Reading op fysieke klachten en de innerlijke oorzaak

gesprek-conult poppetjes.jpg

In het telefonisch readingsconsult met één van de ervaren Elohim Master Healer-Readers, wordt, middels heldervoelen, helderzien, helderweten en doorvragen, gaandeweg duidelijk wat de innerlijke oorzaak is van de klacht(en) en wat er eventueel aan te doen is. Een readingsadvies zal zich richten op het symtoom zowel als het innerlijk. Het lichaam, de ziel en het Ware Zelf worden daarin meegenomen.

Je ontvangt binnen twee dagen na het consult via de email een verslag
Daarin staat wat na je telefoontje nog meer werd "gelezen" in je lichaam, ziel en aura. Er wordt vervolgens tijd besteed aan het uitzoeken van de juist passende ondersteunende middelen zoals biologische kruidentincturen, de juiste edelsteen of zelfrealisatietinctuur. Ook wordt afgestemd op een op maat- advies voor eventuele healing, coaching en begeleiding.

Het Elohim Centre heeft ruim 30 jaar ervaring en helpt jaarlijks honderden cliënten bij het realiseren van oplossingen op spiritueel en fysiek gebied.

Voorbeelden van klachten:
- Burn-out, stress en vermoeidheid
- Chronische verkoudheid
- Hoofdpijnen (migraine)
- Klachten aan de luchtwegen en het hart
- Endocriene (hormonale) stelsel
- Rug en nekklachten
- Gewrichtspijnen

Prijs
Afhankelijk van de aard van de klachten en het aantal klachten duurt een consult, inclusief het readen tijdens en na afloop van het telefoontje en het opstellen van het verslag, tussen de 30 en 60 minuten.
Een consult van 30 minuten bedraagt € 66,-
Een consult van 60 minuten bedraagt € 100,-



Voor het maken van een afspraak:

T: +31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org