Elohim Krachtplaats Kruidenproducten voor spirituele & fysieke heling

kernwoorden:
werking, voor, spirituele, kruidentincturen, krachtplaats

elohim
Volg ons ook op:

   

Elohim Krachtplaats Kruidenproducten voor spirituele & fysieke heling

 

In verbinding met de maan, natuurwezens en plantendeva’s worden de kruiden het hele jaar door verbouwd, geoogst en tot tincturen, zalven en Devahangers bereid. Alleen fijnstoffelijk en multidimensionaal afgestemde medewerkers met liefde voor de natuur hebben toegang tot de kruidentuinen en de tinctuurbereiding. De Elohim kruidentincturen, zalven en Deva-hangers staan bekend om hun krachtige en hoog vibrerende diepte werking en levensenergie.

Flinke korting vanaf 4 flesjes Deva Krachtplaats kruidentincturen naar keuze.

Wil je hiervan gebruik maken? Klik hier!


kruident agrimonie.JPG

Agrimonie tinctuur 50ml

De Agrimonie heeft vooral een werking op de constitutie, de spijsvertering (regulerend), de huid (verzachtend en reinigend), de luchtwegen (versterkend) en de vrouwelijke organen (versterkend). Het salicine in de plant werkt ontstekingsremmend en pijnstillend. Agrimonie is een mild werkend en verzachtend kruid en kan bij allerlei aandoeningen toegepast worden. Deze plant helpt je om in je eigen kracht te kunnen staan. Op een zachte manier laat het je toestaan om kwetsbaar te zijn. Agrimonie maakt het wat makkelijker om dingen los te laten. Agrimonie helpt je toe te staan kwetsbaar te zijn met behoud van je eigen kracht. Hij helpt je los te laten wat voor jou niet meer van belang is.
Prijs € 15,95
Meer informatie

Basilicum tinctuur 50ml

Prijs € 15,95
Meer informatie
kaartje berk voor online.JPG

Berk tinctuur 50ml

De berk heeft een grote reinigende werking. De hars uit de berk bevordert de genezing en werkt desinfecterend bij wonden. Hij heeft ook een werking op de huid, vooral als de klachten het gevolg zijn van innerlijke opkropping. Op de urinewegen is hij reinigend en mild stimulerend. Berk brengt je naar je eigen ‘ik', je hebt het niet meer nodig om aardig gevonden te worden. Je mag je ware aard weer laten zien. Het zal makkelijker voor je zijn om moeilijke dingen aan te gaan, zonder ze uit de weg te hoeven gaan. Berk laat je weer ontspannen.
Prijs € 15,95
Meer informatie
kaartje braam voor online.JPG

Braam tinctuur 50ml

Braam brengt een heel mooi evenwicht tussen je kosmische en aardse krachten. Aan de tegenstrijdigheden in het uiterlijk van de plant kun je al heel mooi aflezen dat Braam ons helpt aspecten van onszelf te zien als ondersteunende kwaliteiten en niet als tegenstrijdige kwaliteiten. Je mannelijke aspecten zullen je vrouwelijke kwaliteiten bekrachtigen (of andersom). Je zult je ook kwetsbaarder op durven stellen als je genoeg in je kracht staat. (en je zult weer beter in je kracht komen door je ook kwetsbaar op te durven stellen). Verder helpt Braam bij het maken van keuzes en het doorhakken van knopen. Lichamelijk heeft braam een goede werking op de constitutie, de spijsvertering, het bloed, de vrouwelijke organen en de urinewegen.
Prijs € 15,95
Meer informatie
kaartje brandnetel voor online.JPG

Brandnetel tinctuur 50ml

Deze plant bevat veel vitamines en mineralen en is een goede constitutieplant. Brandnetel is vooral goed te gebruiken bij verzwakkingen en tekorten zoals ontkalking en ook tijdens de zwangerschap. De plant prikkelt van buiten, maar zeker ook van binnen. Alle Organen worden weer actief gemaakt. Tevens is de plant ook weerstandsverhogend. Dit kruid geeft vitaliteit en nieuwe levenskracht. Hij helpt je ook om dingen beter te kunnen uiten, vastzittende emoties worden losgemaakt en blootgelegd. Maar geeft je ook moed en daadkracht om ermee aan het werk te gaan.
Prijs € 15,95
Meer informatie
kaartje citroenmelisse voor online.JPG

Citroenmelisse tinctuur 50ml

Citroenmelisse kalmeerd het hart, het hoofd en de spijsvertering. Nerveuze verkramping vanuit angst geeft allerlei problemen rond de maag, het hoofd en het hart. Citroenmelisse versterkt het hart en geeft een rustige slaap. Hierdoor kan de levensmoed zich weer herstellen. De etherische olie werkt reinigend op het lymfesysteem en de milt. Dit kruid geeft veel vertrouwen en troost. Hij helpt je meer in contact te komen met je innerlijk kind en geeft je ook de kracht om voor jezelf op te komen en op tijd aan de bel te trekken als iets je dwars zit. Citroenmelisse geeft je meer rust en ruimte in jezelf.
Prijs € 15,95
Meer informatie
kaartje goudsbloem  voor online.JPG

Goudsbloem tinctuur 50ml

De goudsbloem is een typische zonneplant, die je levenskracht en optimisme geeft. Via de lever en de nieren wordt het bloed gezuiverd, de lymfe wordt geactiveerd en de doorstroming wordt bevorderd. Zo wordt alles losgemaakt wat zich in het lichaam en de geest heeft vastgezet. Heel goed te gebruiken bij verharde klieren, constipatie en menstruatiestoornissen. De plant bevat belangrijke stoffen die op de huid werken> deze zijn desinfecterend en bevorderen de aanmaak van nieuw weefsel. De Goudsbloem helpt ook je eigen ‘ik' te ontwikkelen.
Prijs € 15,95
Meer informatie
kaartje herderstasje  voor online.JPG

Herderstasje tinctuur 50ml

Herderstasje heeft een hele lieve energie. Staat voor onvoorwaardelijke liefde. Pure sereniteit. Maakt zacht en helpt verkrampingen, kwetsbaarheid en onzekerheid ‘ontspannen'. Helpt vergeven, jezelf, maar ook anderen. Maakt je zuiver en lost verklevingen op. Lichamelijk heeft Herderstasje een goede werking op het bloed en de bloedsomloop, het bewegingsgestel, de vrouwelijke organen en de spijsvertering.
Prijs € 15,95
Meer informatie
kaartje  hondsdraf voor online.JPG

Hondsdraf tinctuur 50ml

Hondsdraf is een kruid die heel regulerend werkt, zowel energetisch als lichamelijk. Hij resoneert dan ook heel mooi mee met ieders trilling. Hij zal ook niet plotsklaps processen op gang zetten, maar doet dat precies op jou afgestemd. Hondsdraf heeft ook een beschermende werking en kan veel rust en troost bieden. Lichamelijk heeft hondsdraf een goede werking op het zenuwstelsel, de luchtwegen en de urinewegen.
Prijs € 15,95
Meer informatie
kruidentinctuur kamille.JPG

Kamille tinctuur 50ml

Kamille helpt op een speelse manier om je eigen liefdevolle volwassene te worden. Neem verantwoordelijkheid over je eigen doen en denken. Herstel het contact met je innerlijk kind en ontdek een diepe verbinding met jouw Zelf. Kamille bevordert je intuïtie en helpt je bij het vinden van een evenwicht van jouw stroom in het grote geheel. Lichamelijk heeft de kamille een goede werking op het zenuwstelsel, de spijsvertering, bij ontstekingen en op de vrouwelijke organen.
Prijs € 15,95
Meer informatie

Lavendel tinctuur 50ml

Lavendel werkt heel ontspannend en laat de energie uit het hoofd weer helemaal in het lichaam stromen. Lavendel helpt bij het loslaten van spanningen en angsten. Verder brengt Lavendel een mooi evenwicht in je energie. Het is ook een perfect studentenkruid, omdat lavendel het hoofd weer helder maakt en na het studeren helpt ontspannen. Ook geschikt bij slapeloosheid. Lavendel verhoogt de intuïtie. Lichamelijk heeft lavendel een goede werking op het zenuwstelsel, het bloed en de spieren en de huid.
Prijs € 15,95
Meer informatie
kaartje madeliefje  voor online.JPG

Madeliefje tinctuur 50ml

Op het bloed en de bloedsomloop werkt het madeliefje bloedreinigend, stimulerend en ontkrampend. Op de huid is het verzachtend en ontstekingsremmend. Madeliefje is ook weerstandsverhogend en begeleidend bij koorts. Madeliefje brengt je naar de kwetsbare stukjes in jezelf. Sta ook toe om kwetsbaar te zijn. Dit kruidje verzacht en verhelderd je hele energie. Als je goed voelt voel je een hele lieve, zachte, stralende blijdschap.
Prijs € 15,95
Meer informatie
kaartje marjolein voor online.JPG

Marjolein-Marjoraan tinctuur 50ml

Marjolein helpt bij het vinden van een evenwicht tussen je mannelijke krachten en je vrouwelijke krachten. Marjolein is verwarmend in de onderbuik en ondersteunt je ‘Ik' kracht. Marjolein werkt bewustzijnsverruimend en verhoogt je intuïtie. Lichamelijk heeft Marjolein een goede werking op de vrouwelijke organen, het bloed en de spijsvertering.
Prijs € 15,95
Meer informatie
kaartje pepermunt voor online.JPG

Pepermunt 50ml

Munt helpt bij de doorbreking van patronen, om via onthechting weer een nieuwe fundering te leggen. Verder is Munt heel zuiverend en maakt het hoofd helder. Munt verruimt het denken en helpt met het vinden van een evenwicht tussen denken en voelen. Munt helpt oude pijnen los te maken en zuivert je energie. Lichamelijk doet Munt heel goed op de spijsvertering, de huid en het zenuwstelsel
Prijs € 15,95
Meer informatie

Robertskruid tinctuur 50ml

Prijs € 15,95
Meer informatie
kaartje rozemarijn voor online .JPG

Rozemarijn tinctuur 50ml

Rozemarijn is een heerlijk kruid die alles weer laat stromen. Alles mag er zijn en durf het ook weer los te laten. Rozemarijn is opwekkend en stimulerend en geeft je weer nieuwe levenskracht. Rozemarijn zet je ook heel goed in je innerlijke ‘power' en bevordert je manifestatiekracht. Verder voert Rozemarijn alle losgemaakte emoties ook weer af, zodat alles mooi blijft stromen. Lichamelijk heeft Rozemarijn een goede werking op het zenuwstelsel, de bloedsomloop, de urinewegen en de spijsvertering.
Prijs € 15,95
Meer informatie
kruident salie.JPG

Salie tinctuur 50ml

Salie helpt je bij het belichamen van je ware Wezen. Ook helpt Salie bij het verzachten van emoties en om meer vanuit je ‘ Zijnstoestand' een oplossing te vinden en je niet te identificeren met de pijn of emotie. Ga weer mee op het ritme van de natuur en ontdek jouw ware natuur! Lichamelijk heeft Salie een goede werking op de luchtwegen, het zenuwstelsel en het hormoonstelsel.
Prijs € 15,95
Meer informatie

Tijm tinctuur 50ml

Tijm is heel verruimend en geeft je dan ook letterlijk het gevoel meer ruimte te hebben. Hij helpt ook spanningen en beklemmingen los te laten. Verder is Tijm oppeppend in tijden dat jet het even niet meer ziet zitten. Tijm laat alles weer loskomen en doorstromen. Lichamelijk heeft Tijm een goede werking op de luchtwegen, het zenuwstelsel en de spijsvertering.
Prijs € 15,95
Meer informatie
kruident valeriaan.JPG

Valeriaan tinctuur 50ml

Valeriaan opent je hartchakra en je zult ook een sterke verbinding voelen naar je basischakra. Dit geeft een heel aardend gevoel. Je zit helemaal geborgen in je lichaam en het mentale speelt even geen rol. Valeriaan is uitstekend bij angsten (loslaten, erkennen etc.) Ook bij slaapproblemen en examenvrees. Verder geeft valeriaan rust op het hartgebied en is het een goede ondersteuning bij verwerkingsprocessen. Lichamelijk heeft valeriaan vooral een ontkrampende werking op het zenuwstelsel.
Prijs € 15,95
Meer informatie
kruident vrouwenmantel.JPG

Vrouwenmantel tinctuur 50ml

Vrouwenmantel heeft een heel zachte subtiele energie, waarmee ze je helpt om meer daadkracht en assertiviteit te ontwikkelen. Vrouwenmantel vult het hele buikgebied met warmte en liefde. De zachte beharing van het blad staat voor de oerveiligheid van de baarmoeder. .
Prijs € 15,95
Meer informatie
kruident weegbree.JPG

Weegbree tinctuur 50ml

EHBO kruid> de smalle weegbree is bloedstelpend, weefselherstellend en desinfecterend. Op de luchtwegen is het slijmoplossend en desinfecterend en hij is bloedreinigend. De grote weegbree werkt kalmerend en versterkend op het zenuwstelsel en werkt goed bij ontstekingen. Goed bij zenuwuitputting. Helpt je bij jezelf te blijven en te luisteren naar je gevoel, zodat je jezelf minder snel voorbij rent en jezelf dus vaak uitput. Hij zet je ook goed in je aarding en trekt ook de verschillende processen en intergraties door naar de aarding. Hij zet je meer in je lichaam, zodat het hoofd weer helder kan worden.
Prijs € 15,95
Meer informatie
wilgtinktuur.jpg [1]

Wilg tinctuur 50ml

Wilg werkt vooral op de vochthuishouding. Ze reinigt het bloed, drijft urinezuur uit, stimuleert de nieren en voert overtollig vocht af. Wilg laat alles doorstromen, zodat alles wat er niet meer toe doet losgelaten kan worden. Wanneer alles meer is gaan stromen en je meer vanuit je 'buik' durft te leven zal het ook makkelijker voor je worden om uiteindelijk je essentie weer tot uitdrukking te brengen in je persoonlijkheid. Tevens brengt wilg rust en wordt het hele organisme gekalmeerd.
Prijs € 15,95
Meer informatie
smeerwortel.jpg

Rode Zonnehoed

De Elohim Bio Zonnehoed Echinacea kruidentinctuur maakt je weerbaar voor invloeden van buitenaf. Staan voor jezelf, assertief, sterke aardeverbinding, weten wat je wil, geloven in jezelf. Geloven in je kracht, fysieke, emotionele en psychische weerbaarheid en gezondheid. Versterkt immuniteit en helpt tegen infecties. Neerzetten basisveiligheid, goed in je aarding en lichaam zitten. Opstaan.
Prijs € 15,95
Meer informatie
deva set a 1.JPG

Meer kruiden-Deva-hangers

Lees verder
smeerwortelzalf.jpg

Kruidenzalven op alle lagen geactiveerd

De Kruidenzalf wordt gemaakt op basis van vaseline of bijenwas met daarin een aftreksel van een kruid die bij jou past. Hiermee wordt jouw aura beschermt. Je kunt het bijvoorbeeld aanstippen op bepaalde punten op het lichaam waar het nodig voelt. De zalf is zo aangepast aan jou, dat hij je ondersteunt en helpt op de plek waar jij nu staat op je pad. Fysiek wordt de zalf gekozen die voor jouw huid voedend is. Voor alleen lichamelijk gebruik is de zalf ook zeer geschikt een heeft het oa. een helende werking (verdere werzaamheden afhankelijk van het kruid). Lees verder
info plaatje sample_pic616_2.jpg

Info+gebruiksaanwijzing Kruidenproducten vd Krachtplaats

Tinctuur passend bij jouw ontwikkeling en gezondheid  
De bron-tinctuur is het eerste aftreksel van de plant. Deze is bedoeld om je van binnenuit te bekrachtigen met de energie van het specifieke kruid. De oerkracht van dit kruid zal doorwerken in al je verdere auralagen en je ondersteunen bij Lees verder

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn