Ervaringen deelnemers Helende tuinen gids

Ik kan zo duidelijk jullie groepsziel voelen. Bij aankomst merkte ik al duidelijk dat jullie heel erg op elkaar afgestemd zijn en in gezamenlijkheid de werkzaamheden doen. Het voelt als een warm nest, een familie gevoel. Ik merk dat ik dit heel prettig vind om te ervaren en mooi

kernwoorden:

elohim
Volg ons ook op:

   

Ervaringen deelnemers Helende tuinen gids

 


"Ik kan zo duidelijk jullie groepsziel  voelen. Bij aankomst merkte ik al duidelijk dat jullie heel erg op elkaar afgestemd zijn en in gezamenlijkheid de werkzaamheden doen. Het voelt als een warm nest, een familie gevoel. Ik merk dat ik dit heel prettig vind om te ervaren en mooi om te zien!"


"Het was de mooiste dag van mijn leven. Nog nooit zoveel gevoeld!"

"Wow, dankzij de gids kon ik de tuinen veel beter voelen. Ook zelf toen ik na afloop van de rondleiding de tuin in ging. Er kwam zo veel los en ik heb mooie inzichten mogen ontvangen. Ben ook hartstikke blij met de verbinding met de natuurwezens die de gids me heeft laten voelen. Ik ga de natuurwezens thuis ook vragen en uitnodigen in mijn tuin!"

Claudia

"Het contact met de Lemurische engelen is ook thuis verder gegaan, ik ben heel dankbaar!"

Ferdi

 "Fijn om met een gids de tuinen in te gaan, ik kan de energie van de krachtplaats nu nog beter voelen. Ook de reading die ik erbij ontving gaf me weer nieuwe inzichten en bevestiging.
Wat ik heel mooi vond is om de Sekinah energie in de Pillar of Light tuin veel dieper te kunnen ervaren. Deze dragende kracht stroomde vanuit de aarde en wiegde me, ik voelde me volledig gesteund. Heel bijzonder! Ik vond het ook erg leuk om wat meer over de ontstaansgeschiedenis van bepaalde tuinen en de krachtplaats te horen, en over de woon-werk gemeenschap."

Xiao-Wei

"Tijdens de rondleiding heb ik geleerd écht vanuit mijn lichaam te voelen, iets dat ik nog nooit eerder ervaren heb. Het was een eye opener en nu weet ik veel beter hoe ik bij mijn gevoel kan komen."

Anna

"Ik voelde niet zoveel, maar werd wel helemaal rustig en ontspannen"

Peter

 "We hebben nog nooit zo'n interessant teamuitje gehad waarin we nader tot onszelf maar ook tot elkaar zijn gekomen. We hadden een extra readingsuur geboekt waarin er dingen werden aangegeven over de werkelijke kracht van ons bedrijf en team en onze eigen rol daarin. Ook hoorden we over de punten om op te letten. Wat schat aan verbinding, healing en inzichten hebben we mogen ontvangen".

Teammanager Harold


Klik hier om terug te gaan naar de info pagina over de Gids helende tuinen


Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn