Spirituele vacature Healer Coach-winkel-kantoor-medewerker in loondienst

 

Is een (40 uur p.w.) spirituele baan als multidimensionale Healer Coach, winkelmedewerkster en aanvullende werkzaamheden wat voor jou? Je komt in een team van ongeveer 10 personen, inclusief vrijwillige participanten.
Spreekt het hogere licht van onze multidimensionale Krachtplaats met helende tuinen je daarnaast ook aan?


Opleiding
Heb je bij het Elohim Centre de multidimensionale VPZ opleiding (deels) gedaan of ben je daar mee bezig dan word je uitgenodigd om te solliciteren. Misschien heb je elders een healers opleiding gedaan en ben je bezig je non duaal te ontwikkelen dan kun je ook reageren. Even zo goed is het als multidimensionale Elohim Healer-Coach noodzakelijk op eigen kosten of als lening, de Elohim opleiding die voornamelijk bestaat uit E-cursussen en live weekend workshops, te volgen vanwege de geboden diepgang. Zie hier ook de Elohim . E-cursussen.

Intuïtief aanvoelend en praktisch
Je hebt affiniteit met de edelstenen, spirituele ontwikkelingen en het Ontwakingsproces en bent niet te beroerd ook ander werk mee aan te pakken. Je bent praktisch, aards en methodisch en je werkt enthousiast en efficiënt. Je bent in staat om overzicht te houden, prios te stellen, zaken onder je vleugels te houden en mee te helpen het geheel te dragen en te verbinden. Je zorgt ervoor dat alles er netjes en verzorgd uit blijft zien en het geheel op rolletjes loopt.

Bewustzijnsniveau Elohim cliënten en aanvullend kantoorwerk
Cliënten die bij je komen voor sessies zijn soms ook zelf healer, reader of coach. Naast de sessies die je aan Elohim cliënten geeft steun je het team door aanvullend werk op het kantoor, in de edelsteenwinkel en bij andere zaken, net wat er nodig is. Het Elohim Centre trekt voor sessies vele multidimensionale healers met een eigen praktijk aan, studenten op het pad van zelfrealisatie en verlichting, sensitieve cliënten, maar ook gewone gezins-, werk-, huis- of relatievragen.
Verder kun je bij het Elohim Centre ook (leren) edelsteen chakraleggingen geven.


Ieder Elohim teamlid heeft zijn eigen hoofdtaak

Naast de eigen hoofdtaken zijn de Elohim teamleden ook bereid ondersteuning aan elkaar te bieden indien nodig of een keertje bij de schoonmaak in te springen als dit noodzakelijk is. Het team is intuïtief, spiritueel, bewust en open en leeft en werkt vanuit de ziel. Ook jouw ziel en menszijn zullen zich hierdoor verder openen en zich veilig kunnen voelen. Velen spreken over een Thuiskomen in jeZelf en in de sfeer van de Krachtplaats met helende tuinen.

Oude innerlijke pijn kan omhoog komen door de Krachtplaats als healer
Maar op de Elohim Krachtplaats laat zich naast je grote en ontwakende zelf, ook sneller je reactieve gedachten, innerlijk kindverzet of angst voor regelgeving van anderen soms zien omdat de Krachtplaats als een enorme healer werkt en oude onverwerkte thema's, pijnlijke jeugd-, werk- en relatie-ervaringen of autoriteitsproblemen naar boven brengt voor transformatie en voor het worden van je Ware Zelf met al je Licht. Kun je dat al redelijk hanteren en beheersen, blijf je open en in communicatie en wil je innerlijk samen met anderen verder groeien en Ontwaken dan biedt deze vrijwilligers-vacature, de Elohim natuur en de hogere licht-liefdeskracht van de plek en mensen, je een prachtige ontwikkelingskans! Net als de  online groepshealing e.a. avonden met Joke waaraan je kosteloos mee kunt doen.

Wonen
Je kunt wonen in de buitenomgeving van Veelerveen of een huisje of chalet huren op de Krachtplaats met helende tuinen indien er een (tzt) beschikbaar is. tot die tijd kun je soms ook in de groepsaccommodatie wonen. Zelf vinden we het fijnst als je woont en mee-eet in de gemeenschap. Lees meer bij onze woon-werkgemeenschap indien je deze komt versterken door ook op het terrein te wonen.

Oproep van Joke
Ik (oprichtster en docente Joke ElZiam Nootebos) zoek mensen die samen met mij de Elohim gemeenschap willen versterken en willen (leren) leven vanuit de ziel, bezieling en het eenheidsbewustzijn. Die samen met mij willen bouwen aan een nieuwe samenleving.

Wat verwachten we van jou

  • Je kunt 8 uur per dag achter een computer werken, 5 dg p.w. inclusief de weekenden met uitzondering van de sessies die je geeft.
  • Je geeft (multidimensionale) sessies bv op het gebied van gezondheid, (tweelingziel-) relaties, werk, innerlijke kind, studie, gezin, zielefamilie, aura- en huisontstoring of het zelfrealisatie en Ontwakingsproces. Mogelijk heb je ook je eigen healingsvorm en zal die zich verdiepen en integreren binnen de Elohim kwaliteit.
  • Je hebt feeling met halfedelstenen en de Elohim tincturen en Krachtplaats of bent bereid dat, tijdens zowel als na je werk te leren om zo ook onze ondersteunende winkelproducten te kunnen adviseren, zeker ook als healer. Zo mogelijk assisteer je ook zo nu en dan in de edelsteenwinkel en helpt ons bij de planning.
  • Je bent vanuit jezelf altijd bezig met innerlijke ontwikkeling / zelfrealisatie en wilt je daarin van nature vanzelf steeds verdiepen. Ook als je een afgestudeerd healer bent binnen het Elohim Centre is het nodig dat je je uit eigen interesse steeds verder verdiept in innerlijke groei en vak- en productkennis zodat je ook afgestemd blijft op de bewustzijnsgroei van onze cliënten en zelf belichaamd wat je aanbied.
  • Je inspireert cliënten en bezoekers en je draagt daarmee ook de Elohim visie, het organisatiedoel en de nieuwe aarde uit
  • Je kunt zakelijkheid en spiritualiteit verbinden en hebt een open(hartig) hart
  • Je bent vlot en productief en handig met de computer.
  • Je hebt schriftelijk alsmede mondeling een goede beheersing van de Nederlandse en liefst ook Engelse en Duitse taal maar dat is geen must.
  • Je bent intuïtief aanvoelend naar mens en natuur en doet je werk met liefde
  • Je bent flexibel inzetbaar, bent open en kunt op een moeiteloze manier omgaan met veranderingen
  • Je kunt overzicht houden over je verschillende werkzaamheden
  • Je bent een teamplayer en een mededrager van het Centrum
  • Je neemt initiatieven, bent pro-actief en overlegd regelmatig met je collegaas zodat alles goed verloopt
  • Je bent representatief en servicegericht
  • Je rookt niet (niet vereist, wel een pré)
  • HBO/MBO opleidingsniveau (niet vereist, wel fijn) en computer vaardigheden zoals Microsoft Word en Excel.

Standaard (of alleen In het zomerseizoen en tijdens live workshops) werk je ook in de weekenden
Vrije dagen zijn op maandag en een ander doordeweekse dag
Ruildagen zijn bespreekbaar mits de werkzaamheden en bezetting het toelaten.

Beloning

  • Salaris in overleg plus innerlijke rijkdom/groei
  • Voortdurende scholing in edelstenen, tincturen, ondernemerskwaliteiten, invoelend vermogen, wij-gevoel en zelfrealisatie
  • Korting op winkelproducten
  • Kosteloos in je vrije tijd kunnen genieten van het Lemurisch Bos en de verschillende zelfrealisatie Krachttuinen
  • Een groot deel van het jaar zijn bij zonnig weer alle pauzes lekker buiten in het groen van de Krachtplaats
  •  Wil je werken en samenzijn met gelijkgestemde teamleden en spirituele gasten en wil je dat je werk in het verlengde ligt van wie je werkelijk bent, maak het dan tot "your way of life" ! Immers in een doorsnee baan wordt jouw spiritualiteit, liefde en nieuwetijdsbewustzijn nauwelijks gespiegeld!
  • Je kunt of leert zakelijkheid in eenheid met spiritualiteit te brengen
  • Het afwisselende werk, het meedenken met de organisatie en het spirituele team, zullen je zeker aanspreken, net als de nieuwetijds geest, ieders inzet en het eenheidsveld op de groene Krachtplaats.
  • Je ontvangt gratis en automatisch healingen en bewustzijnsgroei van de helende Krachtplaats, het Lemurisch sacrale bos en de zelfrealisatietuinen tijdens de wandelingen in je privétijd.
  • Gratis bijwonen groepshealingen en tijdgeestlezingen indien savonds en af en toe een keer op verzoek coaching in de wandelgangen of na het avondeten door Joke of een van de teamleden
  • Op een hoogfrequente plek werken
  • Je wordt opgenomen in een team die voor elkaar klaar staat en waar je je zelf kunt zijn
  • Een informele bedrijfscultuur

Wie zijn wij?
Het Elohim Centre is een spiritueel centrum, met edelsteenwinkel, workshops en opleidingen, een Krachtplaats met helende bezoekerstuinen en een camping met chalets en B&T en een kleine woon-werkgemeenschap met het team waar geleefd en gewerkt wordt vanuit de ziel.

 

team+gast,etenserre M+B leuk.JPG

 

Reageren
Mail je CV, foto, motivatie, of je de Elohim opleiding doet of hebt gedaan, over waar je jezelf ziet wonen en schrijf ons iets over jezelf en je healerservaringen, verlangen en verwachting. Laat ook weten of je bereid bent naar Veelerveen of omgeving te verhuizen.
Mail naar: info@elohim-centre.org

Klik hier voor overige vacatures
 

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties