Ervaringen Hoger dimensionale natuurgeneeskunde

"Ik voel dat ik het geleerde in de praktijk móet brengen. Al die kennis en dat weten in mij verdient het gedeeld worden. Als ik hier niets mee doe, doe ik Moeder Aarde onrecht aan.
Ik weet nu ook dat ik goed kan voelen welke producten waarom voor iemand nodig zijn. Dat kon ik blijkbaar al :-) Maar heb ik nu de bevestiging van en dat heeft enorm veel vertrouwen. Daarnaast voel ik me na deze workshop een verlengde van Moeder Aarde. Door mijn lichaam heen krijgt Moeder Aarde handen en voeten om de mensheid vooruit te helpen, zeg maar. En ook heel apart: ik noem mezelf ineens Aarde-healer (terwijl ik nog niet eens werk als reader/healer). Ik bedoel niet om de Aarde te healen, maar om vanuit de Aarde te healen." Janneke


"Ik vond de inhoud van de workshop heel interessant! Toen ik de omschrijving las, trok het mij niet heel erg. Waarom weet ik niet precies, denk oa 'dat kan ik toch niet voelen', en dat ik er niet zoveel mee heb. Tijdens de workshop toen we ermee aan de slag gingen, merkte ik dat ik er heel enthousiast over werd. Zeker door het oefenen, want dan opeens kwam ik erachter dat ik best wel eea kan aan-invoelen. Het heeft me dus veel gebracht, ik heb zelf geen praktijk, maar ik heb het meteen toepast bij mijn zoon en ik zie zo snel al veranderingen bij hem en hoe 'goed' hij erop reageert. En het is ook super leuk om ermee bezig te zijn!! Ik heb zeker meer leren voelen van de producten! En voel er ook verbinding mee.  Verbinding en liefde voor moeder aarde voelt ook sterk." Barbara


"Door dit weekend is mijn vertrouwen zo veel gegroeid. Versteld sta ik er van wat mijn intuïtie mij kan vertellen. Super enthousiast aan de slag gegaan met readingen en het advies geven over de verschillende producten. Zoveel mooie informatie gekregen, een mooie basis voor een eventuele eigen praktijk. Dank je Joke, dankbaar." Liefs Floortje

"Ik heb de inhoud van de workshop als geweldig ervaren!  Verheugd ging ik er naar toe en zo dankbaar en voldaan kijk ik er op terug.
Een hele fijne groep mensen, die enthousiast met en naast elkaar konden Zijn..  met alle respect voor elkaar. Een geweldige, boeiende, overdracht van kennis van natuurlijke geneeskrachtige middelen, die puur met Liefde en intentie gemaakt zijn..
Zoveel kennis, duidelijke uitleg en oefening was er.. omdat dit met elkaar te delen/over te dragen, toe te passen door in te voelen met mede-deelnemers, draagt voor mij bij, om dit geheel toe te kunnen passen in de praktijk.
Nog meer het verschil gevoeld tussen de kruiden en krachtplaats tincturen en de Lichtwesen essence en wat een bachbloesem met je kan doen.
Ik gebruik al verschillende tincturen en essences, daardoor ben ik er mee bekend geraakt en met de werking ervan.
Door verschillende tincturen/essence na elkaar te "voelen" , krijg je zo duidelijk bevestiging hoe ieder voor zich en op welke laag een tinctuur/essence wat met je kan doen.
Door daadwerkelijk te "voelen", ben ik nog bewuster van de verbinding, die een tinctuur/essence met zich meebrengt. En ja een nog diepere gevoelsbesef en Liefde voor moeder Aarde/Gaia .. diep ontroerd heb ik bij haar bedankt op de krachtplaats.
Met de waardevolle kennis van Joke en haar fantastische uitleg, heb ik nu nog meer 'weet' ervan, dat van waarde bijdraagt, bij het invoelen voor een client.
Wat ook bijdraagt, is het readen van een meegebrachte foto met een vraag, wat nodig was voor desbetreffend persoon, welke tinctuur..of Lichtwesen, zodoende krijg je met elkaar  'bevestigend'  Inzicht in het ' invoelen' wat nodig is.. 
Een bijzondere ervaring is het "voelen" wat er kan gebeuren, bij een voetreflex-massage..wonderlijk.

Joke een liefdevolle omhelzing..bedankt!!"
Andrisa