Feedback ervaringen cliënten

Ik ben al bij heel veel healers geweest en ik kan echt zeggen dat ik niemand heb ervaren die zo'n goede reading en healing sessies geven als bij jullie op het Elohim.Ook al was ik soms boos of volledig in de weerstand tijdens de sessies. Jullie hadden gewoon gelijk

kernwoorden:

elohim
Volg ons ook op:

   

Feedback ervaringen cliënten

 

"Ik ben al bij heel veel healers geweest en ik kan echt zeggen dat ik niemand heb ervaren die zo'n goede reading en healing sessies geven als bij jullie op het Elohim.
Ook al was ik soms boos of volledig in de weerstand tijdens de sessies. Jullie hadden gewoon gelijk en dat doorzie nu allemaal. Ik vind het echt briljant hoe jullie mijn kern raken en in het moment aangeven wat belangrijk voor mij is. Belangrijk om bewust van te worden, de illusies doorzien, hoe bewust om te gaan wat er speelt in met mijn binnen en buitenwereld.
Ik begrijp steeds meer dat het mijn systeem is, dat het niet bij de ander ligt. Dat elke emotie en gevoel een belangrijke informatie weergeeft.  Ik begrijp steeds meer hoe bewustzijn werkt en dat je ook op deze manier jezelf kan helen en transformeren..  Echt te gek! Want dat is mijn grote wens! Dankjewel!!!!!"

Liefs Sabine
 

"Een fijne inzichtelijke sessie gehad met Willeke. Een fijne persoon waar ik goed mee klikte. Wat is het dan super fijn om daarna op de Krachtplaats te verblijven! Diepere indaling, beleving is dan voelbaar!"

A


"Ik heb een hele mooie sessie gehad bij Marlisa. Erg de moeite waard en de spijker op de kop. Ik heb er zeker wat aan en ik ga het ook vervolgen op afstand. Dank je wel voor je warmte en helderheid. Fijn!"

Lieve groet, H.


"Arie bedankt voor de mooie healing, je was een enorme steun, mede door je eigen ervaring voelde ik me geraakt en gezien."

Lieve groet B

 


"Je schrijft: 'ook al ben ik nog jong', dat is dan misschien wel zo, maar jouw sessies zijn super krachtig! Ik ben nog steeds onder de indruk van mijn sessie bij jou (Luuc). Naast de zeer krachtige healing, heb je me ook heel praktische tips gegeven en nieuwe inzichten om op te 'kauwen'."

E B


Nogmaals bedankt voor jullie aandacht en healing voor mij en mijn ziel. Het effect is nog zo sterk aanwezig, heel fijn voelt het :) Voel me blij en licht. Toen ik na las wat er gezegd is moest ik huilen, zo blij werd ik er van.

J.


 

"Ik wil jullie met een heel warm hart en erg hartelijk bedanken voor de fijne tijd bij jullie in het 'verre' Groningen... Ik heb heel wat gehad aan mijn verblijf bij jullie en in het bijzonder aan de sessie bij Marlisa. Ook was 't ongelooflijk fijn om zo'n lieve mensen te ontmoeten waar ik me echt wel thuis bij voelde... Erg gesterkt ben ik weer naar huis gereden..."

Sarah

 


"Ik kan zelf ook healen en readen. Maar dit hier is andere koek. Veel krachtiger en op veel meer, en diepere niveaus."
Janneke

 


“Direct na de sessie voelde ik me heel levendig, sterk geaard en heel plezierig in mijn lichaam. Een aantal weken na de sessie voel ik dat er een hoop is veranderd. Wat me het meest opvalt is dat mijn emoties en gemoedstoestanden niet meer zo kleven, geen hele verhalen meer worden. Ik kan me nog best boos maken of geïrriteerd worden maar het is ook zo weer weg. De Joy komt sneller terug.

Ook voel ik een duidelijker balans in mijn mannelijke en vrouwelijke energie. Waar de mannelijke controleur eerst dominant aanwezig was, heeft deze nu een stapje terug gedaan en de vrouwelijke energie van het ontvangen, in het nu zijn, liefdevoller zijn, de ruimte gegeven.

De mensen om mij heen geven aan dat ze veel meer lichtkracht in en om mij heen zien. Ik heb het gevoel dat mijn buikgevoel nog verder is verruimd en gezakt. Het voelt alsof zware gedachtes en emoties nu ook sneller verdwijnen in die lichtkracht en in dat verruimde buikgevoel. Ook voel ik meer verbondenheid  met de aarde en Al wat is. Als het even tegenzit is er ook weer heel snel de bereidheid, de energie en de openheid om alle uitdagingen weer aan te gaan.  Dank je wel! Ik vond het een hele mooie sessie.”

J


"De healingssessie bij Arie heb ik als heel zorgvuldig en bijzonder ervaren en heeft me een mooie handleiding gegeven die ik meeneem. Heel veel dank Arie! Vanaf de dag na de healing voel ik mij weer lichter, heb het gevoel dat ik weer dans van binnen en kijk ik uit naar wat gaat komen. 

Jullie doen prachtig werk!"

Astrid

 


"De healing sessie bij Luuc was heel bijzonder en ik voel me nog steeds behoorlijk goed. Veel meer in mijn buik dan in mijn hoofd. En meer geaard. Het is nu nog vakantie tijd, maar volgende week zal het allemaal weer druk worden met werk en drie kids naar school. Ben benieuwd of ik nu het goede gevoel vast kan houden. Zo voelt het wel."

Claudia

 


"Ik bemerk na een dag of twee zoveel veranderingen al. Ik sta zoveel rustiger en steviger in mezelf, daar ben ik heel gelukkig mee! Mijn toegenomen vertrouwen is het sterkste. Wat ik ook bijzonder fijn vond was de heling op verschillende levensthema's. Ik vóel me werkelijk heler, completer. Vandaar waarschijnlijk de rust!

Over een aantal weken (ik voel wel wanneer) kom ik graag weer voor een verdere integratie/nieuwe stappen. Heb er veel zin in en ga nog even verder ontdekken wat het innerlijke kind aan gereedschappen heeft meegekregen! Dank je nogmaals."

Lieve groet en fijne dag, Melody

 


"Marlisa, echt hartelijk dank voor uw hulp, uw woorden en vertrouwen, die me zeker een stap zullen vooruitbrengen. Ik weet iets beter waar ik aan toe ben, wat de moeilijkheid bij mijzelf is en bij mijn vriend, met alle hoop en geloof en verantwoordelijkheid om dit op een mooie (en vooral constructieve) manier op te lossen.  Ik ga de opname nog eens op mijn gemak beluisteren."

Vele groeten, B

 

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn