Elohim sessies op alle lagen van je lichaam, ziel en geest tegelijk, brengen uniek snelle genezing en oplossing!

Multidimensionale master-sessies (en zelfrealisatiehealing) zijn werkzaam op vele lagen tegelijk
Ze gebeuren door een hoog opgeleide Elohim master reader coach op de diepere lagen van je onderbewustzijn, je hart, ziel, karmische, genetische en collectieve en relationele patronen. Diepe pijn, overtuigingen, oude patronen, emotionele, jeugd- of psychologische oorzaken van fysieke klachten kunnen loskomen om vanaf de wortel te worden geheald. Dit geldt ook voor relationele  en seksuele problemen, kind- werk- of gezinssituaties. In één of meerdere sessies kan zo heelwording plaatsvinden op alle lagen tegelijk waardoor er enorm snelle vooruitgang mogelijk is. Denk aan de laag van je DNA, gezondheid, kristallijnen wezen, innerlijk kind, cellen, matrixen, zielengroepen, blueprints en lichtlichamen.

 


 

spiraal-01.jpg

Snelle en krachtige veranderingen door kwaliteit Elohim healers en samenwerking met jou!

Zie de bewustzijnspiraal voor de ontwikkeling en healing naar jouw totale Zelf. Het zijn de Elohim Healers die deze spiraal zelf ook (hebben) doorlopen en belichamen. In het algemeen kun je zeggen tot welk niveau healers zelf zijn ontwikkeld tot zover hun kwaliteit reikt. De hoog opgeleide, ervaren master healer-reader-coach of docent, belichaamt reeds voor een (groot) deel zelfrealisatie en meesterschap en kent zijn of haar Ware Wezen en kwetsbaarheid. Hij/zij Is een hele Weg gegaan en weet hoe pijn, onvermogen, alleen zijn, alles kwijtraken/opgeven of verdriet en zorgen voelen. Maar ook hoe Bevrijding, leven vanuit je oorspronkelijke Ware Natuur, mogelijk is.



 

Het Elohim Centre is dé opleidingschool van Nederland en België

voor multidimensionale healers en readers. De bij Elohim werkzame healers en readers zijn in de regel gekozen uit de beste afgestudeerde studenten en hebben ondertussen heel wat ervaring en kennis in huis. Hierdoor beklijven de resultaten van de sessies veel beter en gaat het proces sneller.

De resultaten ankeren permanent en dieper

dan bij een doorsnee healing in het geheugen van je cellen en DNA. De Elohim therapeut legt je uit wat er gebeurt en wat hij/zij aan het doen is en vraagt jouw hulp waar nodig. Na afloop hoor je wat je thuis zelf kunt doen.

 


 

Klik hier om terug te gaan naar 'Multidimensionale Master Healing, Reading, Coaching'