Vervolg vrijwilligerswerk in combi met of na de opleiding

Wil je als vrijwilliger vanuit eenheid en dienstbaarheid werken en meebouwen aan de nieuwe maatschappij? Richt jij je na een Elohim opleiding ook steeds minder op jezelf en je groeiprocessen maar meer op je bijdrage aan de nieuwe samenleving vanuit je geestelijk en aanvoelend hoederschap? Sta je je Gaia-Christ-Boedha natuur toe om daarmee aan de nieuwe mensheid vorm te geven als nieuwetijds mens? Of als aardehoeder, Sjamaan, Heler-Coach, leidinggevende of Earth Keeper? Ben je aan het Ontwaken in mind en hart?


's Nachts installeert het liefdeseenheidsveld
Je gaat ervaren hoe Lichtwezens en het Liefdes-Eenheidsveld, jou en je mensen beschermen en de collectieve wonden van vele leven(s) verder helen. Je ogen, hart en handen ontvangen vaak (al een poos) een helende kracht die zich vaak ‘s nachts d.m.v. het liefdeseenheidsveld van de Elohim Krachtplaats, Bovenwereld en Moeder Aarde, verder installeert. Haak je door de door je opleiding en vrijwilligerswerk steeds meer af van de oude wereld van geld, macht, angst, boosheid en pech?

Meer zelfliefde, zelfwaardering, gezondheid en geïnspireerd meesterschap
Tijdens het werken bij het Elohim Centre ontvouwt zich meer zelfliefde, zelfwaardering, gezondheid en geïnspireerd meesterschap. Je wordt zorgelozer, verfijnder, subtieler en krachtiger en ervaart meer vreugdevolle verbinding met elkaar, alle werkelijkheden, heel het leven en met Al-eenheid. Je betrekt jezelf op het geheel en leeft niet langer alleen voor jezelf, je ontwikkeling of je relatie. Je functioneert vanuit de kosmische flow. Het Inwijdingspad van de Aarde en dienstbaarheid maken je meer resistent tegen ziekte en vermoeidheid doordat het geestelijk Licht in je cellen steeds meer toeneemt.


Jezus en Maria Magdalena
Bij het verder opengaan van je Inspiratie, Hart en Boeddha-natuur, opent ook een universeel onzichtbaar groepsveld van Earth keepers en Ingewijdenen om je ontwikkeling en Werk te ondersteunen. Ook Jezus en Maria Magdalena werkten als hogere Ingewijdenen vanuit dit dragende groepsziel-eenheidsliefdesveld en het Elohim team beoefent en versterkt dat veld ook, waardoor tevens de Elohim Krachtplaats is ontstaan. Een interne en externe sacrale krachtplaats, een lichtvortex, ontstaat en groeit ook in jou tijdens dienstbaar eenheidswerk.
Je wordt een Ingewijdene als je het hogere Licht van je Ware Natuur in al je chakra's belichaamd en er bent voor het algemeen belang. Het grotere Lichtveld hoeft er dan niet voor jou te zijn maar het is andersom!


Wat zich verder nog kan ontvouwen tijdens het werken in de nieuwetijds ashram
(afhankelijk van de duur van je werkperiode en je eigen ontwikkeling)

  • Je gaat zonder dat je nog gestresst kunt raken, vanuit de basisrust van je natuurlijke Zijnsstaat, aan de gang.
  • Je laat je niet langer leiden door je ik-wil, gedachten of stress
  • Je hart verder openen en het ballen en aarding leren geven
  • Onthechten van onvervulde seks en relaties
  • Heelheid bereiken, alle zieledelen en Lichtlichamen op aarde brengen
  • Persoonlijke mening of wil in eenheid met je hoogste Liefde en Bewustzijn-Waarheid
  • Oplossen gevoel van restanten van afgescheidenheid, verlatenheid, verraad en eenzaamheid en ervaren dat je universeel gekoesterd en gesteund wordt
  • Mannelijke en Vrouwelijke eenheid, intern en extern, functioneren vanuit je God-Godin en het Heilig Huwelijk
  • Ego-loos Meesterschap en kanaal zijn
  • Kwetsbaarheid in balans met kracht en verantwoordelijkheid beoefenen
  • Innerlijke Vrede (tussen alle lagen) en vervulling
  • Je ankert diepgaand in het kristallijnen eenheidsveld van de nieuwe aarde
  • Mogelijkheden leren kennen om zelf ook anderen te begeleiden
  • Je zieledoel, kosmische taak of missie vinden en worden

 

Klik hier om terug te gaan naar 'Samen bouwen aan een nieuwe maatschappij'