vaardigheden erbij ontvangen.

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de workshop
TIP: Schrijf je ook in voor de workshop op de zaterdag ervoor:"Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld"Feedback van deelnemers:

"De workshop was prachtig en de dag vloog om, we waren in de grote Tijd :). Ik voelde me naderhand veel rustiger, mijn hersenen en hart en buik zijn aangeraakt door energieën, eerder in de week, het leek wel een reset, net als bij een computer. Alles is veel stiller in mij. Ik heb geleerd me te verbinden door mijn derde oog, hart open, buik open en alle cellen in mijn lichaam open te zetten. Als ik iets in mijn buik voel, ernaar te kijken en in mijn lichtkern blijven. Als het negatief is, hier niet in meegaan. Meer genieten van alles, meer aandacht bij alles houden. Het speelse kwam heel erg naar boven, het gelukzalige kind."
Debbie


"De workshop was als een kloppend en liefdevol geheel, de weken vooraf al met deze onderwerpen in het dagelijks leven in de weer geweest (hoezo de juiste tijd) . Wat ik ook altijd mooi vind is dat alhoewel mensen verschillende onderwerpen heeft waar hij of zij aan wil werken het uiteindelijk toch een geheel is. Ik heb naast de kennis meer leren voelen wie ik werkelijk ben, en heb het verschil echt kunnen voelen tussen mind, hart en buik. Wel mooi  want heb tijdens de transmissies aardig wat healing gehad op de drieverwarmer, de meridiaan die heel veel te maken heeft met je beschermd voelen. Ik neem de verbinding van mijn magische kind mee doordat ik elke dag mezelf ga afstemmen op de zesde dimensie en vaker rust pakken om alleen maar te zijn in stilte en verder heb ik mijn tweede flesje Elfentuin tinctuur meegenomen. De blokkades die ik tegen ben gekomen zaten dus in het bovenste gedeelte van de maag de cardiacus profundus, het gedeelte wat dus nauw samenwerkt het hart en wat dus alles te maken heeft met je beschermd voelen, in de longen verdween heel veel kou, en mijn stuit is geschoond, en mijn  sacralechakra is nu nog brandend, maar zoals ik het aanvoel gaat dat nog wel even duren."
Erika

Lees hier meer ervaringen van deelnemers

 


 Tijdens de workshops zijn er individuele readings en oefeningen
om jouw levensomstandigheden of werksituatie en dat van anderen gunstig te veranderen!


 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn