Hoe de multidimensionale Elohim Krachtplaats en helende Tuinen zijn ontstaan

Als kind al kreeg Joke van de Bovenwereld de opdracht alle Rijken te verbinden en innerlijk en uiterlijke eenheid te creëren. Ook met de natuur. Na een niet zo gemakkelijke jeugd kwam ze als volwassene in Veelerveen terecht, weg van de drukte en de

kernwoorden:
natuurwezens, multidimensionale elohim krachtplaats, leylijnen, leycentrum, joke elziam nootebos, helende tuinen, edelstenen

elohim
Volg ons ook op:

   

Hoe de multidimensionale Elohim Krachtplaats en helende Tuinen zijn ontstaan

 

Als kind al kreeg Joke van de Bovenwereld de opdracht alle Rijken te verbinden en innerlijk en uiterlijke  eenheid te creëren.  Ook met de natuur. Na een niet zo gemakkelijke jeugd kwam ze als volwassene in Veelerveen terecht, weg van de drukte en de randstad waar ze tot dan toe opgroeide en werkte.


 Vanaf 1989 begon Joke ELZiam Nootebos met de kristalwinkel en healingspraktijk: Het‘Geschenksteentje’. De helende zelfrealisatie tuinen, camping en het grote hoofdgebouw (waar nu de kristalwinkel is) waren er toen nog niet. Het gebouw Happiness (groepsaccommodatie/ B&B) was haar woonhuis en Abundance, het kleine huis ernaast, was de kristalwinkel met de cursus- en healingszolder. Internet en mobiele telefoons waren nog niet zo bekend en toch kwam er al gauw van heinde en verre een cliëntenstroom op gang door mond tot mond reclame. Joke ging edelsteen- en healers opleidingen geven en nam de afgestudeerden in dienst. Een 2de praktijkruimte werd mogelijk door het tuinhuisje Jacito en een weiland werd aangekocht die tot parkeerruimte werd omgetoverd. De Bovenwereld begeleide haar Werk en Levensdoel.

Het Elohim Bewustzijn, engelen, lichtmeesters, Gaia en natuurspirits
IKristallen Wezen (1).jpgn haar werk als edelsteen therapeute, zelfrealisatie en natuur-docente en healer-reader, heeft Joke zich altijd laten leiden door de samenwerking met het Elohim Bewustzijn, engelen, lichtmeesters, Gaia en natuurspirits. Vooraf had Joke nooit bedacht een groot healings- en zelfrealisatie centrum te beginnen met personeel, helende tuinen en de verschillende verblijfsaccommodaties.

Dit is ontstaan in de loop der jaren, en groeit volop, door steeds nieuwe verzoeken van de Bovenwereld. Vanaf 1992 kocht Joke 2 hectare land erbij, waarna al snel steeds meer helende tuinen en een camping konden ontstaan waarop het hogere liefdes- en eenheidsveld een ankeringplaats vond voor individuele en planetaire verlichting. De Elohim Krachtplaats ontstaat en trekt steeds meer leerlingen en andere gasten aan voor innerlijke groei, healing en rust. De landerderijen en het bos uit de omgeving veranderen mee. Ze worden lichter en er verschijnen engelen. 

Tijdens de duizenden consulten en workshops die Joke, samen met de Bovenwereld gaf, zuiverde onder de grond van de Krachtplaats, steeds meer zware geschiedenisenergie uit een steeds grotere gebied.


Het bleek de missie te worden waarom haar leven draait
Vanuit een enorm groot vertrouwen, inzet en passie werkt Joke, samen met haar team, aan de worksh tm id tuin medicijnwiel Beltane.JPGbewustzijngroei van Nederland,  België en de wereldziel. Ze voelt steeds opnieuw aan wat de hoogste bedoeling is voor de healingspraktijk, edelsteen winkel, helende tuinen en de Elohim zelfrealisatie opleidingen en gemeenschap. Ze volgt de Goddelijke Stroom ondanks alle tegenkrachten. Haar huis en de tuinen stelt ze, na haar verlichtingsproces beschikbaar voor de leerlingen en andere bezoekers die van ver komen zodat haar gasten in de eenheidsenergie van de Krachtplaats en met elkaar, kunnen verblijven. Haar huis wordt de groepsaccommodatie, B&B/hostellerie en het huiskamerrestaurant “Happiness”.

 

Levensenergie en lichtkracht van de Krachtplaats schommelt tussen de 18000-35000 Bovis
Door de vele diepgaande, multidimensionale helende workshops en de duizenden sessies die inmiddels door Joke zijn gegeven, heeft de Bron-energie zich steeds verder op de Elohim Krachtplaats in de stof geankerd. Een grote spiralende vortex tot hoog in de sferen en diep in de aarde, is ontstaan, net als een nieuw hoofdgebouw met winkel en cursusruimte. Alle krachttuinen zijn inmiddels leycentra’s geworden waarvan het zachte liefdeslicht duidelijk voelbaar is en het Lemurisch Bos (3 ha) is aangekocht voor de natuur en bezoekers. De levensenergiewaarde van de Krachtplaats schommelt tussen de 18000 en 35000 op de schaal van Bovis (het landelijk gemiddelde is 4000-7000). Hierdoor opent, bij een vaker verblijf of het volgen van sesies of workshops op de Krachtplaats, de ziel, het hart, een ongesluierd bewustzijn, het Ontwakingsproces, de levensvitaliteit en levensrichting.

  

Hoe krachttuinen zich spontaan openen en als een leycentrum gaan stromen
Steeds meer mensen leggen tegenwoordig energie-, elfen-, trollen- en chakratuinen aan vanuit het idee en hart. De Elohim tuinen zijn echter ontstaan door de Bovenwereld in eenheid met Gaia en Joke als “kanaal”. Ze komen voort uit een kosmisch plan en niet uit een mensenplan. Dat kun je ook voelen aan de ongelofelijk mooi sacrale krachten die niet van deze aarde zijn.

Zo ontstaat er bijvoorbeeld ineens een geweldige draaikolk aan healingsenergie door Joke heen
De aarde en de hemel openen zich op zo’n moment en een van de krachttuinen ontstaat op de tuinplek waar Joke loopt of staat te kijken. Haar etherische zenuwstelsel en kundalini kanaal worden dan zo sterk opgeladen om de energie te transporteren, dat Joke na afloop nog lange tijd nodig heeft om bij te komen. De spontaan geactiveerde meridianenlijnen van de sterren die tot diep in de tuinplek binnendringen, veranderen de energie van de plek naar de specifieke frequentie die nodig is voor de soort krachttuin die ontstaat.

Joke hoort innerlijk de naam van die tuin en wat hij voor de bezoekers doetgouden moeder aarde 1 2013.jpg
Zo ontstaan de informatiebordjes. Tijdens het ontstaan van een nieuwe helende krachttuin verandert het ondergronds aardstralennetwerk en watersysteem van stroomrichting en frequentie en vormt het op die plek een leycentrum. Als een vortex draait die energie na al die jaren daar nog steeds om het eigen midden wat voor de eerste activatie  niet het geval was. Dat is ook een, met de wichelroede meetbaar verschijnsel , een verschijnsel dat lang niet in alle nieuw aangelegde helende tuinen of chakratuinen het geval is. Zo’n fenomeen ontstaat niet door de mens maar door de Bovenwereld.  De Elohim vortex/ helende tuin houdt ook de sterrenlijnen en het hoge, zuivere licht, actief in de aarde zodat bezoekers er spontaan healing, inzichten of zuivering kunnen ervaren. Engelen en natuurwezens beschermen en bekrachtigen de nieuw ontstane plek door alle tijden en één keer per jaar geeft Joke er een groeps-activatie waardoor Bron-energie de frequentie verhoogt naar wat er nodig is voor de nieuwste ontwikkelingen van bezoekers en de planeet. Wil jij een activatie van jezelf en een van de helende tuinen bijwonen? Kijk in de agenda

 
Helende zelfrealisatie-, chakra tuinen en het Elohim team
In alle verschillende helende chakra- en zelfrealisatie tuinen voel je de verschillende, krachtige energieën, welke bedoeld zijn om je zelfhelend vermogen, gezondheid, zelfrealisatie en je levensdoel, verder te activeren. Het Elohim team werkt hieraan mee. Het team werkt in de tuinen met liefde en respect voor de natuurwezens en planten en ondersteunt bezoekers en cliënten bij innerlijke ontwikkeling. Elke keer dat je de tuinen bezoekt, een sessie boekt of op de Eenheids Krachtplaats verblijft, ontwikkel je meer creatiekracht, innerlijke autoriteit en liefde om je eigen leven, gezin, organisatie en mensen, naar hoger welzijn en eenheid te brengen en laat je oude patronen, ziekte of afvalenergie los.

 

Kristalwinkel met geopende en geactiveerde kristallen, bio tincturen en readingsadvies
Van elke helende tuin is ook een bio-tinctuur verkrijgbaar. Ook de geactiveerde geometrische vormen van de tuinen met hun healiwinkelA2.pngngsenergie zijn in bergkristal of metaal in de kristalwinkel te koop. Wil je graag weten of er een product is dat jou kan ondersteunen? Vraag in de kristalwinkel om een 5-minuten gratis readingsadvies.
Voor alle producten zie de webshop:  www.elohim-edelstenen.nl

 


Wat gebeurt er als je weer thuis bent na een verblijf?
Kom je niet alleen voor je rust of de natuur maar ook voor je zelfrealisatieweg, weet dan dat dit een weg is die om een vaker verblijf, gevolgd door eventuele workshops en persoonlijke coaching, vraagt. In de helende tuinen of tijdens workshops en sessies ervaart je systeem wie je werkelijk bent. Als je oude leven, de zekerheden en je gewone zelf je weer opslokken is het misschien tijd voor een nieuw bezoek aan de Elohim Krachtplaats met of zonder persoonlijke sessie of workshop, om je licht en ware wezen opnieuw te activeren. Om je licht thuis permanent te ervaren en te belichamen kan het Elohim team je van dienst zijn middels op maat adviezen en coaching. Vraag gerust.

 

Contact:  Tel: +31 (0) 597 54 1539, Email: info@elohim-centre.org

We wensen je een prettig bezoek of verblijf en een mooi zelfrealisatieproces!

Het Elohim Team

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn