Multidimensionaal satsanggever & non-dualiteits coach en healer

Poort van verlichting.jpg [1]Je leert vanuit je multidimensionale ware Zelf en verlichte staat te functioneren. De lessen en transmissies zijn groepsgericht en geregeld zijn er vragenrondjes. Ook wordt er onderling geoefend. Daarbij leer je tevens elkaar te coachen en helen op non duale-ware Zelf-houdingen op de werkvloer en in privéomstandigheden. Hierbij werk je multidimensionaal. Je kijkt naar meerdere reactielagen van jezelf of de ander, zoals het onbewuste, het innerlijk kind, de volwassenen en het hoger Zelf. Je leert dat alles op één lijn met elkaar te brengen en die lagen van jezelf of de ander, onder de hogere leiding van de ziel en het eenheidsdenken, het hart en de directheid van de ware Essentie te plaatsen. Je leert non duaal, liefdevol en ego-ik-loos te denken, helen, kijken en coachen.

Wanneer kun je aan de slag

Als eenheidsbewustzijn, de Ontwaakte en Verlichte staat permanent in je wakker zijn en je voldoende vaardigheden hebt ontwikkelt tijdens de uitgebreide opleiding, kun je als satsanggever en non dualiteits coach-healer, aan het werk gaan.

Voor wie is deze opleiding bedoeld

Deze Elohim opleiding is geschikt voor (natuurgeneeskundige) therapeuten, psychologen, spirituele leraren, managers, zelfrealisatiehealers, psychotherapeuten en ieder die van verdiepende betekenis wil zijn voor de medemens en nieuwe maatschappij. Je leert jezelf, je cliënt of team, het egogestuurde zelf te verruimen naar het ware Zelf en te Ontwaken. Tijdens deze opleiding leer je dit alles juist ook toe te passen in dagelijkse werk- en relatie situaties. Tevens leer je hoe te co-creëren vanuit eenheid. Je volgt deze live + audio opleiding voor eigen groei en/of voor een beroep en leiderschap.

 


Programma, kosten en diploma

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma maar werkt met modules. Je kunt op je eigen tempo en volgorde deze modules afronden. Je hebt hiervoor maximaal 3 jaar de tijd.

Klik hier voor alle opleidingsmodules, kosten en praktische informatie

 


Studenten die 5-10 workshops hebben gevolgd vertellen het volgende:

"Ik durf meer te vertrouwen op de Goddelijke leiding. Hoe eng ik het ook vind. Omdat ik de ervaring heb opgedaan dat er altijd iets goeds uit voortkomt.  Ik durf stappen te zetten zonder garanties vooraf."

"Ik merk dat ik in contact met anderen een energie of een rust uitstraal die anderen graag  oppikken. Dat wordt ook een aantrekkingskracht voor sommige mensen. Ze komen voor raad of uitleg of even in je nabijheid zijn; onder je hart en je licht en inzichten."

"Ik voel sinds kort een stem in mijn buik, echt een weten in mijn buik, die af en toe echt concreet dingen zegt. Het is de innerlijke leiding die ik dan voel. Dat is heel mooi om te voelen, dat ik dat ook ben. Dat iets ‘mij doet’."

"Ik heb gemerkt dat er sinds een jaar allemaal dingen op mijn pad komen. Andere richtingen, ander werk. Ik merk dat het als van zelf gaat. Ik hoef niks te doen, alleen op mijn stoel te zitten.. het komt van zelf wel naar me toe op het juiste moment. Dat te durven vertrouwen dan moet ik het leidsel / de teugels loslaten. Die overgave daar gaat het om. Daar gaat het steeds meer naar toe. Is ook heel eng. Dan heb je geen garanties meer waar je uitkomt. Geeft je over aan God. Dan ga je: met z’n drieën: met de angst en met God en jijzelf. Leren vertrouwen, dat vult je."

 



Elohim opleidingsdocente Joke ElZiam Nootebos

joke 2023

Ervaren en professionele Elohim Master Healer-Reader-Coach, docente en Satsanggever Joke ElZiam Nootebos geeft alle workshops, spirituele opleidingen en (E-) cursussen zelf. Ze opent voor de student multidimensionale ervaringen, vakkennis, zelfrealisatie, Natuur-, Bron- en Moeder Aarde verbindingen. Dit doet ze als Ontwaakte Ingewijdene vanuit haar hart, sensitiviteit, heldervoelendheid, haar verbindingen met Gaia en de Bovenwereld en haar professionaliteit. Het is haar passie ieders hoogste Bewustzijn, onvoorwaardelijke Liefde en eigen Missie op aarde te activeren. Joke haar Missie is de individuele &  planetaire verlichting en haar bijdrage aan de nieuwe samenleving. Ze neemt de mooie ziel, het volledig potentieel en ware Wezen waar van de student en helpt hem of haar op praktische wijze daarin te Ontwaken en ermee te functioneren in beroep en privé. Joke is tevens gespecialiseerd in het teachen van het Ontwakingsproces, de multi-dimensionaliteit van alle zielelagen en de Inwijdingsweg. Maar ook in Master Healing-Reading-Coaching geven, Spirits, edelstenen, kruidentincturen, (ziele)relaties, innerlijk kind werk, fysieke problemen en schaduw-, familie- en collectieve patronen.

Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is de oprichtster van het Elohim Centre (1989). Zij geeft maandelijks o.a. de online groepshealingen, biedt naast opleidingen, vele multidimensionale E-cursussen aan  en ook live workshops op de Elohim Krachtplaats. Haar Missie is haar lust en leven. Zelf heeft ze sinds 1989 duizenden één op één consulten gegeven en alhoewel ze dat nu niet meer doet, geeft ze met liefde al haar kennis en ervaring door.


 


Vervolgopleiding

Een eventuele vervolgopleiding is de opleiding "Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie"