Vrijwilligerswerk & betaalde vacatures

Ben je toe aan een omslag in je leven, heb je koken als passie en wil je samenwerken in de vriendschap en eenheid van een spiritueel team dan zijn we op zoek naar jou. Waag de stap en kom werken in een nieuwetijds zelfrealisatie organisatie met bewuste gevoelsmensen

kernwoorden:
vacatures

elohim
Volg ons ook op:

   

Vrijwilligerswerk & betaalde vacatures

 

Heb je minder dan 15 Elohim workshops gevolgd en solliciteer je op een vacature in loondienst als medebewoner van The Diamond New Earth werk-woon-gemeenschap, dan ben je meestal niet vertrouwd genoeg met ons DNA en heb je een wederzijdse proeftijd nodig als vrijwillige, full time participant/bewoner van minimaal 3 maanden. Je leert in de gemeenschap vanuit het dienstbare eenheidsliefdesveld te leven, waarbij het ego nog verder oplost, het grote Zelf het overneemt. Hierdoor kun je als 1 groepsziel werkzaam zijn voor het grotere Geheel. Ook willen we een voorbeeld zijn van een nieuwetijds bedrijf waarbij zakelijkheid/productiviteit en multidimensionaliteit/spiritualiteit, kracht en gevoeligheid, hand in hand kunnen gaan. Daarmee zetten we een nieuwe samenleving neer en versterkt voelbaar het licht op de Krachtplaats (en in jezelf).

Lees meer over 3 maanden vrijwillig participeren om bewoner te kunnen worden

Je kunt, door langdurig op de Elohim Krachtplaats met het kernteam samen te werken, vele tempels van je mind, hart en buikgevoel doorwerken om daardoor het geluk, de rust en harmonie van je volledige ziel en Ware Essentie, in omgang en werk, te kunnen beleven.  Je wordt gezien om wie je ziel is, maar ook voor je inzet en vaardigheden. In je vrije tijd mag je kosteloos gebruik maken van de Helende Tuinen en en het Lemurische Bos. Ook word je gedragen door het grote zachte Eenheidsliefdesveld van de Elohim Krachtplaats, hetgeen een enorm geschenk kan zijn.


 

Niet elk team kan iets geweldigs doen, maar elk team kan wel geweldig zijn.
De beste kans om geweldig te zijn, is om onderdeel uit te maken van een team van gevoelige, bewuste, collegiale, hardwerkende mensen!


 

 "Ik moest heel erg wennen aan een werkritme van 8 uur p.d. en al om 8.30 uur starten. Fysiek was het soms ook behoorlijk zwaar, ik twijfelde en irriteerde me veel. Maar na de gewenning en gesprekken was het fantastisch om zo open en eerlijk, vanuit non-dualiteit, oordeelloos met elkaar om te gaan. Ik heb er ontzettend veel aan gehad en zou het zo weer doen."

Lees meer over de woon-werk-gemeenschap of ashram

 


 

collage-2017-participanten.jpg

Participeren bij het Elohim Centre

Lees meer informatie over participeren als vrijwilliger op het Elohim Centre. Lees verder
Ingrid 2018.jpg

Betaalde vacatures bij spiritueel centrum ZO Groningen

Lees verder

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

Volg ons op Facebook

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene voorwaarden en disclaimer
Opleiding en workshopvoorwaarden
Privacy verklaring

Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn