Open plek in het Lemurisch bos

Nodigt de open plek je uit?

Op de sacrale open plek maak je pas op de plaats en voel je je ware Zelf, je heelheid, verlichting en vrede. Je voelt de Stilte in jezelf en in het hele bos. Mogelijk voel je zelfs je eeuwige Zelf. In het sacrale eenheidsveld van de open plek en je ware Zelf is het goed rusten. Hier kun je verdere inwijdingscodes ontvangen én afleggen - al wat je denkt dat je bent (als ikje). Daarna moet je oorspronkelijke Goddelijke Essentie nog in je gedrag komen. Maar je moet daar wel voor kiezen, dat gaat niet vanzelf. Uiteindelijk ga je verder op je weg, met of zonder een besluit genomen te hebben. Een besluit en focus, tot het oplossen van het subtiele ego en de laatste ik-kern om op de allereerste plaats, voorbij de ik-illusie in buik en basis, je te openen naar Godrealisatie en Overgave te willen gaan. Of…, om je levensweg weer voort te zetten in het veld van herhalingslussen en je zielevrienden als kosmisch bewust, Pillar of Light meester. Hoe het ook zij, je krijgt op deze weg veel codes om schaduw op te lossen uit je zonnevlecht, je maskers en houdingen. Je zakt met je oorspronkelijk Zelf weer wat dieper in je buikgevoel en lichaam.


  

Open plek Lem. bos.jpg


Je ontvangt daarna bij een volgend bezoek nieuwe lichtcodes

om nog meer verruimde beelden en inzichten over waar je je nu in je leven mee bezig houdt en of dat in overeenstemming is met jouw weg en bestemmingsplan. Ook zul je daarna nog meer ego, zijwegen en gewoontepatronen gaan doorzien. Je ontvangt op het einde van de weg de eerste inwijdingscodes om jezelf angstloos boven het maaiveld te laten uitsteken en je angstloos uit te spreken vanuit Waarheid. Daarna openen de Christuscodes zich en lost je ik-kern langzaam op in je belangeloze wij-inzet, denken en gevoel. Deze Christuskracht codes komen vervolgens stap voor stap binnen in héél je gedrag, al je chakra’s, je wenslichamen en handelingen. De weg en keuze naar Godrealisatie, permanent belichaamde goedheid zonder weggeefstand, en je eenheid met de natuur, openbaren zich.


Verdere ondersteuning voor dit thema:

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats.

 


Ervaringen van deelnemers:

Een prachtige plek waar Stilte en je Ware Zelf daadwerkelijk het enige is dat je ervaart! Wat een energie! Ik kan er uren vertoeven in de hangmat of op het bankje!

Lees hier de ervaringen van andere bezoekers

Auteursrechten

De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.