Samen bouwen aan een nieuwe maatschappij

Participatie / vrijwilligerswerk op het Elohim Centre [blokkenschema:participatie2:blokkenschema] Meewerken in de nieuwetijds Elohim gemeenschap The Diamond New Earth Dit kan flink uitdagend, maar alleszins de moeite waard zijn als je deel wilt uitmaken van het blije veld van belangeloze Liefde en dit samen met de teamleden

kernwoorden:
woon werk gemeenschap, vrijwilligerswerk in nieuwetijds ashram, vacature, spirituele gemeenschap, spiritueel ontwaken, nieuwe maatschappij, elohim centre

elohim
Volg ons ook op:

   

Samen bouwen aan een nieuwe maatschappij

 

Participatie / vrijwilligerswerk op het Elohim Centre

Praktische informatie, vereisten en aanmelden

Meer over de Diamond New Earth woon-werkgemeenschap

Weten wat de Diamond New Earth gemeenschap inhoudt? Klik hier voor meer informatie 

Meewerken in de nieuwetijds Elohim gemeenschap "The Diamond New Earth"

Dit kan flink uitdagend, maar alleszins de moeite waard zijn als je deel wilt uitmaken van het blije veld van belangeloze Liefde en dit samen met de teamleden en vrijwilligers wilt beoefenen in de groene oase van de Elohim Krachtplaats in ZO Groningen. De woon-werk gemeenschap is er voor hen die zich los maken uit de waan en hectiek van het dagelijkse leven en willen begeven in een fijngevoeliger, rustiger en verbonden energieveld van gelijkgestemden die vanuit hun ziel en Ware Zelf willen leven.

Het dienstbare Moeder Aarde Pad van de nieuwetijds mens doet het eenheidsliefdesveld op aarde groeien 

aardehealing 6.jpg

De nieuwe Mens en Aarde ontstaat niet alleen door te mediteren of mooie verhalen te hebben over hoger energiewerk, Spirits of Gaven, maar door je vanuit eenvoud, liefde en bewustzijn in te zetten voor een groter belang.


Aanwezig zijn met hoofd en hart

Door met je hoofd en hart helemaal bij het gesprek of de klus en in het hier en nu te zijn, werk je zonder egogedachten en kun je genieten van het eenheidsliefdesveld en het werk. Je beoefent het overstijgen van innerlijke saboteurs, in te korten denken en reactiviteit, en vergroot daarmee het Lichtveld van de nieuwe samenleving. Een samenleving gebaseerd op eenheid met de natuur, de ziel en het ware Zelf.

Onderdeel zijn van de lichtfamilie

Het vrijwillige participatiewerk en de Elohim opleidingen brengen ieders wij-liefde, subtiliteit, lichtvoetigheid en verruimd bewustzijn in de gewone wereld van omgang en werk. Dit is het dienstbare Moeder Aarde Pad van de multidimensionale nieuwetijdsmens die zorgzaam is voor alle geziene en ongeziene wezens, en voor het verheffen van het eenheidsbewustzijn. Teamleden en vrijwilligers vallen ook wel eens uit het eenheidsliefdesveld van de belangeloze dienstbaarheid door eigen stemmingen of irritatie met elkaar of het werk. Dat hoort erbij en wordt gezien als leermoment. Niemand is perfect en heilig. Maar samen hebben we het geweldig en zijn we een lichtfamilie.

JeZelf vinden door vanuit dienstbaarheid te leren werken

Des te langer je blijft bij het Elohim Centre, des te meer word je, ook zonder opleiding, een egoloze nieuwetijds aardehoeder die er is voor elkaars ziel en de natuur. Je wordt je ziel, ware zelf en essentie.

Voel je welkom als vrijwilliger

Ervaar hoe anders het is (ook na een Elohim opleiding of vanuit elders) om in afstemming met elkaar, de natuurspirits en de materie, je inzet, commitment, hart, buikgevoel en bewustzijn, dynamisch en productief in te zetten. Om zonder ik-gerichtheid vanuit je ziel en ware Zelf samen te werken voor 'The Diamond New Earth' in  een omgeving die niet voordurend praat, drukte en spanningen heeft.

Lees hier de praktische informatie over het participeren

 Gaia-Christ©-Boeddha natuur en groepsziel

Een groepsziel, eenheidsliefdesveld of Christuskracht ontstaat door als Lichtfamilie belangeloos samen te werken aan een groter doel. Indien je kiest voor een langere participatie op de Elohim Krachplaats kun je jouw missie vinden in de gezamenlijke missie. Bij het Elohim Centre hoef je als participant of teamlid niet perfect of verlicht te zijn, maar wel steeds te kiezen voor je hoger Licht en bewustzijn en het Wij-gevoel. Ook moet je op praktische wijze voldoende van betekenis kunnen zijn in de Elohim woon-werk-gemeenschap en tuinen. Wil je samen een voorbeeld zijn voor de nieuwe aarde, juist op de Elohim Krachtplaats, die trilt als een acupunctuurnaald voor de wereldziel?

Klik hier om meer te lezen

 


 

Wat haal je op

Ben je vrijwilliger en volg je tevens Elohim workshops en sessies? Onderstaande ervaringen en thema's werk je door als je langer meewerkt en workshops volgt. Je oude ik lost dan op en maakt plaats voor je ontwakende ware Zelf. Je leert onderstaand door persoonlijke readings en satsangs in Elohim workshops en opleidingen en door dagelijks dienstbaar werk te doen in het Licht van de nieuwetijds ashram "The Diamond New Earth".

 

  • Je eigen innerlijke autonomie en autoriteit, hetgeen ego-onzekerheid en aangepastheid oplost
  • Ontwikkeling van hoofd, naar hart, naar buik; uit het hoofd komen, meditatief werken
  • Vanuit je hogere Liefde/Bewustzijn en non-dualiteit omgaan met boosheid, liefdesverdriet, gespannenheid of reactiviteit
  • Geboorterecht en innerlijke zekerheid weer voelen (je recht van bestaan en plek in het hart van anderen om wie je bent als ziel en essentie, niet om wat je doet)
  • Kundalini, levensenergie, gezondheid, bewustzijnsverruiming, genieten, lichtvoetigheid
  • Jezelf betrekken op het geheel en de groepsziel

 Vacatures

Contact en route 

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn