aanvullende informatie Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Ieders Ware Zelf kent de schoonheid en innigheid van Ware Liefdesrelaties en volkomen eenheid
Een workshop op de Elohim Krachtplaats met zelfrealisatie tuinen.
Het is de persoonlijkheid die onze oude (karmische en relationele) verwondingen re-activeert waardoor we iets anders, dan de ultieme relatie met onszelf en de ander aantrekken in ons leven. Ons Ware Zelf zit vaak nog verstopt onder onze beschermingsmechanismen en het in stand houden van elkaars rollenpatronen waardoor we openen en weer dichtgaan in relaties en seksualiteit. Diep van binnen kennen we echter de intense, Oorspronkelijke Liefde, Passie en seksualiteit  die alle lagen in onszelf meeneemt. Dat is wat deze workshop je brengt! Stap nu uit de herhalingslus van verscheidene levens


Tijdens de workshop kun je readingvragen stellen
Bijvoorbeeld over je tweelingziel of tweelingstraal, waarom je de ware niet vindt, hoe het anders kan in je huidige relatie ...

Stel je vragen over zielerelaties en leer hoe je diepgaandere seks, (kristallijnen) geborgenheid, liefde en bewustzijn kunt aantrekken en manifesteren. 



Medicijnwiel voor wereldeenheid

Op de nieuwetijds Elohim krachtplaats zullen we met multidimensionaal geopende en geactiveerde Elohim kristallen een medicijnwiel leren leggen. Dit wordt opgeladen met grote, 13 dimensionaal geactiveerde edelstenen en kristallen uit de Elohim Kristalwinkel die we samen zullen leren programmeren. De vier windrichtingen, engelen, Moeder Aarde, het oneindig Bewustzijn, de edelstenen, kristallen en wijzelf laden het edelstenen medicijnwiel op voor geheelde relaties en de mannelijke-vrouwelijke Oorsprong. De heling en liefde die door de Krachten daarna ontstaat in onszelf, de Aarde en de wereldziel zal zo krachtig zijn dat ook de plek van het medicijnwiel wel een jaar na tijd nog altijd een intens hoge energie zal afgeven en het collectief bewustzijn op aarde verandert.

De opgeladen edelstenen en kristallen zijn, na afloop, tussen 16-17u. te koop

De opgeladen edelstenen en kristallen zijn na afloop te koop om in je slaapkamer, huis of tuin de eenheids-relatie-krachten te verspreiden.

 



Klik hier om je aan te melden voor de workshop

 



Data en tijdstip

Tijdens de middagpauze en na afloop kun je op de Krachtplaats en in de zelfrealisatie tuinen wandelen en eventueel bij tijdige aanmelding de avond vooraf of na afloop, mee eten in het biologische vegetarische huiskamer restaurant. Bij goed weer kun je daarna samen een kampvuur ter ere van de Vuur-Zonnen-Goden maken.
Wil je samen deze avond vieren en blijven overnachten>

Overnachten met korting en ontbijt
Bij overnachten voor of na de workshop kun je korting krijgen. Reserveer dit tijdig vanwege de hoeveelheid bedden.
Tip: boek vooraf en tijdig hostellerie, een chalet, vakantiehuisje of campingplaats.
Info E: info@elohim-centre.org of T: +31 (0)597 541539


Contact en route

 

Lees hier de ervaringen van andere cursisten