E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”

Een multidimensionale e-cursus voor het openen en ontwikkelen van al je chakra's naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens.

kernwoorden:
verlichting, nieuwe aarde mens, multidimensionaliteit, e-learning, e-healing, e-cursus chakra's, e-cursus, chakra, audio opname

elohim
Volg ons ook op:

   

E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”

Wil jij...

 • Leren om je chakra’s te transformeren naar multidimensionaliteit en het volledig potentieel van je Ontwaakte Zelf?
 • Je ziel en ware Zelf leren kennen en bekrachtigen?
 • Gaan staan voor je subtielere gevoeligheid en kwaliteiten?
 • Voorgoed gelukkigere, meer geheelde relaties en werk van je hart en ziel realiseren?
 • Herhalingslussen op relatiegebied voorkomen en karma doorbreken?
 • Niet langer onzeker en reactief zijn of te veel in je hoofd zitten?
 • Meer inzicht, verruimd bewustzijn, joy, meesterschap en een open hart ontwikkelen?
 • De Eenheidsliefdeskracht van je Goddelijke Essentie en Ontwaakte staat (her)kennen?
 • Door jouw multidimensionale ontwikkeling als Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens bijdragen aan een nieuwe maatschappij?

Deze E-cursus met Joke ElZiam Nootebos neemt je mee door de ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware Zelf en Essentie en opent je chakra's niet alleen op persoonlijk niveau maar ook in de lichtlichamen van je ziel en multidimensionaliteit.

Aura.jpg

Je ontvangt 8 lessen, oefeningen en 8 helende audio transmissies om daar stap voor stap te komen

Door steeds meer vanuit je ware Zelf te leven ontstaan o.a. meer levensvreugde, gemak, flow, geheelde relaties, geheelde seksualiteit en contact met je buikgevoel en levensbestemming. Je leert de leiding van je hoofd los te laten om meer vanuit je fijngevoelige ziel, intuïtie, hart en buik te gaan leven. Het Ontwakingsproces en je grotere manifestatiekracht komen voelbaar op gang en trekken nieuwe mensen en mogelijkheden aan. Deuren gaan open die tot nog toe niet mogelijk waren. Deze E-cursus brengt niet alleen jouw eigen levensgeluk maar ook het grote Geluk van een bijdrage aan de wij-maatschappij!

Joke 2016.JPGWie is Joke ElZiam Nootebos?

Joke ElZiam Nootebos, oprichtster van het Elohim Centre, brengt samen met haar team reeds tientallen jaren gevoelige en bewuste mensen naar de eigen Bron en missie, naar multidimensionale zelfrealisatie en de staat van verlichting. Inmiddels heeft ze met haar workshops en sessies reeds duizenden mensen bereikt. Mensen die op hun beurt ook het Licht weer verspreiden, vaak in een eigen praktijk. Ze helpt om de Goddelijke Oorsprong in alle chakra's, in omgang, werk en gedrag, te realiseren. Je chakra's openen voelbaar in alle dimensies. Joke is een Ontwaakte leraar en Ingewijdene.

 


 

Wat brengt deze chakra E-cursus je?

 • Meer verdieping in je chakra’s en de ontwikkelingsweg naar je Volledig Potentieel
 • Inzichten, oefeningen en healing om de blokkades in je leven te doorbreken
 • Diepgaande inzichten en heling over de innerlijke oorzaak van levensthema’s zoals o.a. (on)veiligheid, niet je plek kunnen vinden op Aarde, geremde seksualiteit, macht-onmacht, vermoeidheid, snel overprikkeld zijn, lekkende energie, emoties uiten, grenzen aangeven, seksuele en relationele problemen
 • Meer contact met je eigen innerlijke leiding, Gaia en de Bovenwereld
 • Meer zelfvertrouwen, zekerheid, stabiliteit en gevoeligheid als kracht
 • Diepere verbinding met je levensmissie en richting
 • Makkelijker je gevoel uitspreken zonder reactief te worden
 • Meer energetische bescherming en behoud van lichtkracht in het dagelijkse leven

 


 

Waar bestaat de chakra E-cursus uit?

In de cursus vind je meer dan 130 pagina's met daarin:

 • Diepgaande kosmische en praktische kennis over je chakra's. En daarmee over je ervaringen met relaties en werkomgeving, je gezondheid en vader-, moeder-, vorige levens en zielengroeplijnen
 • Mentale en fysieke oefeningen per chakra
 • Helende affirmaties per chakra
 • Helende multidimensionale audio transmissies van Joke (430 helende minuten)

Daarnaast ontvang je een persoonlijke rondleiding met Healer-Gids door de helende Elohim tuinen!

7 modules met elk hun eigen thema

chakras 2.jpg

In deze E-cursus vind je 8 modules met elk hun eigen thema’s. De eerste 7 modules gaan elk over een bepaald chakra en bevatten kosmische en praktische kennis, oefeningen, affirmaties en een helende audio-transmissie die je chakra voelbaar verder opent in de diepere zielslagen en de multidimensionaliteit van je volledig potentieel. Zo leer je van Basis tot Kruin wat het betekent en hoe het voelt om de heelheid van je Goddelijke Vonk, ziel, emotionele en fysieke gezondheid te belichamen. Hoe je dan anders denkt, voelt, reageert en in het leven staat vanuit heelheid.

De audio transmissies, opgenomen tijdens de Elohim workshops (in totaal 430 minuten), brengen diepgaande healing op alle lagen en ook inzichten. Ze helpen je niet alleen sneller voorbij je karma en herhalingspatronen, maar openen je naar de God-Godin en Meester die je ziel en ware Zelf werkelijk zijn. Ze verdiepen daarnaast ook voelbaar je Ontwakingsproces.

Klik hier voor een gratis voorproefje van een van de transmissies

De volgende audio transmissies vind je in deze e-cursus:

 • Sirius, de nieuwe Aarde en diepe ontspanning in je basischakra en buik
 • Healing voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties
 • Creatiekracht en ego loosheid in je zonnevlecht en innerlijk kind
 • Aartsengelen healing: Op relaties, kerkelijke lijnen en verbinden vanuit vrijheid
 • Keelchakra: Leven vanuit je Christus Boeddha natuur
 • Je wens tot realiteit brengen met scheppingskracht, 3de oog en Al eenheid
 • Voltooi je zoektocht en kom Thuis! Keer naar binnen in overgave en de Hemel op Aarde voltrekt zich in jou
 • Activatie van je 8ste chakra, Pillar of Light, Sekinah

De E-cursus modules kun je downloaden om op elk gewenst moment te lezen. De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren. De opnames komen uit Elohim workshops en sommige zijn buiten opgenomen, ze kunnen daardoor achtergrond geluid bevatten.

8e bonus module

In de 8e bonus module vind je een tekst over het Alta Major (achterhoofdchakra), een overzicht van alle chakra's en de aanvullende teksten "Lopen mijn aura en chakra’s leeg?", "Leef je meer vanuit je hogere of lagere chakra’s?". Ook in deze module vind je nog een extra helende audio-transmissie van leraar Joke ElZiam Nootebos!

Rondleiding met Elohim Healer-Reader gids door de Zelfrealisatie tuinen

Willeke.jpg

Daarnaast ontvang je bij deze E-cursus een persoonlijke rondleiding van 45 minuten met een Elohim Healer-Reader gids door de Zelfrealisatie en Chakra tuinen van de Elohim Krachtplaats. Je leert je eigen Krachten en Kwaliteiten daardoor dieper te voelen en ankeren. En je opent ook dieper lagen van leren heldervoelen voor jezelf. Deze rondleiding vindt plaats binnen 9 maanden na aanschaf van de E-cursus.

 


 

Live weekend workshop 17 chakra systeem

Het volgen van de interessante 13 dimensionale weekendworkshop  van Joke ElZiam Nootebos, "17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen", zal je e-chakra cursus helemaal voltooien!

 


 

Ervaringen / reviews

"Ik ben ermee begonnen deze week en ben er heel blij mee. Herken alleen al zoveel bij de uitleg van de basischakra, klachten waarmee ik te maken heb en daar nu wat aan kan doen! Helemaal zelf en op mijn eigen tijd...het maakt het voor mij compleet omdat je mentale en fysieke oefeningen naast de kennis en audio opnamens erbij krijgt.
Dank daarvoor lieve Elohim mensen!"

Marja Dekker

 

"Ik heb het eerste deel van de cursus gelezen en ben erg onder de indruk. Ik herken veel van mijn problemen terug in de teksten van de chakra's en vind ook handvaten om het anders aan te pakken. Veel herkenningspunten voor het dagelijks leven. Ik heb al veel cursussen gedaan maar kon het geleerde niet altijd in de praktijk brengen, door deze e-cursus valt er veel op zijn plek. De combinatie met de audio healings vind ik super. Ben benieuwd naar wat deze cursus mij verder zal brengen!"

Marleen

 

"Zo ontroerend en diepgaand ervaar ik de audio healings in deze E-cursus. Ik kreeg kippenvel bij het beluisteren, écht heel bijzonder. Tranen rolde over mijn wangen  zoveel herkenning voelde ik! Het was als thuiskomen. Daarnaast ook fijn om de teksten te lezen zodat ik het ook beter begrijp en ermee aan de slag kan."

Gerard

 

"Ik ben vandaag begonnen met de E-cursus chakra’s en ik wil jullie proficiat wensen. Ik vind de  cursus heel overzichtelijk en duidelijk. Ik herken vele zaken terug waar ik mee aan de slag kan in mijn dagelijks leven. Ik heb ook de audio-healing van het basischakra gedaan en die is zo mooi! Echt het voelt als thuiskomen voor mij! Dank aan jullie voor het maken van zo’n fijne cursus."

Ingrid

 

"De theorie van de cursus is veel en legt een belangrijke basis. Alles werkt direct door in je dagelijkse leven, ook de affirmaties. Ik voelde me bijvoorbeeld bij een affirmatie van het 1e chakra gelijk diep in mijn aarding getrokken. De transmissies zorgen voor enorme groei en oude ballast verdwijnt. Dank jullie wel!"

Lynn

 

"Ik vind de cursus heel goed en compleet. Hij ziet er mooi uit en is zeer werkzaam! Wat me het meeste aanspreekt is de combinatie van het geschreven woord met de audio healings die krachtige energie overbrengen, en dat je het thuis op je eigen tijd kunt doen. Ik zou het zeker aan iemand anders aanraden omdat het gewoon heel krachtig werkt. Super fijn dat dit ontwikkeld is, het maakt me telkens blij als ik er mee aan de slag ga. Dat zegt alles over de zorg en de energie waarmee deze cursus geladen is, van hetzelfde hoge niveau dat ik van alle Elohim producten gewend ben."

Tineke

 

"Ik vind het een fantastische opleiding. In relatief weinig woorden wordt een uitleg gegeven die, wat mij betreft, uitgebreid en uitstekend is. Ik weet best wat van chakra's, maar toch lees ik voor mij nieuwe informatie. Zo leuk. En dan de audio opnames. Ze brengen precies dat wat ik nodig heb om de volledige omvang van de kennis te snappen en helpen mee de veranderingen in mezelf te bewerkstellingen.

Wat me het meeste aanspreekt is de combinatie van kennis en de audio opnames. Ze vullen elkaar op een prachtige manier aan, ik geniet er van.

Ik heb de cursus aan anderen aangeraden omdat de cursus zoveel impact heeft. Daarnaast kan je, om jezelf te helpen, ook de verschillende tincturen per chakra gebruiken, die extra ondersteuning geven. Al met al, ik ben zeer tevreden over de cursus."

Ineke

Elohim E-cursus bestellen

Na het bestellen ontvang je een link waarmee je de audio opnames kunt beluisteren en het cursus materiaal kunt downloaden. Elke opname kun je in totaal 4 keer luisteren.

titel   E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
prijs   € 197,00
 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn