Huis reading en healing door Jordy Buzeman

Huizen, woonplekken en gebieden kunnen belast zijn. Waardoor het onprettig aanvoelt, de inwoners sneller down, moe, agressief of ziek worden, er slecht geslapen wordt of de sfeer bij het minste of geringste kan omslaan in negativiteit. Huilen, bedplassen ruzie en ziekte kunnen door wateraders en belaste aardstralen geactiveerd worden.

kernwoorden:

elohim
Volg ons ook op:

   

Huis reading en healing door Jordy Buzeman

 

Huizen, woonplekken en gebieden kunnen belast zijn. Jordy 2017-klein.jpgWaardoor het onprettig aanvoelt, de inwoners sneller down, moe, agressief of ziek worden, er slecht geslapen wordt of de sfeer bij het minste of geringste kan omslaan in negativiteit. Huilen, bedplassen ruzie en ziekte kunnen door wateraders en belaste aardstralen geactiveerd worden.

Het is mijn expertise om de oorzaak hiervan op te sporen, te neutraliseren en waar het kan om te zetten naar positieve energie.

In mijn healingsessies werk ik vanuit mijn essentie samen met Gaia, de natuur(wezens), aardelijnen en de hogere kosmische dimensies. Het huis, of waar nodig het gebied, wordt diepgaand multidimensionaal gereinigd van karmische belasting, geschiedenis, wateraders, entiteiten, aardstralen of welke belastende energie dan ook. Hierdoor wordt het lichaam, het gevoel, de ziel en geest weer gezonder en het gedrag positief, licht en puur. Wat je na afloop vaak merkt is dat de sfeer in huis blijer en vitaler aanvoelt en er minder ruzie gemaakt wordt. Maar ook dat ieder zich zekerder en krachtiger voelt worden. Kortom, ik zorg dat je huis weer als Thuis voelt.

Ook ben ik er voor je als je vragen over verhuizen hebt, of over wat een specifieke plek of gebied voor jouw essentie en doel op aarde te bieden heeft.

 

Werkwijze:

In de regel is 1 healing/reading sessie van 45 minuten tot 60 minuten voldoende. Op basis van enkele foto’s van het huis en de eventueel belaste plek, de inwoners en een simpele plattegrond tekening (klik hier voor een voorbeeld) begin ik met een diepgaande reading door me energetisch met de plek te verbinden. Hiervoor is het nodig dat we telefonisch contact hebben of dat je live aanwezig bent. Door heldervoelen en helderzien wordt duidelijk wat er gedaan kan worden waardoor ik met de healing op afstand kan starten. Aan het einde van de (afstand)sessie vertel ik wat ik waarnam en mocht healen. Tot slot geef ik tips en advies wat je zelf kunt doen om de energie ook voor de lange termijn schoon en zuiver te houden. De healing/reading wordt (op afstand) vanaf de Elohim Krachtplaats gedaan. Je kunt daarbij live aanwezig zijn maar het kan ook prima via een telefonisch consult plaatsvinden. Stuur in dat geval de foto's en de plattegrond via de email naar mij toe: info@elohim-centre.org

Jordy Buzeman


 

Hoe kan ik boeken?

Bel of stuur een mail en dan kijken we of er plek is in de agenda.

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2: +31 (0) 597 522 308
E: info@elohim-centre.org

Cliëntervaringen

Beste Jordy

De manier waarop je de healing-reading deed heeft echt indruk op me gemaakt! Zo krachtig en to the point. Ook de klanken die je maakte ontroerden mij zeer. Wat ik ook fijn vond is je uitleg dat het voor de ziel niet uitmaakt wie wat wanneer doet. Natuurlijk weet ik dat en heb ik dat vaker gehoord, maar je vertelde het op zo'n manier, zo 'echt en doorleefd', dat het leek alsof je er voor mij een nieuwe dimensie aan gaf. Ik voelde dat het dus écht niet uitmaakt! Het geeft mij veel luchtigheid, ruimte en speelsheid. Ik vermoed dat ik vaak even terug zal gaan naar de manier waarop je dat zei, om er weer even contact mee te maken.

Yvonne

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve Jordy,
Echt super bedankt voor de geweldige huishealing!
De energie stroomt beter, de blokkades zijn weggehaald en de trilling is verhoogt. Hopelijk ga ik vanaf nu niet zo meer die zwaarte in als ik eventjes niet meer bij jullie ben geweest.
Wat echt een leuke verassing was, is dat de oorspronkelijke energie van het huis nu ook is hersteld en dat het thema die het huis heeft (basischakra) gaat bijdragen aan mijn groei en dat het daarom ook niet voor niets is dat ik daar woon. 
En ook nog een witte blauwe straal gekregen vanuit het universum die mijn essentie gaat bekrachtigen in mijn huis om mijn waarheid te spreken en te leven.
Ik ben er echt heel blij mee :)

veel liefs Sabine

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoi Jordy,

Mijn complimenten voor je coaching. Heel fijn hoe je de dingen zo helder uitlegt, zodat het ook voor mensen die nog veel in hun hoofd zitten en nog niet zo goed bij hun gevoel kunnen het ook snappen. Je healing vond ik ook professioneel, het voelde vertrouwd en ik was heerlijk ontspannen.

Claudia

Lees hier meer ervaringen

Kwaliteit samenwerkende Elohim Master Healer, reader, coaches

Bij de diepte healingen zoals de Elohim healers die geven, verschuiven soms hele karakterhoudingen en al het aanpaste gedrag in één sessie als de cliënt daar aan toe is. Vermoeidheid en ziektebeelden lijken spontaan op te lossen en keuzes en richting worden duidelijk. Veel van deze feedback horen we regelmatig tijdens een volgende afspraak.

De Krachtplaats en de eigen innerlijke ontwikkeling brengt de healers in een zodanige kosmisch, Goddelijke staat tijdens een sessie, dat ze diep in de DNA en genetische informatie van de cellen van de cliënt kunnen werken en tot ver in de sterren constellatie lijnen. In de cellen en lijnen bevinden zich ook de (karmische en genetische) informatie van de familieleden waardoor er soms ook bij hen veranderingen in levenssituaties en schaduwgedrag zich gaan voordoen. Overigens is het niet aan de Elohim healer om dit te willen maar iets dat spontaan ontstaat door het werken vanuit de Bron-Eenheid. Wel ligt de kwaliteit van de Elohim Healers (zeker als samenwerkend team)  in de volledige bandbreedte. Wat betekent dat de healing en reading tegelijk werkzaam is in alle lichtlichamen, thema-gebieden, auralagen, sterrenlijnen, kosmische voornemens, genen en DNA structuren van de cliënt. Het is mede dankzij dit gegeven dat Elohim healers ook geweldig resultaat hebben op het gebied van zingeving, richting, levensbestemming en blijheid van de cliënt. Uiteraard gebeurt dit altijd in samenwerking met het hoger zelf en de bedoeling van de ziel van de cliënt.

Tips na sessie

- Drink kristal water

- Voetenbad met een paar salie druppels

- Op advies een kristal, lichtwesen essence, Krachtplaats of Kruiden tinctuur

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn