Meer info over de opleiding healer reader Coach; Volledig potentieel, zelfrealisatie

In meerdere Elohim weekendworkshops (zie opleiding) worden je multidimensionale ziel, lichtlichamen, kosmische en kristallijnen zelf, je volledig potentieel, steeds verdergaand gezuiverd en geactiveerd d.m.v. transmissies, satsangs en persoonlijke coachingsgesprekken tijdens de opleiding of tijdens individuele sessies.

Wat heb je eraan en merk je ervan?
Steeds meer duale gevoelens en gedachten worden gaandeweg het Pillar of Light traject afgelegd. Er ontstaat meer vrede, vrijheid en rust in je. Tegenstromen en boosheid doen zich minder voor in jou en je omgeving. Je wordt nog meer liefde, ook in je onderste chakra's, innerlijk kind-reacties, daden, keuzes en gedrag. Daarbij word je dieper geraakt door liefde zowel als pijn. Alles wordt intenser. Er ontstaat "naakte, kristallijnen onschuld". Je hebt minder slaap nodig en wordt vitaler, autonomer, zekerder, meer ontspannen, spontaner, levendiger en hebt minder zelfoordeel waardoor je oordeel en mening over anderen ook oplossen, evenals nog meer oude overtuigingen. Je kunt straks ook anderen hierin begeleiden.

Er ontstaan meer mededogen, aanvaarding, dankbaarheid, eenheid met de natuur en de hogere Rijken
Je functioneert veel minder vanuit een "ik-ego-gevoel en hoofd" en bent minder het middelpunt van je eigen leven. In je hoofd, hart en buikgevoel is er plaats voor anderen. Niets maakt je zo gelukkig.


   
enlightment

Een zelfgerealiseerde Pillar of Light weet dat de hoogste Licht-Liefde zich alleen kan uitdrukken via het lichaam,
gedrag en de onderste chakra's.

 

Als je een oproep voelt tot deze opleiding twijfel dan niet of je het kunt, maar geef er gehoor aan want het universum zal je dan helpen; stap voor stap. Honderden studenten zijn je voorgegaan met prachtige resultaten voor henzelf en het organisatieleven van Nederland, België en de nieuwe Aarde. Tijdens de opleiding kun je, indien gewenst,  om persoonlijke, op maat begeleiding vragen en vragen stellen.
 


 
Diploma en vereisten

  • Het opleidingstraject duurt 1 tot 2 jaar (is eigen keuze) en bestaat uit een aantal (weekend)workshops, 3 verplichte consulten, audio pakket, chakra E-cursus, natuur retreat en een supervisie consult.
  • De chakra E-cursus "7 stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens" is een verplicht onderdeel. Klik hier om te bekijken.
  • Een natuur retreat 
  • 3 verplichte live consulten bij een van onze healers, readers, coaches
    Naast de workshops zijn er drie verplichte live consulten nodig met één, daarvoor aangewezen healer, reader, coach. Benoem als je het consult boekt dat het voor de opleiding is en welke opleiding. Voordat je met de opleiding begint vraag je 1 live consult (van de 3 verplichte) aan van 90 min. Tijdens dit consult ontvang je een healing en een gesprek over de vaardigheden die je nog in huis wilt halen en vereist zijn en die je al in huis hebt. Ook kun je vragen inbrengen over wat je wilt leren en/of over (de praktische opzet van) je eventuele eigen praktijk.
  • 3 Huiswerkverslagen van consulten
    We verwachten van je dat je tijdens de opleiding 3 huiswerk-verslagen maakt over consulten die je met cliënten hebt gedaan buiten de opleidingsdagen om. Voor je eigen groei verwachten we dat je laatste consult met een voor jou vreemde persoon zal zijn (dus geen bekende of familie o.i.d.). Over de inhoud van de verslagen ontvang je meer uitleg tijdens het eerste consult.
  • 1 Supervisie consult
    Je geeft op de Elohim Krachtplaats een consult, inclusief voorbereiding en eindgesprek, aan een cliënt waarbij een van de Elohim Master healer-reader- coaches aanwezig is
  • E-learning pakket Volledig Potentieel Zelfrealisatie opleiding

Na alle workshops en bovenstaande vereisten kun je het diploma aanvragen.


T:+31 (0) 597 541539


24.jpg

 

Het Elohim Centre en de Krachtplaats zijn in de wereld
dé ontmoetingsplek
voor de Pillars of Light,
voor zelfrealisatie en de nieuwe Aarde

 

 


Verdere ontwikkelsmogelijkheden na je opleiding

Tijdens en na de opleiding:  zelfgerealiseerd meesterschap

Na de opleiding kun je je ontwikkelen naar nog meer meesterschapMultidimensionaal 2.jpg. Je heldere Gaven en helende vermogens staan daarna in rechtstreekse verbinding met de Bron zonder dat je mind of persoonlijkheid er tussen komt. Ongeacht in welk beroep of omgeving je je multidimensionaliteit en kristallijnen Pillar of Light eigenschappen gebruikt. Dit is de weg van zelfrealisatie en meesterschap van de Pillars of Light. Je egopersoonlijkheid identificeert zich daarna niet (meer) met je intuïtie, heldervoelendheid, genezende en " wetende" kracht of functie. Je innerlijk kind, persoonlijkheid en je Licht behoeven ook van je omgeving geen erkenning, aandacht of waardering meer. Je hoeft niet meer gezien, begrepen en aangevoeld te worden. In meesterschap en zelfrealisatie zorg je daar zelf voor.

Met of zonder voetlichtfunctie; je kunt deze meesterschapstaat realiseren door:

Het zelfrealisatie-meewerk-opleiding-verblijfs-traject

(3-5 dagen p.w. tot full time voor 6 mnd). Vraag om de informatie hierover.
T: +31 (0)597 541539 E: info@elohim-centre.org


Tip:

Online transmissies en satsangs

 


Je ware natuur is het gezicht dat je had voordat je geboren werd!
Jed Mc Kenna