Elohim tuin producten

Verschillende producten welke jou, je huis of tuin  kunnen verrijken:



Elohim zelfrealisatie tincturen:

tinctuurmix transformatieDSC00848.JPGVan elke krachttuin is een tinctuur. Deze tuintinctuur activeert een bepaald zelfrealisatie-proces. De Krachtplaats en Krachttuinen-energie zijn de Inwijdingsweg die vroeger alleen in de oude mysteriescholen afgelegd kon worden. Meer dan één leven waren nodig om alle inwijdingsgraden voor meesterschap en verlichting te verkrijgen. Nu is het voor een ieder die daar aan toe is zo maar beschikbaar en ook nog tot in de gewone wereld van materie. Elke keer dat we weer in de Elohim Tuinen zijn, of de tinctuur gebruiken, brengen we ons eigen hoogste Licht weer een stukje meer in de materie en in ons gedrag en laten oude patronen, pijnen, reacties en gewoontes los.

De verschillende Krachttuinen dragen de Gouden Tijdsenergie, het Moeder Aardebewustzijn en worden overvleugeld door Lemurische-, Elohim e.a. engelen. Elke krachttuin opent en heelt de bezoeker die daar zit, op steeds andere wijze. Steeds is de lichtheid, blijheid, kracht- bewustzijn-en hartenergie voelbaar.

Bekijk de zelfrealisatie tincturen hier in de webshop

 



aardehealer set op hout.JPGTuin edelstenen set:
Help Moeder Aarde, de Natuurspirits en maak van je eigen huis en tuin een krachtlaats door een Tuinedelsteen aan te schaffen!

 Lees meer of bestel

 



Elohim kruiden tincturen:tijm tinctuur.JPG
De Elohim Kruiden tincturen ankeren het geheelde geestelijke tot diep in het lichaam en zijn om in te nemen. Ze zijn op meditatieve wijze gemaakt door multidimensionaal afgestemde medicijnvrouwen en mannen. In verbinding met de maan, natuurwezens en plantendeva’s worden de kruiden het hele jaar door verbouwd, geoogst en tot tincturen, zalven en Devahangers bereid. Alleen fijnstoffelijk en multidimensionaal afgestemde medewerkers met liefde voor de natuur, hebben toegang tot de tuinen en de tinctuurbereiding. De Elohim kruiden tincturen, zalven en Deva-hangers staan bekend om hun krachtige en hoog vibrerende diepte werking. Ze bevatten de geestelijke en fysieke oerkracht van de plant en haar wezen.

Bekijk de kruidentincturen hier in de webshop


 

fotocollage moestuin zomer.jpgElohim planten
Er zijn verschillende vaste planten te koop welke de energie van de krachtplaats in zich dragen.
Bekijk hier de bio theekruidenplanten, vaste planten, struiken en natuurlijke kruidengier.





Biologische mest en bestrijdingsmiddelen van de Elohim Krachtplaatskruidengier 3 soorten recht.JPG
Geoogst en bereid op de Elohim Krachtplaats vanuit de kruiden tuinen met enorm hoge levensenergie (chi). Bekijk hier de verschillende soorten biologische mest en bestrijdingsmiddelen.