Tuin adoptant worden voor het praktische onderhoud van een helende tuin (en jezelf)?

Voel jij dat je vaker op de Elohim Krachtplaats aanwezig wilt zijn en je bijdrage hieraan wilt leveren? Wil je een diepere verbinding met Moeder, de natuur, de engelen en natuurspirits maken en meer inzichten en healing ontvangen? Wil je geregeld je lichaam en ziel opladen in het

kernwoorden:
zelfrealisatie, werken als vrijwilliger, tuin adopteren, spiritueel tuinieren, krachtplaats, helende tuin

elohim
Volg ons ook op:

   

Tuin adoptant worden voor het praktische onderhoud van een helende tuin (en jezelf)?

 

Voel jij dat je vaker op de Elohim Krachtplaats aanwezig wilt zijn en je bijdrage hieraan wilt leveren?

  • Wil je een diepere verbinding met Moeder, de natuur, de engelen en natuurspirits maken en meer inzichten en healing ontvangen? 
  • Wil je geregeld je lichaam en ziel opladen in het Licht en het liefdes-eenheidsveld van de Krachtplaats?
  • Wil je jezelf ondersteunen bij je zelfrealisatieproces en levensbestemming waarvoor de codes in de zelfrealisatie tuinen verankerd liggen?
  • Draag je het Elohim Centre een goed hart toe en wil je bijdragen aan de nieuwe aarde?

Adopteer dan één of meerdere helende tuinen!Tuinadoptant worden
P1220711.JPGEen viertal tuindadoptanten doen dit werk al heel wat jaartjes met veel plezier. Het is dan ook een wederzijdse win-win situatie. Ze komen niet allemaal op dezelfde dag, maar op dagen van eigen voorkeur behalve op maandag als we gesloten zijn. Het zou fijn zijn als je verstand hebt van het verschil tussen planten en onkruiden die gewied moeten worden, maar we kunnen je dit eventueel ook leren. 

Spelregels
Tussen 10.30 uur en 17 uur zijn de tuinen voor mediterende bezoekers  open en kun je er niet in werken. Voor of na die tijd kun je er terecht om te wieden, planten of snoeien en als je wilt mag je de verdere dag gratis gebruik maken van de zelfrealisatie tuinen of het Lemurisch Bos. Kom je op andere dagen om te mediteren en je op te laden, dan die waarop je in je tuin werkt, dan betaal je gewoon tuin-entree. Vóór de winter maak je de tuin winterklaar door o.a. het laatste onkruid te verwijderen en in maart begin je dan weer. In maart en april en oktober, is het, afhankelijk van het weer, niet altijd persé nodig om 1x per 14 dagen te wieden. Toch kun je ook dan niet zomaar vele weken wegblijven. Je mag je eigen tuingereedschap meenemen of dat van ons gebruiken. Van jou wordt verwacht dat je je verbindt voor minmaal 1 jaar tuinseizoen.


Koffie pauze  10.15 uur-10.30 uur
De meeste tuinadoptanten komen als ze er zijn even met het team bio koffie of kruidenthee drinken en ook dat voelt heel goed in de verbinding. De koffie of thee krijg je gratis. Samen gaan we voor Eén!

Heb jij er zin in? Neem dan contact met ons op E: info@elohim-centre.org

Adres en route

Wij kijken er naar uit!
Het Elohim team

 

Hieronder een paar voorbeelden van de helende zelfrealisatie tuinen die nog vrij zijn om te adopteren:

 tweelingstraal 2015.jpg 2e chakra  Voorhoofdchakra – Scheppingskracht.jpg
 
Tweelingstraal-Heilig Huwelijk Tweede Chakra - Vreugde Voorhoofdchakra-Scheppingskracht

 

 

 

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd kristalwinkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn