Dit jaar zal voor vele Lichtwerkers een breekpunt inhouden

Dit jaar zal voor vele Lichtwerkers een breekpunt inhouden

soep, lunch samen lachen.jpg

Een ommekeer van het oude naar het nieuwe en naar het Goddelijk Zelf. Grijze gebieden, ergens tussen in blijven hangen en niet kunnen kiezen worden steeds moeilijker nu het Licht van Eenheidsbewustzijn en helderheid zo snel toeneemt.

Elohim Diamond New Earth© gemeenschap

Meer woon-werk-gemeenschappen zullen verrijzen zoals de "Diamond New Earth©" woon-werk-gemeenschap van het Elohim Centre. Kristallijnen tuinen, Diamanten en Gouden energie, een sacrale Krachtplaats en een groepsziel met wij-gevoel en blije dynamiek zijn de kenmerken van het hogere Licht in de materie brengen. Daarom heet de Elohim woon-werk-gemeenschap de "Diamond New Earth©" gemeenschap.

Onderstromen, roddels, liegen en manipulatie kunnen niet beklijven

Dat gaat eenvoudig niet langer in de hoger dimensionale en Diamanten Elohim woon-werk-gemeenschapsvorm en niet bij de lichtwerkers thuis. Het Licht, de natuur en het zachte Liefdesveld dat uit de aarde komt bij de Elohim Krachtplaats, worden er bewust gehoed. Net als het ware zelf van het team, de Spirits en de volledige bezieling van de ondersteunende Elohim tincturen en edelstenen. Ook zullen de Lichtwerkers thuis hun omgeving meer gaan hoeden en aanspreken vanuit een hogere Waarheid en integriteit.

De Elohim Krachtplaats is verbonden met een grote groep lichtwerkers voor hetzelfde doel

Zowel Goddelijke vortexen van Vreugde en Diamanten Eenheid, als engelen en natuurspirits, reiken op de Elohim Krachtplaats, die verbonden is met een grote groep lichtwerkers, voelbaar en meetbaar, tot diep in de grond en in de menselijke cellen. Dit gebeurt ook, maar minder intens of diepgaand, bij de aangesloten groep die geen bewoner is maar vanuit huis, mee-resoneert met een wereld van vrede en eenheid, individuele en planetaire verlichting.

De Ouden van de Aarde

Ieders innerlijk kind vindt vrede in het Meesterschap van volwassen Bewustzijn. De Elohim bewoners proberen zo, als (kosmische en galactische) sterrenfamilie en de Ouden van de Aarde, samen met de mee-resonerende buitengroep, volgens een hogere Waarheid en Zuiverheid te leven. Ze zetten zich met passie in voor alle geziene en ongeziene wezens. Ook dragen ze zorg voor de non-duale energie.

Het Elohim team en de mee-resonerende buitengroep ankeren op het kristallijnen grid van Gaia

Zij zijn er voor een nieuwe samenleving en ankeren niet op de oude geschiedenis en oude vorm van aarding. Zij kunnen geen gehoor geven aan gesprekken vanuit slachtofferschap, tekort-denken of onvrede. Ook niet bij hun naasten. Ze voeden geen jaloezie, macht, klacht of ambitie, niet in zichzelf en niet in hun omgeving, en kennen weinig ego. Allemaal proberen ze hun lichaam, gezondheid en de materie in eenheid met hun Geest en de overkoepelende (Elohim) Groepsziel, te eren. Vanuit hun kristallijnen Licht staat ieder (bewust of onbewust) in verbinding met de leylijnen en de kristallijnen nieuwetijds gridsystemen van Gaia en daarmee met het collectief bewustzijn van het evolutieplan van de Melkweg en mensheid.

De Elohim bewoners en mee-resonerende Lichtwerkers beogen een duidelijk en verantwoord hoederschap

Zij belichamen en hoeden zoveel mogelijk de Lichtsfeer, de vreugde van het Elohim DNA en haar doelstelling om voorbij de ik-illusie te gaan. Zij trekken daarmee in deze tijd steeds meer gelijkgestemden aan die het met elkaar willen beoefenen. Overal, in het klein en groot, op Krachtplaatsen, in de aura's, huizen en tuinen van alle Diamanten mensen, zullen daardoor meer Lichtvortexen ontstaan en ankeren. Het Kristallijnen en Diamanten Aarde grid wordt op die manier vanzelf versterkt en tilt het collectief bewustzijn van de mensheid en natuur op naar steeds meer Eenheid.

Het komende jaar zal voor vele Lichtwerkers een breekpunt inhouden

De oude Ingewijdenen die nu weer Ontwaken, zullen, net als bij het Elohim Centre, werken en leven vanuit het ik-loze Diamanten Bewustzijn en universele Wij-Hart. Zij zullen zich overgeven aan de Gods Vonk, Christuskracht en groepsziel, ook in hun onderste, tot nog toe meer  ego-ik-gerichte chakra's, om zichzelf volledig dienstbaar te maken aan het eigen ware Zelf, de eigen Weg en een non-duale nieuwe maatschappij met andere normen en waarden.

Ieder traint zichzelf en elkaar met hart en aandacht aanwezig te blijven bij de werkzaamheden

Met aandacht aanwezig blijven en niet met je hoofd ergens anders zitten, is de weg om in het hier en nu van de ziel en het ware Zelf (Godsvonk) te zijn en je gesprekken en werk "liefde" mee te geven. Ook het hoederschap over de groep en het hogere en aardse doel van organisatie, is naast het eigen werk, tekenend voor de groepsziel en Christuskracht die zich aan het ontvouwen is bij het Elohim team. Maar ook de subtiele kwetsbaarheid, het heldervoelen en een grote integriteit en Waarheid spreken worden in de dagelijkse omgang beoefend. hetgeen zeker niet altijd makkelijk is. Toch ervaren over het algemeen Elohim vrijwilligers en stafleden dit als een grote rijkdom omdat ze zien hoe moeilijk of haast onmogelijk, dit te doen is in de dichtere maatschappij, waar het eigen Lichtwezen en bewustzijn nauwelijks teruggespiegeld worden.

Wil je meer inspiratie teksten lezen, klik dan hier.


Mee resoneren en bijdragen aan de nieuwe multidimensionale Mens en Aarde?


Doorbraak arrangementen - erg populair

vrouw bij fontein, eenheid.jpg

Van de mengvorm "dagen voor jezelf op de krachtplaats" in combi met (een) "prachtige persoonlijke sessie(s)", wordt veel gebruik gemaakt.

Lees meer bij de Elohim arrangementen

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin