Persoonlijke opleidings-en coachingstraject, readingsadvies

  • Wil je een dynamische flow en inzet van je mensen creëren?
  • Heb je geen idee meer over je praktijk, team, achterban of hoe nu verder te gaan?
  • Wil je leren je specialisme en passie te ontwikkelen en succesvol te ondernemen
  • Weet je niet hoe je aan meer klanten moet komen?
  • Maak je je zorgen of je wel rond kunt komen of geniet je te weinig van je werk?
  • Heb je genoeg van het ploeteren en wil je snel verbetering?
  • Wil je vanuit je ware Zelf en verlichte staat kunnen functioneren en/of samenwerken met anderen in de flow van een bloeiende praktijk of organisatie?
  • Wens je een magnetisch positief werkend kwantumveld om je heen te creëren?

Verander jouw leven en dat van anderen. Ontvang een opmaatadvies voor een ontwikkeling-,  leer- en coachingstraject!
Boek een verhelderend readingsconsult en ontvang inzicht over jezelf versus je zakelijke vraagstukken en/of ontvang een opmaat advies voor een ontwikkeling-,  leer- en coachingstraject.


 
Veel voorkomende vragen van leidinggevenden zijn ook:

  • Hoe kan ik kwetsbaarder, gevoeliger zijn zonder mijn gezag te verliezen?
  • Hoe kan ik effectief omgaan met al de verschillende ego's en (on)kwetsbaarheden op de werkvloer?
  • Hoe stuur ik non duaal zonder voortdurend aanwijzingen te geven?
  • Hoe creëer ik (in mijn team, op het werk) een gemeenschappelijk gevoeld doel, een dynamische stroom en wij-verantwoordelijkheid?
  • Hoe creëer ik een veilige omgeving voor mijn mensen waarin fouten toegeven, feedback, een open, warme, ontvangende houding en innerlijke groei, zingeving en passie normaal zijn?
  • Hoe ga ik om met intuïtieve, bewuste en gevoelige mensen en het ego?



Zelfmanagement, time-management, energie-management, autonomie, het ware zelf, gevoelig zijn, zorgzame verantwoording, maatschappelijke bijdrage, mededogen, natuurliefde, manifestatiekracht, ondernemerschap, geld als resultaat i.p.v. doel, genieten en duurzaamheid zeggen een ware meester meer dan aandacht, bevestiging of status.  


 
Rondom een zelfgerealiseerde meester of leider ontstaan voortdurende bloei, ontwikkeling, verandering, welzijn, dynamiek, verruimd bewustzijn, een open sfeer, wij-gedrag en gezamenlijke inzet en bloei.


  

Hoe nu verder?

Je kunt een afspraak maken voor een intake-reading waarbij je een maatwerk-advies krijgt over een ontwikkelingstraject en de geschatte tijdsduur. Tijdens de intake-reading wordt ook gesproken over waar je staat op je ontwikkelingsweg en hoe dat zich vertaalt in je huidige werkzaamheden.

Je schetst je praktische leef-werk-wens-situatie en kunt hierover op dat moment ook verdere readingsvragen stellen. Dieperliggende bedrijfsreadingen zijn ook mogelijk, maar niet tijdens de intake. Tijdens de maatwerk-intake-reading hoor je wat je kunt doen om het gewenste resultaat te verkrijgen.


 

Overheid, onderwijs, landbouw, woonvormen, organisaties en relaties zullen totaal veranderen
Ze worden horizontaler en verticaler (verbondenheid en multidimensionaliteit). Nieuwe krachtplaatsen zullen ontstaan bij eigen praktijken, organisaties en woongemeenschappen die functioneren vanuit het verlichte, multidimensionale ware Zelf. De oude wereld van hebben, van de macht van het geld, stress, onzekerheid, dominantie, dualiteit en afgescheidenheid lost op in een nieuwe wereld waar veel meer hart zal zijn voor elkaars kwaliteiten, essentie en het gezamenlijke doel. Ook de natuur zal in de nieuwe samenleving een grotere rol spelen. Ik-gevoelens en meningen zullen langzaam afnemen en overgaan in het functioneren vanuit het wij-gevoel en meer eenheid.

Het Elohim Centre is nieuwetijds eenheids organisatie en geeft persoonlijke coaching en klassikale workshops en opleidingen waarin ook ruimte is voor vragen en oefenen.

 



Je systeem kopieert op de Elohim Krachtplaats sneller dan ooit de eenheidssfeer,
de positieve flow en het interne/externe leiderschap.


 
Om zoveel mogelijk mensen en bedrijven tijdig mee te krijgen is alle hulp nu nodig

Ieder die de eigen weg voor een goed deel al heeft bewandeld zal nodig zijn!
Wil je ook dat jij en je werk stromen, neem dan contact op!


Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties