Elohim doel en visie voor een nieuwe samenleving

Elohim opleidingen, e-cursussen, verblijf en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf en dienen de Diamond New Earth. De hogere dimensies (ook van de (gechannelde) helende Elohim producten) helpen je de kosmische

kernwoorden:
woon-werk gemeenschap, wet van een, krachtplaats, elohim doel en visie, elohim community., elohim centre, een nieuwe samenleving

elohim
Volg ons ook op:

   

Elohim doel en visie voor een nieuwe samenleving

 

Elohim opleidingen, e-cursussen, verblijf en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf en dienen de Diamond New Earth.

De hogere dimensies (ook van de (gechannelde) helende Elohim producten) helpen je de kosmische Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld en Gaia. Die “kanaal” is en heldere Gaven, geneeskracht, dienstbaarheid en verruimd bewustzijn wil ontwikkelen en leren toepassen. De mens die op diepgaande, bezielde wijze leert omgaan met tincturen, edelstenen, relaties, gedrag en werk verkrijgt inzicht, liefde, scheppingskracht en geneeskracht tot in de hoogste geestelijke zowel als fysieke dimensies. Hij ontwikkelt het volledig potentieel. De Elohim Krachtplaats, het Elohim Centre en de woon-werkgemeenschap helpen de nieuwetijds mens voorbij de ego-ik-ruis te Ontwaken in het Ware Zelf van de Goddelijke Vonk en een wij-maatschappij vanuit het ware Zelf, in eenheid met de natuur te vormen; The Diamond New Earth.

Als dynamische co-creators, willen we bij het Elohim Centre de hoogste energie in de vorm brengen.
Als multidimensionale woon/werk gemeenschap ervaren we een volledig nieuwe realiteit op Aarde vanuit het ware Zelf en de eenheid met de Natuur. We realiseren een nieuwe aarde, samen met gevoelige, bewuste en afgestemde vrijwilligers, lezers, studenten en cliënten door het activeren van wie we zijn in oorsprong; menselijke engelen en scheppers van de vorm! De tijd is begonnen, de Lichtcodes en duwtjes in de rug komen binnen voor de kinderen van de nieuwe Aarde! Het hogere Licht zal het 1ste en 2de chakra van onszelf en de aarde,  aantrillen naar Eenheid.

De magische, sjamanistische, nieuwe aarde woon-werk gemeenschap van het Elohim Centre
De woon-werk-gemeenschap brengt alle tijdslijnen, zielendelen en geschiedenissen, vanuit de paradijselijke en galactische oorsprong, bij elkaar onder de wet van EEN! De Elohim Krachtplaats werkt als een accupuntuurnaald en  krachtpunt voor de verandering in ieder mensenkind en de wereldziel. Alles wat in ons en de krachtplaats gebeurt beïnvloedt het collectief wereldbewustzijn en daarmee de mensheid. Non duale verantwoordelijkheid, openheid, wij-gevoel en integriteit in het emotionele, aardse of zakelijke, zijn daarbij van belang.

Het doel
Het doel van het spirituele Elohim Centre en de Krachtplaats is planetaire verlichting bereiken d.m.v. het coachen op individuele verlichting en de eenheid met de natuur. De aardse wereld en de Bovenwereld, de Godsvonk en de mens, één maken. Het spirituele ego mag worden doorzien. Het gaat niet om de Kennis, Gaven, het samen mediteren, spirituele workshops volgen of elkaars handjes vasthouden.

Spirit en geaard zijn in de materie kunnen niet zonder elkaar; samen zijn levensgeluk
Het gaat niet om het ego-ik, wérkelijke zingeving en geluk ontstaan door het samen bouwen en voorleven van een nieuwe maatschappij. Puurheid, innerlijke vrede en het ware Zelf worden ont-dekt en stromen mee in omgang en werk. Het gaat om de belangeloze inzet voor de groep(sziel) en een bijdrage aan het Ontwaken van de nieuwe samenleving vanuit non-dualiteit en  levensmissie. Bij het Elohim Centre ontmoeten gelijkgestemden elkaar zoveel mogelijk vanuit de ziel, het hart en buikgevoel, vanuit oprechte kwetsbaarheid, verbondenheid en leerdoelen. 

Een voorbeeld zijn
Door middel van de nieuwetijds woon-werk-gemeenschap, het team en de bezoekers van de Krachtplaats, healingspraktijk en de workshops, ontmoeten zakelijkheid en hoger bewustzijn elkaar. Iedereen leert  hun talenten en hart in te zetten voor een nieuwe wij-samenleving die niet ego-gestuurd is. Het Elohim Centre wil daarin een voorbeeld zijn. Daarom beoefenen wij nieuwetijds bedrijfsvoering en het bewust omgaan 
met de Aarde, het werk, de sfeer, het voedsel, geld en de materie.

Het spirituele Elohim Centre heeft net als elk ander bedrijf, productiviteit en inkomsten nodig
Het aardse doel van het Elohim Centre als bedrijf; inkomsten en productie, zijn nooit een doel op zich maar een middel om te bestaan en groeien en om daardoor meer bewustzijn te kunnen brengen naar de cliënt en mensheid over een nieuwe manier van leven, van werken vanuit eenheid en de dienstbaarheid van het ware Zelf.

In geld zit werk, energie en liefde. Van onzelf en van anderen.
geld.jpgGeld mag daarom geëerd worden en met liefde worden gegeven en ontvangen.  Het is een gevolg van wie we zijn, van onze kracht en wat we doen, maar geen doelstelling op zich. Dit is een van de kenmerken van de Elohim nieuwetijds bedrijfsvoering. Productiviteit, regelgeving, geld, liefde en zakelijkheid vanuit het ware zelf, zijn in het Elohim Centre een bewuste fundering voor het hogere doel van het centrum dat een ego-gerichte "ik - samenleving" naar een "wij- samenleving" wil brengen. Al jaren is het Elohim team hierin een succesvolle pionier waarbij niemand perfect hoeft te zijn.

diamant.JPG

Ieder is onderweg, niemand is volmaakt of een heilige
De focus op ons tekort-denken, overbelaste ik-gevoelens en ik-overtuigingen willen we loslaten en veranderen in de zorgeloze dienstbare wijkracht van zachtheid, liefde en inzet. Niet de idealiserende ik-mind schept een betere wereld, meer geluk en welzijn, maar onze ware natuur. Daar proberen we naar te leven. We leren elkaar te functioneren vanuit rust, gemak, plezier en de lichtvoetige zorgvuldigheid die hoort bij ieders Lichtwezen en levensbestemming, zonder ontkenning of onderdrukking van het kleine zelf. We helpen elkaar voorbij te gaan aan afgescheiden denken, gedrag en gevoel; ieder is onderweg, niemand is volmaakt of heilig. 

 

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn