Multidimensionaal satsanggever, verlichting, non-dualiteits coach en healer

Werken (leidinggeven) vanuit Al-Eenheid i.p.v. het ik-gevoel is bedoeld voor deze tijd. Het is gemakkelijker dan ooit tevoren. Stap uit je mind, verhaal en je zoektocht in de buitenwereld en je Ware Zelf, dat zich deel voelt van Al-Eenheid, komt vanzelf naar boven! In de Elohim organisatie kun je meewerken en proeven aan het non-duale samenwerken van deze nieuwe tijd. Ben je hoger bewust en gevoelig en ga je voor de multidimensionale, Pillar of Light weg naar het ware Zelf? Wil je eenheid, in jezelf, je werkhouding, communicatie en functioneren leren toepassen en doorgeven?

kernwoorden:
zelfrealisatie, satsang gever, pillar of light, opleiding multidimensionaal satsanggever verlichting non dualiteits coach en healer, nieuwe tijds geest, kristallijnen zelf, kosmische mens, godrealisatie, eenheidsbewustzijn

elohim
Volg ons ook op:

   

Multidimensionaal satsanggever, verlichting, non-dualiteits coach en healer

Code: Sat

Werken (leidinggeven) vanuit Al-Eenheid i.p.v. het ik-gevoel is bedoeld voor deze tijd. Het is gemakkelijker dan ooit tevoren. Stap uit je mind, verhaal en je zoektocht in de buitenwereld en je Ware Zelf, dat zich deel voelt van Al-Eenheid, komt vanzelf naar boven! In de Elohim organisatie kun je meewerken en proeven aan het non-duale samenwerken van deze nieuwe tijd. Ben je hoger bewust en gevoelig en ga je voor de multidimensionale, Pillar of Light weg naar het ware Zelf? Wil je eenheid, in jezelf, je werkhouding, communicatie en functioneren leren toepassen en doorgeven?
Lees de volledige tekst

Opleidinginhoud Multidimensionaal satsanggever, verlichting, non-dualiteits coach en healer

Om een eindcertificaat aan te vragen, dien je alle onderstaande workshops (modules) gevolgd te hebben.
Met daarnaast de VPZ opleiding, audio e-cursus pakket, zes verplichte losse live consulten en een stage.

Groepshealing avond, live/online "10D Vuurkracht+Universele Liefde downloading en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!"
19-04-2018
19.30-20.30 uur
€ 31,50
Workshop: OT 305-2018
Door de transmissie zullen er 40 % meer stilte en minder verhalen in je hoofd zijn. Onvoorwaardelijke Liefde en dienstbaarheid komen in je buik- en basischakra. In wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en elke egoloze stap die je zet. Je zult meer joy en dankbaarheid ervaren over de perfectie van je Leven. Ondanks soms moeilijke situaties. Je geest en hart worden onafhankelijk en vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en het stapelen van oordeel, voorkeur- en afkeur. Je hebt, door de channeling & healing minder steun, aandacht, seks of bevestiging meer nodig van anderen, al mag het er wel zijn
Groepshealing avond, live/online "14D, Heilig Huwelijk, Tweelingziel en zwarte Draak van Sananda"
17-05-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 307-2018
De activatie van ons 14 dimensionale zieledeel tilt ons af van het rad van karma en afgescheidenheid. Het lost onze karmische en seksuele relatie-informatie en banden op zodat geheelde innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid, bereikbaar worden. Net als universele liefde en vreugde. Oordeel, angst en astrale beïnvloeding zullen voelbaar oplossen. Het witte Christus Liefdes-Licht dat je zult ervaren transformeert pijn en schaduw in ons DNA. 14 Dimensionale Kosmische frequenties van het sterrenbeeld Tweeling komen op het hoogste niveau binnen en activeren het innerlijk heilig huwelijk tijdens deze (online) transmissie die niet alleen voor tweelingen is!
Groepshealing avond, live/online "Wesak, indalen verlichte staat"
26-05-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 306-2018
Tijdens de Wesak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie, van onze Boeddha-Geest en verlichte staat. Dit zijn de gemakkelijkste dagen van het jaar om verlichting te ontvangen. Zeker als je dan op een krachtplaats bent die daarvoor de blueprint houdt zoals de Elohim Krachtplaats. Wereldwijd komen miljoenen mensen in afstemming tezamen bij krachtplaatsen en tempels. Ook bij het Elohim Centre is er op za-av een (live of) online healing en channeling tussen 19.30-20.30 uur met Joke ElZiam Nootebos. Samen met jou wordt er afgestemd op individuele en planetaire verlichting tijdens deze prachtige verlichtings transmissie.
Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!
02-06-2018
10.00-16.00 uur
vroegboekprijs €145.00
Workshop: 2018-333.06
Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen v.a. 15/2 een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Tijdens de workshop opent verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen. Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!
Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon
03-06-2018
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €165.00
Workshop: 2018-Geo 3
Activeer je grote magiër, meer prana of levensenergie, verruim je kundalinikanaal zodat je je unieke Merlin- e.a. Goden-krachten uit je lichaam kunt channelen als liefdevol energiewerker. Integreer Egyptische Inwijdingen en zuiver je oude karma. Een chakralegging met geprogrammeerde geometrische edelsteen vormen voor je Inwijdingspad helpt je hierbij. Breng je scheppingskracht in je universele Liefdeshart en Avalon God/Godinnen Bewustzijn. Angst om overheerst of beïnvloed te worden, snel terugtrekken, te kwetsbaar of passief zijn, transformeert. Ook kan (on)macht rondom seksualiteit oplossen. Je Godenbewustzijn, Het oorspronkelijke Egypte, Avalon met “the Lady of the Lake” en Merlin worden één met jou, met je Gaven en helderheid!
Groepshealing avond, live/online "8D meesterschap, grote Liefde, volledige eenheid en rust zakken in buik en basis"
06-09-2018
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 312-2018
Bij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
Groepshealing avond, live/online "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
10-01-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 301-2019
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
Kom je als (inwonend) vrijwilliger het eenheidsliefdeslicht, de groepsziel en nieuwe aarde versterken?
8.30-17.15 uur. Bepaal in overleg je vrijwilligersdagen, week of maanden. Mogelijk van half maart t/m half oktober.
€10.00
Module: part
Na alles wat je innerlijke geleerd hebt gedurende de Elohim opleiding of elders, ben je mogelijk nu toe aan de praktijkservaring van belangeloos samenwerken met elkaar en de natuur. Ervaar in het gezamenlijke eenheidsliefdesveld van de nieuwetijds groene krachtplaats en ashram, hoe het voelt als je het groepsbelang voor laat gaan op je eigen mening of stemming (Christuskracht). Laat je dragen door het hogere, dynamische liefdesveld van eenheid, egoloosheid en non-dualiteit. Ontvang spiegels en ervaring met werken vanuit je geopende hart, ziel en bewustzijn, voor de nieuwe samenleving! Voel het licht van wie je werkelijk Bent. Voel je welkom als vrijwilliger voor een week, maand of jaar of misschien wel als vaste bewoner.
Groepshealing avond, live/online "11-dimensionale Engel-Mens en kanaal voor de Bovenwereld worden"
28-03-2019
19.30-20.30 uur
vroegboekprijs €24.00
Workshop: OT 2019-304
Je gaat de graancirkels, engelen, deva’s, het elfenvolk, de kristallen-, dieren- en plantenrijken "verstaan" en als je Lichtwerk doet of geïnspireerd spreekt zal het zeer krachtig zijn en 11 dimensies (lagen) in zich dragen. D.m.v. de transmissie met Joke zullen, bewust of onbewust, alle Rijken met je samenwerken, je helpen en beschermen, zo gauw je permanent leeft vanuit dezelfde subtiele, paradijselijke lichtwezen- of engelentrilling zowel als je grote God-Godinnen-kracht. Sta op en overstijg je Atlantische angst voor grote creatie-macht-kracht. Je kunt het nu wél dienstbaar inzetten.
6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid
07-04-2019
10.00-17.00 uur
vroegboekprijs €168.00
Workshop: 2019-088
Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen. Creëer alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale magische kind. Welzijn, ondersteuning krijgen van anderen, je Hartwerk en het van betekenis zijn voor anderen, op de voor jou mooiste manier, bestaat echt! Creëer je eigen Leven en Werk, op vervullende wijze als een echte magiër. Je werkt daarbij samen met Natuurkrachten, Bovenwereld, Moeder Aarde en de kosmische flow. Het belichamen van deze 6de dimensie brengt je voorbij je denken in onmogelijkheden, stagnatie, werksituaties en relaties die je Magische Creatiekracht, Taak en Goddelijke Lichtwezen in de weg staan.

Multidimensionaal satsanggever, verlichting, non-dualiteits coach en healer


Afbeeldingentweelingstraal.jpgVoor wie?
Je volgt deze live + audio opleiding voor eigen groei zowel als voor een beroep en leiderschap. Je leert vanuit je multidimensionale ware Zelf en verlichte staat te functioneren, maar ook om ermee beroepsmatig te werken als multidimensionaal satsanggever en non-dualiteits coach. De opleiding is geschikt voor (natuurgeneeskundige) therapeuten, psychologen, spirituele leraren, managers, satsanggevers, psychotherapeuten en ieder die van verdiepende betekenis wil zijn voor de medemens, de nieuwe maatschappij en het co-creatie Plan.
Je leert jezelf, je cliënt of team, het egogestuurde zelf te verruimen naar het ware Zelf. Ook om vandaar uit samen te spreken, werken en te co creëren.  


Opleiding vereisten


1) Opleiding "Volledig potentieel & zelfrealisatie Healer-Reader-Coach"
Met daarbij de extra workshops die hierboven staan aangegeven.

2) Audiopakket voor verdere thuisstudie 

  1. Online of live transmissie en healing: kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn
  2. E-learning pakket: satsangs
  3. Online of live transmissie  en healing:  Kristallijnen Zelf
  4. E learning pakket: HSP, Kristallijnen Zelf en Zelfrealisatie
  5. E-learning pakket: Innerlijk kind, van hoofd naar buik en meesterschap
  6. E-learning pakket (ziele-) relaties en seksualiteit
  7. Online of live transmissie: Heilig Huwelijk, Tweelingstraal en zwarte Draak 
  8. E learning pakket: multidimensionaal satsanggever, verlichting, non dualiteits coach en healer
  9. Online of live transmissie: Godrealisatie

Let op; indien er bij opleidingen overlappende audios staan dan hoef je deze geen 2x te bestellen


3) Tijdens je stage-dagen geef je zelf 20 satsangs of zelfrealisatie consulten en doe je teamervaring op
in de nieuwetijds, kristallijnen eenheidssfeer van het Elohim team.

Ipv satsangs mag je dus ook essentie healings, seks- en relatie-coachings of zelfrealisatie consulten geven. Je wordt hierbij begeleid door je supevisor. De 20 stagedagen mogen verdeeld worden over een bepaalde periode die je samen met het Elohim Centre overlegd. Overleg ruim tevoren zodat er voldoende cliënten geworven kunnen worden voor je stage. Tijdens je stage ( participatie periode (met stage als satsanggever en consulten geven) leer je vanuit non-dualiteit, multidimensionaliteit, de nieuwetijds geest en het kristallijnen eenheidsbewustzijn; omgaan, werken, coachen en spreken met elkaar, het Elohim team en je cliënten. Een ervaring die je niet zo gemakkelijk in de doorsnee maatschappij kunt opdoen. Je ontdekt op eenheidsmanier hoe om te gaan met irritatie, kritiek en het zeggen van wat je op subtiel niveau voelt. Voor je stage of participatie bij het Elohim Centre is een wederzijdse klik nodig.

4) 6 persoonlijke live zelfrealisatie sessies:
Bel op je eigen tijd en tempo zelf om een afspraak te maken voor de 6 persoonlijke live sessies, die over je zelfontwikkeling versus je werk kunnen gaan en verdeelt mogen worden over je opleidingsperiode. 
Zie hier voor alg. sessie informatie
(vraag naar de 6 stuks-korting)Diploma
Als je de totale opleiding binnen 2, 3 jaar hebt afgerond kun je, na het volgen van alle vereisten, de benodigde coachingsconsulten, stage en de supervisie middag, het diploma aanvragen "multidimensionaal satsanggever, verlichting, non, dualiteits coach en healer".


 

Contact en route
E: info@elohim-centre.org
T: +31 (0)597 541539


  

Meer info over de Krachtplaats e.a. zaken met betrekking tot Elohim opleidingen en workshops

 


Toon alle opleidingen

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn