Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk

Healing, reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens déprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.

kernwoorden:
zelfrealisatie healer reader, pillar of light, opleiding healing reading coaching, karmaknopen kosmisch zelf, karmaknopen, haralijn, elohim, eenheidsbewustzijn

elohim
Volg ons ook op:

   

Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk

Workshop: 2018.052
Deze module behoort tot de opleiding: RO, MHRC, VPZ
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Healing, reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens déprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

data en tijdenprijsdocentlocatieinclusiefaanmelden
17-11-2018
18-11-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €372.00Joke ElZiam NootebosElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
Gratis toegang Helende Zelfrealisatie tuinen
aanmelden
16-11-2019
17-11-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €379.00Joke ElZiam NootebosElohim Centreeten
overnachting (mits beschikbaar)
sessie- of workshopkortingsbon
Gratis toegang Helende Zelfrealisatie tuinen
aanmelden
Toon toekomstige data

Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk

Docente Joke ElZiam Nootebos

Deze weekendopleiding kun je volgen als je voldoende gevoelig en intuitief bent.

Twijfel je? Neem contact met ons op! T: +31 (0) 597-541539, E: info@elohim-centre.org.

Tijdens deze weekend opleiding leer je healing en reading te geven aan jezelf en elkaar o.a. op je Haralijn en karmaknopen, door de levens, het kundalinikanaal en het DNA heen. Deze opleiding is van belang voor kwaliteit en specialisme in je eigen (toekomstige) therapeutische praktijk. Maar ook gewoon voor jezelf. je leert immers te healen op genetische en collectieve patronen bij elkaar! Bovendien kun je het ook voor je eigen multdimensionale zelfrealisatie gebruiken. Je ontvangt healing en reading op jouw karmaknopen of de astrale beïnvloeding van soms honderden incarnaties! Dit kan jou of je (toekomstige) cliënt ultiem geluk en Vrijheid schenken. Het ruimt je oude matrixen, waarvanuit je onbewust je levenssituaties aantrok en in stand hield, op en kan je volledig in je Hart, veiligheid, vertrouwen en aarding zetten. Onbewuste vervloekingen en schuldgevoelens vanuit een eerder leven die  nu nog doorwerken, worden opgeheven indien de krachten en tijd het toelaat.

Zelf realisatie 3.jpgAardse en galactische karmaknopen
Deze bevinden zich in je wervelkolom en het kundalini kanaal en verhinderen het belichamen van je Goddelijke Vonk. Karmisch weefsel, zwakke of pijnlijke celgroepen vol oude pijnherinneringen, ziektebeelden, pech, mislukken van relaties, geremde chakra's en steeds dezelfde gewoontepatronen of herhalingslussen in verschillende levens, zijn het gevolg van de karmaknopen waar we naar leren kijken en healing op leren geven. Net als het gevoel dat alles steeds mislukt of dat jij altijd aan de zijlijn staat en niet gezien wordt.


Gevolg
Hoeveel workshops we ook gedaan hebben, hoeveel spiritueel inzicht ook verworven, we kunnen niet voluit, volledig één op alle lagen en zeker van onszelf, als engelen Mensen LEVEN tenzij de karmaknopen opgelost zijn en je haralijn er van kruin tot basis staat. Pas als dit is gehealed en thuis verder is aangegaan, kunnen we onze missie en bedoeling op aarde, vanuit gemak manifesteren d.m.v. onze eigen vaardigheden. Onze haralijn vertoont breuken waardoor er geen doorstroming en eenheid kan zijn tussen onze Goddelijkheid, bewustzijn, ziel,mind, gevoel, lichaam en gedrag. Tijdens de workshop krijg je daarover kennis, zelfinzichten en healing. Net als kennis over je haralijn en DNA informatie.


Effect healing op Haralijn en Karmaknopen

Na het oprichten, healen en rechtzetten van de haralijn, kan onze kosmische blauwdruk met de bedoeling van dit leven, inspiratie en universele Liefde, instromen in ons persoonlijk denken, gevoel en functioneren. Ook stroomt dan de aardse veiligheid, zekerheid en levensenergie voelbaar beter. Aan het einde van de workshop zijn er dan ook bij iedereen meestal grote positieve veranderingen merkbaar. Deze zorgen de rest van je leven voor meer geluk en voorspoed!

Tijdens dit weekend helpen we een of meer van onze zieledelen, die tot nog toe nog niet op aarde konden zijn, in te dalen en praktisch te maken in het dagelijks gedrag. We openen kosmische poorten en de volledige kosmische blauwdruk, d.m.v. DNA-, gen healing en matrixenhealing. Ook het indalen van de universele Liefde of Christuskracht door al je chakra's en systemen komt aan bod.


Ervaringen van deelnemers:

Een hele diepe buiging in grootste dankbaarheid (aan jou en je 'Bovenwereld-vrienden') voor de prachtige workshop en de grote hoeveelheid antwoorden. Een regen van inzichten en informatie gaat nog steeds door mij heen, en het scheppend vuur laait hoog op. Wat een power!

Chris

WOW! Weer zo'n prachtige workshop gedaan bij het Elohim Centre dit weekend. Wat was dit intens en bijzonder, echt een verrijking. Daarbij hebben we zulke mooie en diepgaande healingen mogen geven en ontvangen. En handvatten om het ook praktisch te maken, om ons te ondersteunen in onze weg naar realisatie, wie we werkelijk zijn.

Dank je wel lieve Joke ElZiam Nootebos voor wat we weer allemaal hebben mogen ontvangen in deze workshop. Dat is eigenlijk niet in woorden te vangen.

Hermine

Lees hier meer ervaringen van cursisten 

Tip
Schaf vooraf een DNA Healingsset aan om je systeem alvast te schonen en zuiveren.
Ook na afloop als alles nog verder zuivert en integreert is het gebruik ervan van belang. De DNA set kun je, vooraf en achteraf, ook gebruiken voor verdere integratie en verdieping.

Phi kristallen zijn bijzonder krachtige healingtools. Het 12-zijdig geslepen kristal geeft toegang tot en activeert en harmoniseert je oorspronkelijke zelf met twaalf strengen DNA en de twaalf elektromagnetische patronen van bewustzijn. Dit gebeurt ook tijdens de workshop waardoor je nadien prachtige healingen met het kristal kunt geven.Leer zelf ook het Elohim specialisme
Het healen en readen van de karmaknopen en haralijn is één van de dingen die de Elohim healingspraktijk het Master Healer specialisme geeft. Hierdoor ontstaan geweldige doorbraken. We noemen het daarom ook wel doorbraak-essentie-healingen.
 

Een enorm diepgaand geschenk en uniek
Het helpt op directe wijze enorme oerblokkades te zuiveren die het Leven vanuit de Oorspronkelijke (Goddelijke) Essentie van jou of je cliënt, verhinderden. Maak je geen zorgen dat je dit niet kunt leren tijdens de weekendopleiding. Wees gerust; met voldoende intuïtie en gevoeligheid en de energie die Joke neerzet, maak je hier zeker een start mee.


Thema's waarop we leren Healen, Readen en Coachen:

Ook komen het aarden van de persoonlijkheid, het subtiele multidimensionale zelf, het Kosmisch Zelf, de Chi-levensenergie, Christusbewustzijn, eenheidsbewustzijn, universele Liefde en zelfrealisatie aan bod!
Je leert als kanaal healingen te geven en ontvangen!


Klik hier
om een gedeelte uit de laatste workshop te horen.

 Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org


Bekijk ook de:

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op +31 (0) 597 541 539.

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn