1-2 Jarige beroepsopleidingen

Groei 2.JPG

     

Het Elohim Centre heeft naast nieuwetijds managers en spirituele docenten reeds vele honderden zeer krachtige en professionele Healers, Readers en Coaches opgeleid, waarvan er velen een eigen praktijk voeren. 



De verschillende langdurige opleidingen zijn gericht op het voeren van een eigen therapeutische beroepspraktijk, leiderschap, coach of docentschap vanuit de Ware Natuur. Hoewel met de korte beroepsopleidingen ook zelfstandige praktijkvoering e.d. mogelijk is geven de langere beroepsopleidingen een veel diepergaande en gespecialiseerde scholing in vaardigheden als non-dualiteit, healing, reading, management, leiderschap en praktijkvoering. Met deze Elohim beroepsopleidingen haal je enorm veel diepgaande, multidimensionale kwaliteiten en ervaring op om je vak meer dan succesvol uit te kunnen oefenen op nieuwe tijds wijze. Deze Elohim opleidingen kennen een opleidingsduur van 2-3 jaar.

Het tijdstip van je eindcertificaat aanvraag bepaalt de vereisten

Omdat er niet gekozen is voor een klassikaal opleidingssysteem dat jaarlijks kan veranderen op 1 januari, maar voor een rad van insteek, kunnen er soms 1-3 workshops bijkomen of afvallen in de loop van het jaar. De nieuwe tijdsgeest bepaalt welke veranderingen en updates aan vereiste workshopmodules en ook e-learning belangrijk zijn.

Zo gauw het einde van een Elohim opleiding inzicht komt voor je, overleg dan welke workshops je nog doen moet volgens jou en of je daarna aan alle vereisten hebt voldaan voor je eindcertificaat.

 


 

Klik hier om terug te gaan naar de opleidingen