Diepgaande Inwijdingsplek in Z.O. Gron.

keelmet fonteinprachtig.jpg [1]De Elohim Krachtplaats en zelfrealisatietuinen activeren het multidimensionale volledig potentieel, het ware zelf en de nieuwe tijd op aarde.

 

Het is heel bijzonder hoe veel deze plek, die van buitenaf op een 'gewoon' centrum met bezoekerstuinen lijkt, biedt aan ondersteuning op het pad naar verlichting. Als ik mij afstem op de energie van de zelfrealisatie tuinen kan ik een klein beetje voelen hoe een diepgaande inwijdingsplek elke individuele tuin is. Zo veel lagen, zo een gigantische hoeveelheid aan energetische informatie. Deze informatie sijpelt heel geleidelijk aan, precies op het tempo dat voor jou goed is, je systeem binnen. Elke keer dat ik in een van de helende tuinen kom kan ik voelen dat de energie op een andere manier mijn systeem binnenkomt en weer veranderingen teweeg brengt.



Als ik mij dan afstem op de hele krachtplaats voelt het echt óngelooflijk
Alsof iemand op één plek de hele plattegrond voor de ontwikkeling van de mens naar zijn oorspronkelijke staat heeft klaargezet, om deze vervolgens, stukje voor stukje, weer op te halen. Elke helende tuin voelt als een complete handleiding voor een 'hoofdstuk' van je innerlijke ontwikkeling, en samen brengen ze je naar de volledig belichaamde staat van verlichting.

 

En het lijkt alsof dat maar het begin is van wat deze plek de mensheid biedt!
Naast de kristallijnen, natuur- en sterrenlijnen-ankering helpt de Intelligentie van de tuinen en Elohim Krachtplaats ook bij het tot stand komen van de nieuwe Aarde, de eenheid van alle Rijken en het grote evolutie Plan. Ik kan dat nog lang niet allemaal in mijn lichaam gewaar worden, zoals Joke, maar ik "weet" het gewoon.

 

Klik hier voor meer informatie over de Elohim Krachtplaats en de helende tuinen.
Contact en route

 


Een van de zelfrealisatie tuinen:
Keelchakra tuin- over de Regenboogbrug

  • Houd je controle over je spreken en uitingsvormen?
  • Word je onzeker van gezag en autoriteiten?
  • Pas je je aan of ben je beïnvloedbaar?
  • Ben je liever sociaal dan je ware zelf-gevoel en innerlijke leiding te volgen?
  • Heb je last van je nek of veel verplichtingen en werkdruk?
    lees meer


Keelchakra – over de Regenboogbrug.jpgWil je ook een bezoek brengen aan de helende tuin: "Keelchakra - over de Regenboogbrug" of aan een van de andere 20 helende tuinen van de Krachtplaats?
Tevens kun je helende energie van de zelfrealisatie tuin thuis ervaren d.m.v. "de Keelchakra - over de Regenboogbrug Bio-tinctuur", deze is te koop in onze webshop.