Therapeuten ondersteuning

 

Al jaren komen vele therapeuten vanuit alle delen van Nederland en België naar het Elohim Centre voor innerlijke en beroepsmatige verdieping of bedrijfsadvies.

Door een traject van therapeutische en spirituele beroepopleiding bij het Elohim Centre worden, naast de diepgang in het vakgebied en de uitgebreide kennis, het ware zelf, multidimensionaal bewustzijn en de oorspronkelijke eigen essentie geopend. Praktische vaktools en technieken worden overgedragen. Readingsvermogen, genezende gaven, aanvoelend vermogen, hogere intuitie, ontwikkelen zich  naast samenwerking met de Bovenwereld en natuur. Diepgaand kun je na de opleiding je klanten ondersteunen en van dienst zijn.

  • Tijdens de workshops en/ of opleiding zul je de informatie niet enkel mentaal maar ook energetisch opnemen. Juist hierdoor beklijft de helende informatie.
  • Het Elohim Centre helpt therapeuten middels persoonlijke begeleiding, workshops, opleidingen.
  • Ook kunnen de ondersteunende, geopende en geactiveerde Elohim producten met korting worden afgenomen voor een eigen praktijk.
  • Het Elohim healing-reading-team ondersteunt telefonisch of andersinds d.m.v. reading en advies ook therapeuten die (tijdelijk) vastlopen met een client.

 

 

 

Workshops en opleiding

Therapeuten producten Wederverkoop

Geopende en geactiveerde producten

Groothandel korting

contact.png

Contact
T:. +31 (0) 597 54 1539
E: info@elohim-centre.org