Gezin en kind coaching, reading en healing

Als nieuwetijds vader van twee kleine jongens, healer en coach help ik jou en je gezin inzichten, healing en transformatie te geven waardoor begrip, liefde, bewustzijn en verbondenheid weer volop de kans krijgen. Heb je vragen over je (nieuwetijds) kind, lopen jullie vast in herhalingslussen, snappen jullie elkaar niet, is

kernwoorden:

elohim
Volg ons ook op:

   

Gezin en kind coaching, reading en healing

 

Als nieuwetijds vader van twee kleine jongens, healer en coach help ik jou en je gezin inzichten, healing en transformatie te geven waardoor begrip, liefde, bewustzijn en verbondenheid weer volop de kans krijgen. Heb je vragen over je (nieuwetijds) kind, lopen jullie vast in herhalingslussen, snappen jullie elkaar niet, is er sprake van negatief gedrag, ongelukkig zijn of wil je meer weten over de (ziels)kwaliteiten en eigenschappen van je kind(eren)? In mijn sessies stem ik me af op de hoogste bedoeling van de ziel en van daaruit geef ik antwoord op jullie vragen en inzicht in de processen van kind en gezin of school. Waarom is er boosheid en onhandelbaar gedrag, waarom wil je kind niet slapen, luisteren of huilt het zoveel?

vertrouwen.jpgDoor healing help ik negatieve en vermoeiende patronen te helen  of doorbreken en begrip en liefde voor elkaar te herstellen. Wat je kunt merken is dat jullie liefdevoller en geduldiger met elkaar omgaan en je op diepere lagen met elkaar kunt verbinden. Er kan een opmerkelijke verandering in gedrag optreden waardoor jullie beter naar elkaar kunnen luisteren, ruzies minder heftig zijn, maar ook dat er rustiger geslapen en gewerkt wordt en zelfs fysieke klachten kunnen verminderen of verdwijnen. Door heldervoelen en helderweten wordt de achterliggende oorzaak duidelijk en van daaruit geef ik diepwerkende healing, coaching en praktische tips, ook voor de lange termijn. Daarnaast geef ik je inzicht over hoe jullie zielen op elkaar inwerken.

Lopen jij en je gezin ergens tegen aan, heb je vragen of zit je kind niet goed in zijn of haar vel? Boek dan een consult bij mij. Ik help jullie graag.

Jordy 2017-klein.jpg

 

Jordy Buzeman

 

 

 Hoe kan ik boeken?

Bel of stuur een mail en dan kijken we of er plek is in de agenda.

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2: +31 (0) 597 522 308
E: info@elohim-centre.org

Cliëntervaringen

Beste Jordy

De manier waarop je de healing-reading deed heeft echt indruk op me gemaakt! Zo krachtig en to the point. Ook de klanken die je maakte ontroerden mij zeer. Wat ik ook fijn vond is je uitleg dat het voor de ziel niet uitmaakt wie wat wanneer doet. Natuurlijk weet ik dat en heb ik dat vaker gehoord, maar je vertelde het op zo'n manier, zo 'echt en doorleefd', dat het leek alsof je er voor mij een nieuwe dimensie aan gaf. Ik voelde dat het dus écht niet uitmaakt! Het geeft mij veel luchtigheid, ruimte en speelsheid. Ik vermoed dat ik vaak even terug zal gaan naar de manier waarop je dat zei, om er weer even contact mee te maken.

Yvonne

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve Jordy,
Echt super bedankt voor de geweldige huishealing!
De energie stroomt beter, de blokkades zijn weggehaald en de trilling is verhoogt. Hopelijk ga ik vanaf nu niet zo meer die zwaarte in als ik eventjes niet meer bij jullie ben geweest.
Wat echt een leuke verassing was, is dat de oorspronkelijke energie van het huis nu ook is hersteld en dat het thema die het huis heeft (basischakra) gaat bijdragen aan mijn groei en dat het daarom ook niet voor niets is dat ik daar woon. 
En ook nog een witte blauwe straal gekregen vanuit het universum die mijn essentie gaat bekrachtigen in mijn huis om mijn waarheid te spreken en te leven.
Ik ben er echt heel blij mee :)

veel liefs Sabine

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoi Jordy,

Mijn complimenten voor je coaching. Heel fijn hoe je de dingen zo helder uitlegt, zodat het ook voor mensen die nog veel in hun hoofd zitten en nog niet zo goed bij hun gevoel kunnen het ook snappen. Je healing vond ik ook professioneel, het voelde vertrouwd en ik was heerlijk ontspannen.

Claudia

Lees hier meer ervaringen

Kwaliteit samenwerkende Elohim Master Healer, reader, coaches

Bij de diepte healingen zoals de Elohim healers die geven, verschuiven soms hele karakterhoudingen en al het aanpaste gedrag in één sessie als de cliënt daar aan toe is. Vermoeidheid en ziektebeelden lijken spontaan op te lossen en keuzes en richting worden duidelijk. Veel van deze feedback horen we regelmatig tijdens een volgende afspraak.

De Krachtplaats en de eigen innerlijke ontwikkeling brengt de healers in een zodanige kosmisch, Goddelijke staat tijdens een sessie, dat ze diep in de DNA en genetische informatie van de cellen van de cliënt kunnen werken en tot ver in de sterren constellatie lijnen. In de cellen en lijnen bevinden zich ook de (karmische en genetische) informatie van de familieleden waardoor er soms ook bij hen veranderingen in levenssituaties en schaduwgedrag zich gaan voordoen. Overigens is het niet aan de Elohim healer om dit te willen maar iets dat spontaan ontstaat door het werken vanuit de Bron-Eenheid. Wel ligt de kwaliteit van de Elohim Healers (zeker als samenwerkend team)  in de volledige bandbreedte. Wat betekent dat de healing en reading tegelijk werkzaam is in alle lichtlichamen, thema-gebieden, auralagen, sterrenlijnen, kosmische voornemens, genen en DNA structuren van de cliënt. Het is mede dankzij dit gegeven dat Elohim healers ook geweldig resultaat hebben op het gebied van zingeving, richting, levensbestemming en blijheid van de cliënt. Uiteraard gebeurt dit altijd in samenwerking met het hoger zelf en de bedoeling van de ziel van de cliënt.

Tips na sessie

- Drink kristal water

- Voetenbad met een paar salie druppels

- Op advies een kristal, lichtwesen essence, Krachtplaats of Kruiden tinctuur

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn