Knuffelstenen voor in de broekzak

Edelstenen voor in de broekzak

Therapeuten korting op hanger en knuffelstenen

Als therapeut ontvang je fikse kortingen bij aanschaf van een groot aantal Elohim Krachtplaats producten. Alle kristallen, halfedelstenen, tincturen, oliën en andere middelen zijn persoonlijk door Joke ElZIam Nootebos geopend en geactiveerd tot hun hoogste potentieel en opgeladen in de Gouden Tijds energie van de Elohim Krachtpaats. Ze verspreiden een enorme stralendheid en kracht. Het 13-voudig bewustzijn van de Gouden Tijdsenergie activeert diepgaand eigen gezondheid, zelfrealisatie, levenswerk- en bestemming en algeheel welzijn.

Je kunt de halfedelstenen en middelen aanschaffen voor gebruik in je lessen, praktijk en/of tijdens sessies met cliënten. Als service aan je cliënt kun je ze echter ook voor doorverkoop aanschaffen. De hoge kortingen maken mogelijk dat je er zelf ook wat aan overhoud. Door de reikwijdte en kracht van Elohim projecten zal het resultaat van je werk duidelijk toenemen en versnellen.

Op deze manier bied je je cliënt de verdiepende ondersteuning voor zijn/haar processen en ontwikkeling vanuit je eigen praktijk, en hoef je ze na een sessie niet naar elders door te verwijzen voor de aanschaf hiervan.

 35% korting wanneer je voor meer dan 50 euro van deze kristallen bestelt!

knuffelstenen a tm b

...

knuffelstenen c tm g

...

knuffelstenen h tm l

...

knuffelstenen m tm q

...

knuffelstenen r tm s

...

knuffelstenen t tm z

...