Meer info workshops en opleiding

13 dimensionale Elohim opleidingen en (E-) workshopsElohim opleidingen, e-cursussen, verblijf en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf. Kosmisch Mens en Meester worden De hogere dimensies (ook van de (gechannelde) helende Elohim

kernwoorden:
zelfrealisatie, van hoofd naar buik, multidimensionaal, kristalmaster, kristallijnen zelf, joke elziam nootebos, elohim opleiding, elohim krachtplaats, e-cursus

elohim
Volg ons ook op:

   

Meer info workshops en opleiding

 
 

13 dimensionale Elohim opleidingen en (E-) workshops
Elohim opleidingen, e-cursussen, verblijf en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf.

Kosmisch Mens en Meester worden
De hogere dimensies (ook van de (gechannelde) helende Elohim producten) helpen je een kosmisch Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld en Moeder Natuur. Die “kanaal” is en heldere Gaven, geneeskracht en verruimd bewustzijn wil ontwikkelen en leren toepassen. De mens die op diepgaande, bezielde wijze leert omgaan met tincturen, edelstenen, relaties, gedrag en werk verkrijgt inzicht, liefde, scheppingskracht en geneeskracht tot in de hoogste geestelijke zowel als fysieke dimensies  en ontwikkelt het volledig potentieel. De Elohim Krachtplaats, het Elohim Centre, de satsangs en workshops helpen de nieuwetijds mens voorbij de ego-ik-ruis te Ontwaken in het Ware Zelf van de Goddelijke Vonk en een wij-maatschappij te vormen.

Instapmogelijkheid en duur:
Elke 1-2 maanden kun je instappen voor een opleiding. Je kunt de opleidingen in 1 tot 3 jaar doen. Voor losse workshops kun je wekelijks terecht, behalve in de zomervakantie. Zie de agenda.

Voorbereidingsadvies alle opleidingen
Ter voorbereiding op de opleiding adviseren wij je ter ondersteuning de DNA Healingsset bestaande uit oliën en tincturen, te bestellen. Als je extra advies wilt over welke andere essences je specifiek kunnen ondersteunen en over wat er zichtbaar is in je ontwikkeling, aura en lichaam, is het mogelijk hiervoor een kort (tel) of langer consult af te spreken. Een afspraak kan per mail of telefonisch T: +31 (0) 597 541539.


Verdere Elohim opleidingen en kortingen
Als je verder wilt met de andere verdiepende beroepsopleidingen bij het Elohim Centre dan kun je met enkele extra workshopmodules steeds een volgende opleiding afronden met een diploma. Dit omdat vele workshops overlappend zijn binnen de Elohim opleidingen. De meeste workshops kun je ook los volgen/uitproberen, zonder direct te hoeven kiezen voor een heel opleidingstraject. Wel is het zo dat je korting krijgt bij vooruitbetaling van meerdere workshops. De meeste workshops zijn in het weekend. Bekijk hier alle opleidingen. Voor meer info over korting en belastingteruggave klik hier.


Tweede of derde gecertificeerde Elohim opleiding

Zie hier een overzichtsschema van overlappende workshops van enkele opleidingen waardoor je met slechts een paar andere workshops een 2e of 3e gecertificeerde Elohim opleiding kunt afronden.


Audio
Bij verschillende opleidingen behoren audio pakketten met verschillende transmissies en/of satsangs. Deze audio opnames kun je thuis in eigen tijd, tempo en volgorde beluisteren nadat je deze hebt aangeschaft. De audio opnames zullen je ontwikkeling verder verdiepen. Ook thuis blijf je zo in de multidimensionale - liefdeseenheids energie welke ook op de Elohim Krachtplaats en tijdens de workshops aanwezig is. Hierdoor kan je deze hoge trillingen ook thuis, sneller in je bewustzijn en lichaam integreren. Je systeem ontvangt bij het beluisteren iedere keer weer een stukje healing. Je laat blokkades los waardoor zelfvertrouwen en nieuwe inzichten toenemen.

Volg je meerdere opleidingen met audio pakketten, let dan op een eventuele overlapping van de audio's. Deze hoef je maar eenmaal te bestellen.
_______________________________________________________________________________________

Waarom bij het Elohim Centre op de Krachtplaats?

Naast de uitstekende docentkwaliteiten, jarenlange ervaring en goede kennisoverdracht van docente Joke ElZiam Nootebos, levert de Elohim Krachtplaats nog een extra toegevoegde waarde. Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je reeds een stukje nieuwe Aarde en ontvouwen je ziel en Goddelijke essentie zich. De sluiers tussen dimensies zijn er dunner en je voelt de nieuwetijdsgeest. De sfeer opent je levensbestemming, je grote hart en multidimensionaliteit. Het Eenheidsbewustzijn, de krachten om je volledig potentieel, zelfrealisatie en je kristallijnen zelf te openen en kanaal te worden voor de Bovenwereld, zijn in het terrein van de Elohim Krachtplaats geankerd, hetgeen uniek in de wereld is. Daardoor kunnen vanzelf onbewuste egopatronen en/of sluimerende ziektepatronen en kleine zelf houdingen, getransformeerd worden. Zelfrealisatie en je ware Zelf, worden wakker tijdens verblijf en studie.


Op de Elohim Krachtplaats staat je ziel en bezieling meer open, voel je je innerlijk veilig en dieper geaard, kun je meer voelen en krijg je gemakkelijker diepere inzichten en toegang tot het Ontwakingsproces, dan in je eigen omgeving/matrix. Gaande weg zal zich dat ook thuis na je bezoeken en lessen, verdiepen.


 

Gaven openen zich op de Elohim Krachtplaats

 

Tijdens de workshops en transmissies op de Krachtplaats openen bepaalde begaafdheden en kwaliteiten die behoren tot je hoger Licht en ware zelf, vanzelf. Denk aan heldere intuïtie, helderweten, geneeskracht, heldervoelendheid en samenwerking met de natuur(lijke middelen) en engelenwereld. Ook de natuur opent zich op de Elohim krachtplaats in al haar schoonheid, bezieling en dimensies. De Krachtplaats en Helende Tuinen (die je kosteloos tijdens je verblijf kunt bezoeken) ondersteunen je diepgang, blijheid, stralendheid, tools en levensbestemming.


De energie (Sekinah) die omhoog komt uit de aarde van de Krachtplaats

Des te meer je ziel en licht zich, door workshops op de Krachtplaats, gaandeweg in je dagelijks leven uitdrukken, des te meer openen de hogere sferen, de Spirits en genezende krachten van de natuur, je Essentie, innerlijk kind, heldere intuïtie, gedrag, gezondheid en helend werk. Je innerlijke ontwikkeling zal zich tijdens iedere Elohim-workshop en transmissie verder verdiepen naar zelfrealisatie en je vakkennis zal bijzonder worden, mede door alle oefeningen! De energie (Sekinah) die omhoog komt uit de aarde van de Krachtplaats en de zelfrealisatie tuinen, brengen ultieme veiligheid, geborgenheid en liefde in je cellen waardoor je je als vanzelf verder durft te openen. 

 

De natuur spreekt bij het Elohim Centre door alle zintuigen
Leer de stralen, lijnen en het onmetelijke zachte Liefdeslicht kennen dat komt uit het Moeder Aarde-Lichaam van de Krachtplaats. Een universeel Liefdeslicht dat ook jij steeds meer zelf zult gaan worden tijdens verblijf en workshops. Het opent je eigen Ware Natuur. Daarin ben je gelukkig en ervaar je de eenheid met oneindig Bewustzijn-Liefde / je ware Zelf.

 

Liefde voor de natuur
Je zult merken hoe je aura steeds groter wordt, open staat, zo gauw je hart en ziel contact maken met de Elohim-natuur en hoe ook de natuur zelf hierop weer reageert. Er is geen afgescheidenheid, alleen maar verbondenheid. Je eigen natuurlijke omgeving harmoniseert en je innerlijk Wezen wordt steeds meer één met alles. De opleidingen, consulten en workshops brengen je nog dichter bij de Bron in jezelf.

 

Van hoofd naar buik, subtiel leren invoelen door de Kristallijnen Krachtplaats energie
Je ontwikkelt je geleidelijk aan van hoofd naar buik. Je blijft beter in je eigen kern, krijgt een diepere aarding, hogere aansluitingen en meer kennis, inzicht, overzicht en Gaven. Je leert meer invoelen en  aanvoelen zonder dat het je belast. Tot in het meest subtiele en kristallijnen niveau leer je leven en communiceren door de bijzondere kristallijnen energie van de Elohim Krachtplaats. De wereld wordt mooier. Jij wordt mooier! Maar ook komt je oude, lagere, kleine of schaduw zelf omhoog in de Eenheids sfeer van de Krachtplaats zodat jij het los kunt laten in vertrouwen.


 


Nieuwe tijdsgeest, kwaliteit opleiding en vrijwilliger


Nieuwetijds lesgeven
De grote lijnen van de inhoud van workshops en de (beroeps)opleiding liggen vast. De verdere invulling gebeurt in het moment - onder kosmische begeleiding. Dit is een grote meerwaarde doordat het precies aansluit bij de dingen die nu in jouw leven spelen. Naast alle inhoudelijke kennis, healing en transmissies, is er ruimte voor persoonlijke vragen en begeleiding. Visionair en docente Joke ElZiam Nootebos is altijd een pionier geweest voor de nieuwe Aarde en samenleving en trekt met haar ervaring en team veel mensen aan die daaraan ook dienstbaar (willen) zijn. De opleiding is een gelevelde, multidimensionale en holistische opleiding om je vaardigheden niet alleen voor anderen in te zetten, maar ook om jezelf tegelijkertijd verder te openen en ontwikkelen, ondanks dat je al heel veel  "gedaan hebt"! Je zult zien bij Elohim leren is in je grote Zelf en ware natuur investeren!

 

Kwaliteit beroepsopleiding
De Elohim opleidingen genieten al sinds 1989 grote landelijke bekendheid.
Wereldwijd is Joke een van de meest ervaren mensen op het gebied van holistische en multidimensionale workshops, opleiding, reading, healing, satsang en coaching geven. Zeker wat betreft zelfrealisatieprocessen, communiceren met de natuur, onze eigen ware natuur, dimensies en hoogste missie en nieuwetijds leiderschap en bedrijfsvoering.

Netwerken, kennis uitwisselen en oefenen met andere deelnemers tijdens maaltijden
Buiten de lessen om biedt het samen eten, spreken en slapen in de groepaccommodatie met gelijkgestemden, vele extra voordelen. Denk aan interessante gesprekken, oefenen, netwerken, ervaringsuitwisselingen en in de hogere energie van het eenheidsveld kunnen blijven. Bovendien blijf je zo ook savonds en snachts in de helende energie van de Krachtplaats waardoor kennis en de helende  energie overdrachten,  dieper kunnen indalen in je cellen.

Vrijwilliger en medebewoner
Wil je werken en samenleven in de community als vrijwilliger; informeer dan naar de mogelijkheden.Contact en route

E:
info@elohim-centre.org
T: +31 (0) 597 541539 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn