Multidimensionaal satsanggever & non-dualiteits coach en healer

Je leert vanuit je multidimensionale ware Zelf en Ontwaakte, non-duale staat, te functioneren en leiding, heling, coaching en inzicht te geven over situaties op de werkvloer en in relaties. Hierbij werk je multidimensionaal. Je kijkt naar meerdere reactielagen van jezelf of de ander, zoals het onbewuste, het innerlijk kind, de volwassenen en het hoger Zelf. Je leert dat alles op één lijn met elkaar te brengen en die lagen van jezelf of de ander, onder de hogere leiding van de ziel en het eenheidsdenken, het hart en de directheid van de ware Essentie te plaatsen. Je leert non duaal, liefdevol en ego-ik-loos te denken, helen, kijken en coachen en ontwikkelt verruimd bewustzijn en een Ontwaakte staat.

kernwoorden:
zelfrealisatie, satsang gever, pillar of light, opleiding multidimensionaal satsanggever verlichting non dualiteits coach en healer, nieuwe tijds geest, kristallijnen zelf, kosmische mens, godrealisatie, eenheidsbewustzijn

elohim
Volg ons ook op:

   

Multidimensionaal satsanggever & non-dualiteits coach en healer

Code: Sat

Je leert vanuit je multidimensionale ware Zelf en Ontwaakte, non-duale staat, te functioneren en leiding, heling, coaching en inzicht te geven over situaties op de werkvloer en in relaties. Hierbij werk je multidimensionaal. Je kijkt naar meerdere reactielagen van jezelf of de ander, zoals het onbewuste, het innerlijk kind, de volwassenen en het hoger Zelf. Je leert dat alles op één lijn met elkaar te brengen en die lagen van jezelf of de ander, onder de hogere leiding van de ziel en het eenheidsdenken, het hart en de directheid van de ware Essentie te plaatsen. Je leert non duaal, liefdevol en ego-ik-loos te denken, helen, kijken en coachen en ontwikkelt verruimd bewustzijn en een Ontwaakte staat.
Lees de volledige tekst

Opleidinginhoud Multidimensionaal satsanggever & non-dualiteits coach en healer

Om een eindcertificaat aan te vragen, dien je alle onderstaande workshops (modules) gevolgd te hebben.
Met daarnaast de VPZ opleiding, audio e-cursus pakket en zes verplichte losse live consulten

Ego & Essentie live/online "Belichaam het oneindige geluk van je essentie in je dagelijks leven!"
19.00-20.30 uur
10-08-2018
€17.50
Workshop: 2018-M07
Hoe vaak op een dag voel jij je gelukkig? Ervaar je een geluk wat er continu is of komt en gaat het ook weer? Is jouw geluk misschien afhankelijk van de situaties waarin jij je bevindt? Of heb je last van neerslachtige en depressieve gedachten dat het leven allemaal niets is en voel je hierdoor geen geluk. Is gelukkig zijn voor jou nog een zoektocht? Je denkt misschien dat geluk afhankelijk is van jouw omstandigheden maar niets is minder waar. Het ultieme geluk is niet ver weg, kost niets en is er altijd voor en in jou! Als jij geopend wilt worden in het ware geluk van jouw essentie dan is deze avond iets voor jou!
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
18-08-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €128.00
Workshop: 2018.W23
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
Ego & Essentie live/online "Belichaam het potentieel van je basischakra: overvloed, bescherming en liefde"
19.00 - 20.30 uur
22-08-2018
€17.50
Workshop: 2018-M08
Sta jij in je kracht? Voel je vertrouwen, veiligheid? Weet je wat je wilt in je leven en doe je dit met gemak en zorgeloosheid? Maak je keuzes of wacht je eerst op toekomst garantie? Of is dit bij jou allemaal nog niet duidelijk? Ben je zoekende, heb je veel twijfels? Of weet je wel wat je wilt maar zet je geen stappen? Mis je doorzettingsvermogen en daadkracht? Ben je onzeker over jezelf en beïnvloed jou dit sterk?
Live/online satsangavond met Joke; "Leeg, wazig, vergeetachtig, houvast aan jezelf kwijt"
01-09-2018
19.00-20.00 uur
€19.50
Module: 2018 satj 2
Zo nu en dan voel je je wazig, kun je je minder focussen, ben je vergeetachtig; wat is er aan de hand? Hoe je jezelf altijd zag en kende, je zekerheid daarin vond, dat lijkt nu te verdwijnen. Het voelt steeds onduidelijker en je voelt je misschien anders of leger en kunt er de vinger niet opleggen... Je voelt je van tijd tot tijd verward, zo'n kip zonder kop... Alles lijkt zich te veranderen maar je hebt er geen vat op. Ondanks al je spirituele ontwikkeling, voel je je Lichtwezen of Goddelijke Essentie niet, en is je gewone zelf meer op de voorgrond...
Groepshealing avond, live/online "8D meesterschap, grote Liefde, volledige eenheid en rust zakken in buik en basis"
06-09-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 312-2018
Bij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
Live/online Satsang met Joke; emotionele spanningen in relaties en met de kinderen tijdens je Ontwakingsproces
08-09 2018
19.00-20.00 uur
€19.50
Module: 2018 satj 4
De online satsang met Joke gaat deze keer over emotionele spanningen in relaties en met de kinderen tijdens je spirituele Ontwakingsproces. Je kent je ware zelf en essentie maar emoties zijn er ook nog. Als er echt iets is, dan is de emotie ook veel sterker en vaak barst de bom sneller. Het zet relaties meer dan ooit op scherp. Maar hoe zit dat dan met je ziel en Lichtwezen, met je Goddelijke Essentie?
Live / online satsangavond met Joke: Hoe word je onvermoeibaar en stressloos door te Ontwaken
22-09-2018
19.00-20.00 uur
€19.50
Module: 2018 satj 1
Als je Lichtwezen en ikje in de toekomst als eenheid kunnen samenwerken dan werk je altijd stressloos, ben je onvermoeibaar en voel je je licht en ruim, ook al is niet al het werk even leuk en is er nog steeds de druk van de kloktijd. Het plezier bestaat echt! Leer tijdens de satsang net als anderen die je zijn voorgegaan, te werken vanuit je ware Zelf en je nieuwe aarde Menszijn.
‘Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf’
14-10-2018
10.00 - 17.00 uur
vroegboekprijs €129.00
Workshop: 2018.W24
Ben jij het harde werken en het gedoe met je partner of familieleden zat? Wil je nu eindelijk eens weten wat het doel is waarvoor je hier bent? Wil je de onrust en ontevredenheid die je ervaart loslaten? Of ervaar je al meer de innerlijke Stilte en rust en wil je deze verdiepen in elk moment? Tijdens deze workshop leer je Essentie en Universele Liefde werkelijk te leven ipv het enkel te kennen. Keuzes te maken vanuit een diepere Waarheid in jou. Je leert gedachten los te laten en vanuit je buik te leven.
Online avond cursus “Word de Liefde die je Bent”
17-10-2018
31-10-2018
14-11-2018
28-11-2018
12-12-2018
19.00-20.30 uur
vroegboekprijs €199.00
Workshop: 2018.W20
Wil je nog meer van jezelf gaan houden? Zijn er nog momenten in je leven waarop je jezelf wegcijfert, teveel aanpast, aan de kant zet, niet genoeg vraagt aan anderen en jezelf niet alles gunt? Zou jij wensen dat het leven je toelacht? Een diepe glimlach in jezelf willen ervaren? Rust en vertrouwen voelen en ervaren dat je Liefde bent? Heb jij moeite om je plek in te nemen of je zielepad echt te volgen? Moeite om te voelen wat je werkelijk wilt en voelt? Via online groepshealingen met kruidentincturen en ruimte voor readingvragen zul je merken dat je steeds meer oordeelloos van jezelf gaat houden. Dat je steeds meer zult verruimen, je meer Liefde wordt en je hart, lichaam en innerlijk kind zich voelbaar verder openen.
Ego & Essentie live/online avond "Zelfliefde en eigenwaarde"
27-10-2018
19.00 - 20.00 uur
€15.00
Workshop: 2018-M04
Voel jij een gevoel van waardering, tevredenheid en liefde voor jezelf? Ben je helemaal gelukkig met de persoon die jij bent? Ben jij je eigen beste maatje? Of voel je je nog vaak onzeker? Wijs jij jezelf af? Ontbreekt het je aan eigenwaarde?? Heb je oordelen over jezelf hoe je de dingen doet of hoe je je voelt? Moet je nog veel van jezelf en wil je aan jezelf werken om te veranderen en anders te zijn?
Live/online satsangavond met Joke "Wat belemmert jou te zijn Wie je Bent"
05-01-2019
19.00-20.00 uur
€19.50
Module: 2019-Satj
Satsang met Joke ElZiam Nootebos. Wat belemmert jou te zijn Wie je Bent? Welk personage speel je? Een goede of slechte vader, moeder, collega of partner?... Staat je ikje aan het roer of je ware zelf; dit zal zichtbaar zijn in wat er naar je toe komt ... Waar jouw energie en gedachten zich oprichten spiegelt de buitenwereld, verwrongen of mooi ... De relatie tot je vader, je geest en manifestatiekracht en je moeder tot je zijnsstaat. Als je jezelf als ikje kunt accepteren, je diepste angsten, rollen, maskers en schaduwzijden kunt beLichten, dan gaat je levensrichting resoneren met je hartewensen.
Groepshealing avond, live/online "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
10-01-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 301-2019
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
Kom je als (inwonend) vrijwilliger het eenheidsliefdeslicht, de groepsziel en nieuwe aarde versterken?
8.30-17.15 uur. Bepaal in overleg je vrijwilligersdagen, week of maanden. Mogelijk van half maart t/m half oktober.
€0.00
Module: part
Optionele module. Wil je je multidimensionaal bewustzijn, je hart en ziel, toe leren passen in het dagelijks samen werken? In het eenheidsliefdesveld van de Elohim Krachtplaats en de groepsziel van de woon-werkgemeenschap, wordt jouw Licht teruggespiegeld. Word je ook gezien in wie je ziel en haar bestemming is en niet alleen om wat je doet. Laat je dragen door het hogere, dynamische liefdesveld en het werken vanuit je hart en het zal in jezelf voorgoed versterkt worden. Een ervaring die je de rest van je leven als geschenk meeneemt! Bouw je mee aan een nieuwe samenleving door je als vrijwillige participant in te zetten voor alle Elohim werkzaamheden? Solliciteer dan als vrijwilliger voor een week, maand of jaar.
Groepshealing avond, live/online "11-dimensionale Engel-Mens en kanaal voor de Bovenwereld worden"
28-03-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 2019-304
Je gaat de graancirkels, engelen, deva’s, het elfenvolk, de kristallen-, dieren- en plantenrijken "verstaan" en als je Lichtwerk doet of geïnspireerd spreekt zal het zeer krachtig zijn en 11 dimensies (lagen) in zich dragen. D.m.v. de transmissie met Joke zullen, bewust of onbewust, alle Rijken met je samenwerken, je helpen en beschermen, zo gauw je permanent leeft vanuit dezelfde subtiele, paradijselijke lichtwezen- of engelentrilling zowel als je grote God-Godinnen-kracht. Sta op en overstijg je Atlantische angst voor grote creatie-macht-kracht. Je kunt het nu wél dienstbaar inzetten.
6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid
07-04-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €168.00
Workshop: 2019-088
Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen. Creëer alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale magische kind. Welzijn, ondersteuning krijgen van anderen, je Hartwerk en het van betekenis zijn voor anderen, op de voor jou mooiste manier, bestaat echt! Creëer je eigen Leven en Werk, op vervullende wijze als een echte magiër. Je werkt daarbij samen met Natuurkrachten, Bovenwereld, Moeder Aarde en de kosmische flow. Het belichamen van deze 6de dimensie brengt je voorbij je denken in onmogelijkheden, stagnatie, werksituaties en relaties die je Magische Creatiekracht, Taak en Goddelijke Lichtwezen in de weg staan.
Groepshealing avond, live/online 10D Ik-loze Vuurkracht en Liefde van je Godsvonk + in 1x 40% minder in je hoofd zitten
11-04-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 2019-305
Door de transmissie zullen er 40 % meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn. Onvoorwaardelijke Liefde en dienstbaarheid komen in je buik- en basischakra. In wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en elke egoloze stap die je zet. Je zult meer joy en dankbaarheid ervaren over de perfectie van je Leven. Ondanks soms moeilijke situaties. Je geest en hart worden onafhankelijk en vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en het stapelen van oordeel, voorkeur- en afkeur. Je hebt, door de channeling & healing minder steun, aandacht, seks of bevestiging meer nodig van anderen, al mag het er wel zijn
Groepshealing avond, live/online "Wesak, indalen verlichte staat"
18-05-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 306-2019
Tijdens de Wesak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie, van onze Boeddha-Geest en verlichte staat. Dit zijn de gemakkelijkste dagen van het jaar om verlichting te ontvangen. Zeker als je dan op een krachtplaats bent die daarvoor de blueprint houdt zoals de Elohim Krachtplaats. Wereldwijd komen miljoenen mensen in afstemming tezamen bij krachtplaatsen en tempels. Ook bij het Elohim Centre is er op za-av een (live of) online healing en channeling tussen 19.30-20.30 uur met Joke ElZiam Nootebos. Samen met jou wordt er afgestemd op individuele en planetaire verlichting tijdens deze prachtige verlichtings transmissie.
Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!
25-05-2019
10.00-16.00 uur
vroegboekprijs €148.00
Workshop: 2019-333.06
Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen v.a. 15/2 een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Tijdens de workshop opent verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen. Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!
Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon
26-05-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €168.00
Workshop: 2019-Geo 3
Activeer je grote magiër, meer prana of levensenergie, verruim je kundalinikanaal zodat je je unieke Merlin- e.a. Goden-krachten uit je lichaam kunt channelen als liefdevol energiewerker. Integreer Egyptische Inwijdingen en zuiver je oude karma. Een chakralegging met geprogrammeerde geometrische edelsteen vormen voor je Inwijdingspad helpt je hierbij. Breng je scheppingskracht in je universele Liefdeshart en Avalon God/Godinnen Bewustzijn. Angst om overheerst of beïnvloed te worden, snel terugtrekken, te kwetsbaar of passief zijn, transformeert. Ook kan (on)macht rondom seksualiteit oplossen. Je Godenbewustzijn, Het oorspronkelijke Egypte, Avalon met “the Lady of the Lake” en Merlin worden één met jou, met je Gaven en helderheid!
Groepshealing avond, live/online "14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sananda"
06-06-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 307-2019
De activatie van ons 14 dimensionale zieledeel tilt ons af van het rad van karma en afgescheidenheid. Het lost onze karmische en seksuele relatie-informatie en banden op, zodat geheelde innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid bereikbaar worden. Net als universele liefde en vreugde. Oordeel, angst en astrale beïnvloeding lossen voelbaar op. Het witte Christus Liefdes-Licht dat we ervaren tijdens deze transmissie transformeert pijn en schaduw in ons DNA. 14 Dimensionale Kosmische frequenties van het sterrenbeeld Tweeling komen op het hoogste niveau binnen en activeren het innerlijk heilig huwelijk tijdens deze (online) transmissie die niet alleen voor tweelingen is!

Multidimensionaal satsanggever & non-dualiteits coach en healer


Afbeeldingentweelingstraal.jpgVoor wie?
Je volgt deze live + audio opleiding voor eigen groei en/of voor een beroep en leiderschap.

Je leert vanuit je multidimensionale ware Zelf en verlichte staat te functioneren. De lessen en transmissies zijn groepsgericht en geregeld zijn er vragenrondjes. Ook wordt er onderling geoefend. Daarbij leer je tevens elkaar te coachen en helen op non duale-ware Zelf-houdingen op de werkvloer en in privéomstandigheden. Hierbij werk je  multidimensionaal. Je kijkt naar meerdere reactielagen van jezelf of de ander, zoals het onbewuste, het innerlijk kind, de volwassenen en het hoger Zelf. Je leert dat alles op één lijn met elkaar te brengen en die lagen van jezelf of de ander, onder de hogere leiding van de ziel en het eenheidsdenken, het hart en de directheid van de ware Essentie te plaatsen. Je leert non duaal, liefdevol en ego-ik-loos te denken, helen, kijken en coachen.

Wanneer kun je aan de slag
Als eenheidsbewustzijn, de Ontwaakte en Verlichte staat permanent in je wakker zijn en je voldoende vaardigheden hebt ontwikkelt tijdens de uitgebreide opleiding, kun je als satsanggever en non dualiteits coach-healer, aan het werk gaan.


Voor wie is deze opleiding bedoeld

Deze Elohim opleiding is geschikt voor (natuurgeneeskundige) therapeuten, psychologen, spirituele leraren, managers, zelfrealisatiehealers, psychotherapeuten en ieder die van verdiepende betekenis wil zijn voor de medemens en nieuwe maatschappij.
Je leert jezelf, je cliënt of team, het egogestuurde zelf te verruimen naar het ware Zelf en te Ontwaken. Tijdens deze opleiding leer je dit alles juist ook toe te passen in dagelijkse werk- en relatie situaties. Tevens leer je hoe te co-creëren vanuit eenheid. 


Opleiding vereisten


1) Opleiding "Volledig potentieel & zelfrealisatie Healer-Reader-Coach"
Met daarbij de extra workshops die hierboven staan aangegeven.

2) Audiopakket voor verdere thuisstudie 

  1. Online of live transmissie en healing: kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn
  2. Online of live transmissie  en healing:  Kristallijnen Zelf
  3. E learning pakket: HSP, Kristallijnen Zelf en Zelfrealisatie
  4. E-learning pakket: Innerlijk kind, van hoofd naar buik en meesterschap
  5. E-learning pakket (ziele-) relaties en seksualiteit
  6. Online of live transmissie: Heilig Huwelijk, Tweelingstraal en zwarte Draak 
  7. E-learning pakket: multidimensionaal satsanggever & non dualiteits coach en healer
  8. Online of live transmissie: Godrealisatie

Let op; indien er bij opleidingen overlappende audios staan dan hoef je deze geen 2x te bestellen


3) 6 persoonlijke live zelfrealisatie sessies:
Bel op je eigen tijd en tempo zelf om een afspraak te maken voor de 6 persoonlijke live sessies, die over je zelfontwikkeling versus je werk kunnen gaan en verdeelt mogen worden over je opleidingsperiode. 
Zie hier voor alg. sessie informatie
(vraag naar de 6 stuks-korting)Diploma
Als je de totale opleiding binnen 2, 3 jaar hebt afgerond kun je, na het volgen van alle vereisten en de supervisie middag, het diploma aanvragen "multidimensionaal satsanggever & non-dualiteits coach en healer".


 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 


  

Meer info over de Krachtplaats e.a. zaken met betrekking tot Elohim opleidingen en workshops

 


Toon alle opleidingen

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn