Wie zijn de Elohim Master Healer-Reader-Coaches

De Elohim Master Healer-Reader-Coaches belichamen multidimensionale zelfrealisatie en non-dualiteit. Zij hebben hiervoor een jarenlange interne opleiding gehad, en zijn daardoor in staat op vele lagen van diepgang tegelijk te werken. Dat maakt dat ze zoveel bereiken met de sessies. Therapeuten, healers, coaches, spirituele leraren en leidinggevenden die hulpvragen hebben

kernwoorden:
zieledelen, satsang, pillar of light, moeder aarde, kristallijne ware zelf, hooggevoelig, godrealisatie, goddelijke essentie, elohim master healer-reader-coach

elohim
Volg ons ook op:

   

Wie zijn de Elohim Master Healer-Reader-Coaches

 

De Elohim Master Healer-Reader-Coaches belichamen multidimensionale zelfrealisatie en non-dualiteit. Zij hebben hiervoor een jarenlange interne opleiding gehad, en zijn daardoor in staat op vele lagen van diepgang tegelijk te werken. Dat maakt dat ze zoveel bereiken met de sessies.

Therapeuten, healers, coaches, spirituele leraren en leidinggevenden die hulpvragen hebben kloppen regelmatig bij de Elohim praktijk aan voor de kernachtige kracht en diepgang aan advies, healing en begeleiding. 

Sommigen van de healers werken op afstand zowel als live en spreken ook Engels of Duits.Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpgIn mijn healing-reading sessies voor jou stem ik me af op alle hoge en aardse dimensies van je persoonlijkheid, ziel en Goddelijke essentie. Je wordt geopend en verbonden met je hoger Bewustzijn, zieledelen, oorspronkelijkheid en diep geankerd in je basis- en tweede chakra. Ik ga direct naar de kern en je ontvangt praktische en heldere informatie voor jouw ontwikkelingsweg en vragen. Trauma’s, onzekerheid, onveiligheid en karmisch weefsel laten tijdens mijn sessies voelbaar los uit je, cellen, DNA en genen. Als je zover bent gaat dit zelfs tot aan je Oorsprong. Integratie tussen het mannelijke en vrouwelijke en je vele incarnatielijnen vindt plaats, waardoor je meer heelheid, balans en eenheid in je lichaam, gevoel en psyche gaat ervaren.

Ik coach ook bij je ontwakingsproces, de schoonheid van je kristallijnen ware Zelf en intuïtieve gevoeligheid.  Ik begeleid tevens hooggevoelige volwassenen en kinderen die niet kunnen aansluiten bij het oude aarde systeem. Ook geef ik ouders tips hoe ze hun (nieuwetijds) kind kunnen ondersteunen.
Ik hoor terug van cliënten dat mijn sessies to the point zijn en krachtige resultaten opleveren.

Lees meer

Reading and healing in English is on request available!Willeke Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Als professionele satsanggever kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie".
In mijn workshops en essentiehealing sessies word je verbonden met je multidimensionale zielendelen en de diepe, warme éénheidsverbinding met de Gouden Moeder Aarde, de Oermoeder en de Bron.
Vele Lichtwezens, Elohims, Engelen, Aartsengelen, Divine Beings, Merlin, Pan e.a. Natuurspirits openen je heelheid, zachtheid, een eenheidsliefdesveld, creatiekracht en je hart met liefde en respect voor jezelf. Goddelijke Scheppingskrachten activeren je cellen en DNA met de hulp van Hemelse en Aardse Drakenkrachten, de 4 Windrichtingen, de 5 Elementen, de Natuurspirits en de Wezens van Kristallen. In deze Pure Energie word je bevrijd van oude beklemmende verbindingen, karmische banden en knopen. Herhalingslussen, relationele en fysieke problemen, negatieve astrale beïnvloedingen en programmaknoppen, zowel als die van je zielengroep, worden, waar mogelijk, tot aan hun oorsprong getransmuteerd en met Eenheids-Liefdeslicht opgevuld. Dit brengt een grote Doorbraak, activeert je levensrichting, Ontwakingsproces en de Gouden Reconnectie met je Ware Oorsprong en het leven vanuit je buikgevoel.

Lees meer

Reading and healing in English is on request available!


 

Luuc van Vuuren

Luuc 2017-klein.jpgGekomen voor de nieuwe tijd help ik, vanuit mijn eigen helderheid en Hart, graag volwassenen en nieuwetijdskinderen anders om te gaan met situatie(s) en de levenskoers. Vanuit het aardse plan ziet alles er anders uit dan vanuit je ziel en het hoger bewustzijn. Tijdens een consult stem ik me af op jouw essentie en zielsbestemming. Moeilijkheden en twijfels kaart ik aan en laat je hierin de groeistappen zien. Vanuit non-dualiteit geef ik je coaching, praktische tips en adviezen mee. Wil jij ook leven vanuit non-dualiteit, hooggevoeligheid en je ziel? Wil je heldere adviezen over groeistappen en vraagstukken? Dan zie ik je graag.

Naast dat ik ervaren Elohim Master Healer-Reader ben, ben ik ook satsanggever. Als professionele satsanggever kan ik je ook begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie".

Lees meer

Reading and coaching in English is available.


 

Helen Edwards Helen 2018.jpg

Ik ben opgeleid als psycholoog en wandelcoach. Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen die zichzelf zijn kwijt geraakt, in relatie of werk, en op een crisispunt of kruispunt in hun leven zijn beland. Of gewoon een vraagteken hebben over hoe verder.

Tijdens de boswandeling ontstaat een gesprek en krijg je tekens van de natuur. Je leert om op een nieuwe manier naar jezelf te kijken en contact te maken met wie je van binnen bent. Je voelt zelf vanuit je lichaam welke keuze of oplossing op dit moment goed is. En daar ligt de kracht van wandelcoaching. Je zakt van hoofd naar buik.

Ben je burn-out, chronisch vermoeid, gestrest of somber? Je zult merken dat de natuur je bondgenoot is. Moeder Aarde brengt je tot rust en heelt, terwijl ik je help om je (zelf)vertrouwen terug te vinden, lief voor jezelf te zijn en op een voorzichtige manier weer in beweging te komen. Kleine stappen, daar gaat het om, waarbij je dicht bij jezelf blijft en leert te vertrouwen op je gevoel.

Ik help je om dingen praktisch en aards te maken. Om patronen te doorbreken, twijfel te overwinnen en zichtbare veranderingen in je leven, werk of relatie aan te brengen. Je geeft handen en voeten aan je verlangens, zet zaken in gang en handelt vanuit eigen kracht en (zelf)liefde. Daarmee ga je ervaren dat het dieptepunt achter je ligt en de flow in je leven terugkeert! 

Lees meer

Coaching in English is available!Joke ElZiam Nootebos

(visionair, docent, mysticus en ingewijdene,  leidinggevende en oprichtster van het Elohim Centre)

Joke 2016.JPG

Ontwaken, Godrealisatie, organisatie begeleiding
Naast de satsangs en healings die ik geef in mijn workshops en opleidingen, heb ik ook een oproep van de Bovenwereld ontvangen om op beperkte schaal persoonlijke sessies (satsang, coaching, healing, reading) te geven voor het verlichtingsproces. De individuele sessies geef ik aan mijn team en aan diegenen die al een hele "wasstraat" aan zuivering, egoloosheid, inzicht en onthechting achter de rug hebben en bereid zijn elke ego identificatie op te geven. Sessie bij mij kunnen alleen op doorverwijzing van het Master Healers team dat door mij is opgeleid. Eigen werkzaamheid en commitment wordt aan je gevraagd als je een traject met mij aangaat. Ook organisaties en teammanagers begeleid ik op de nieuwetijds wij-weg.

Lees meer
Wat betekent:

Al hoewel kadering niet mogelijk is, toch een poging ...

Zelfrealisatie, Ontwaken:
Verlichting van de mind, ego-onthechting en Hart-realisatie. (Advaita, vele satsanggevers, Vera Helleman)

Godrealisatie van de Pillar of Light:
Alle chakras, ook de onderste verlichten, kristallijnen Zelf en 12 Lichtlichamen (hogere zieledelen)  komen in het gedrag. Ontwaken, belichaming Goddelijke Vonk, hele Inwijdingsweg realiseren, liefde niet doen maar zijn, onzelfzuchtige dienstbare bijdrage aan evolutieplan, aan de nieuwe Aarde, Natuur en de Mensheid, vanuit transpersoonlijkheid (verlichting).

Voel je een roeping/drang?
Wil je weten of je toe bent aan een sessie met Joke of bedoeld bent de hele Weg te gaan?
Boek dan eerst een sessie bij een van de door Joke opgeleide Master Healers. Zij verwijzen door naar Joke als het zover is of kunnen je verder helpen middels Master Healing-Reading-Coaching tot het zover is dat ze voelen dat je bij Joke terecht kunt.

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

Volg ons op Facebook

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene voorwaarden en disclaimer
Opleiding en workshopvoorwaarden
Privacy verklaring

Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn