Samen bouwen aan een nieuwe maatschappij

[blokkenschema:participatie2:blokkenschema] Voor hen die zich los maken uit de waan en hectiek van het dagelijkse leven en willen begeven in een fijngevoeliger, rustiger en verbonden energieveld van gelijkgestemden Het dienstbare Moeder Aarde Pad van de nieuwetijds mens doet het eenheidsliefdesveld op aarde groeien Meewerken in

kernwoorden:
woon werk gemeenschap, vrijwilligerswerk in nieuwetijds ashram, vacature, spirituele gemeenschap, spiritueel ontwaken, nieuwe maatschappij, elohim centre

elohim
Volg ons ook op:

   

Samen bouwen aan een nieuwe maatschappij

 

Praktische informatie, vereisten en aanmelding

Ook consulten en workshops volgen tijdens participatie?

Tijdens het participeren is het mogelijk om een traject te doen waarin je extra workshops en healing-coachingsessies volgt om op die manier intensiever bezig te zijn met je pad van Zelfrealisatie. De weekendworkshops en healing-coaching sessies versnellen je groei en levensbestemming enorm. Je kunt denken aan een (onderdeel van) de Elohim opleidingen, of een gemengd traject. Voor meer informatie, neem contact op en zie de site.

Meer over de Diamond New Earth woon-werkgemeenschap

Weten wat de Diamond New Earth gemeenschap inhoudt? Klik hier voor meer informatieVoor hen die zich los maken uit de waan en hectiek van het dagelijkse leven en willen begeven in een fijngevoeliger, rustiger en verbonden energieveld van gelijkgestemden

Het dienstbare Moeder Aarde Pad van de nieuwetijds mens doet het eenheidsliefdesveld op aarde groeien

aardehealing 6.jpg

Meewerken in de nieuwetijds ashram "The Diamond New Earth", kan flink uitdagend maar alleszins de moeite waard zijn als je deel wilt uitmaken van het veld van belangeloze Liefde en dit samen met de teamleden-lichtwerkers wilt beoefenen. Dit is voor hen die zich los kunnen  maken uit de waan en hectiek van het dagelijkse leven en je te begeven in een energieveld van gelijkgestemden.Niet door te mediteren of mooie verhalen te hebben over hoger energiewerk, Spirits of Gaven, maar door vanuit eenvoud, dienstbaarheid en afstemming op de groepsziel en het werk, gewoon aan de gang.

Door met je hoofd en hart helemaal bij de klus te zijn, werk je zonder egogedachten en gevoelens, zonder innerlijke saboteurs en vergroot je het Lichtveld van de nieuwe samenleving die gebaseerd is op eenheid met de natuur en elkaars zielsgroei. Dat is ook het doel van de nieuwetijds Elohim ashram, de krachtplaats en het spirituele centrum.

Je voelt door je dienstbaarheid aan de groepsziel of Christuskracht dat ook jouw ziel lichter, blijer, dynamischer en lichtvoetig wordt als je je vanuit liefde verbindt.

Het vrijwilligerswerk, de Elohim nieuwetijds ashram en opleidingen zijn bedoeld ieders hogere Liefde en het grotere Bewustzijn in de gewone en subtiele wereld van productiviteit, omgang en gedrag te brengen. Bedoeld voor een wij-samenleving. Dit is het dienstbare Moeder Aarde Pad van de multidimensionale nieuwetijdsmens die zorgzaam is voor alle geziene en ongeziene wezens en voor het verheffen van het eenheidsbewustzijn. Maar teamleden en vrijwilligers vallen ook wel eens uit het eenheidsliefdesveld van de belangeloze dienstbaarheid door eigen stemmingen of irritatie met elkaar of het werk. Ook dat hoort erbij en wordt gezien als leermomenten. Niemand is perfect en heilig. Maar samen hebben we het geweldig en zijn we een lichtfamilie.

JeZelf vinden door vanuit dienstbaarheid werken in de nieuwetijds ashram

Des te langer je jezelf schoont, des te meer word je, ook zonder opleiding, een egoloze nieuwetijds aardehoeder of sjamaan die er is voor elkaars ziel en de natuur. Je wordt je ziel, ware zelf en essentie. Je wordt steeds meer een natuurlijk kanaal, heler en richtingaanwijzer. Je ziel en essentie openen verder door dagelijks dienstbaar werk in het hogere Licht van de nieuwetijds ashram "The Diamond New Earth".

Voel je welkom als vrijwilliger

Ervaar hoe ander het is (ook na een Elohim opleiding of vanuit elders) om in afstemming met elkaar, de natuurspirits en de materie, zonder ik-gerichtheid, je inzet, commitment, hart, buikgevoel en bewustzijn, dynamisch en productief in te zetten en samen te werken voor 'The Diamond New Earth' .
Je bepaalt zelf hoe vaak of hoeveel dagen, weken, maanden of jaren, je aaneengesloten wilt werken in het licht van een nieuwe samenleving en groepsziel.Gaia-Christ©-Boeddha natuur en groepsziel

Een groepsziel, eenheidsliefdesveld of Christuskracht ontstaat door als Lichtfamilie belangeloos samen te werken aan een groter doel. Indien je kiest voor een langer participanten verband op de Elohim Krachplaats dan kun je jouw missie vinden in de gezamenlijke missie van de mensheid. Bij het Elohim Centre hoef je als participant of teamlid niet perfect of verlicht te zijn maar wel steeds te kiezen voor je hoger Licht en het Wij-gevoel. Ook moet je op praktische wijze voldoende van betekenis kunnen zijn in de ashram. Wil je samen een voorbeeld zijn voor de nieuwe aarde, juist op de Elohim Krachtplaats, die trilt als een acupunctuurnaald in de wereldziel?

Klik hier om meer te lezen


 

Ben je vrijwilliger en volg je tevens Elohim workshops en sessies?

Onderstaande ervaringen en thema's werk je door als je langer meewerkt en ook workshops volgt. Je oude ik lost op om plaats te maken voor je ontwakende ware Zelf. Je leert onderstaand door Elohim workshoptransmissies (channelings) en d.m.v. de kennis- en eenheidsenergie overdracht  tijdens groepsrondjes, persoonlijke readings en satsangs in Elohim workshops en opleidingen en door dagelijks dienstbaar werk te doen in het Licht van de nieuwetijds ashram "The Diamond New Earth".

Het Licht van de Krachtplaats en groepsziel draagt en opent je zolang jij het blijft toestaan:

  • Je eigen innerlijke autonomie en autoriteit ontwikkelen hetgeen ego-onzekerheid en aangepastheid oplost
  • Ontwikkeling van hoofd, naar hart, naar buik; uit het hoofd komen, meditatief werken
  • Je leert hoe je vanuit je hogere Liefde/Bewustzijn en non-dualiteit om kunt gaan met boosheid, liefdesverdriet, gespannenheid of reactiviteit
  • Geboorterecht en innerlijke zekerheid weer voelen (je recht van bestaan en een plek in het hart van anderen om wie je bent als ziel en essentie en niet om wat je doet)
  • Kundalini, levensenergie, gezondheid, bewustzijnsverruiming, genieten, lichtvoetigheid
  • Jezelf leren betrekken op het geheel en de groepsziel

En wat ontwikkelt zich nog meer in jou; lees verder

 Vacatures

Contact en route 

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn