Praktische en zakelijke info opleidingen en workshops

Waarom workshop, opleiding of sessie bij het Elohim Centre? Naast de zachte, krachtige en hoge energie van het hele Elohim terrein, levert de krachtplaats een meerwaarde bij persoonlijke sessies zowel als bij workshops en opleidingen. Je hoger bewustzijn en lichtlichamen openen zich in je lichaam. Juist omdat ze - door

kernwoorden:
workshop, vegetarische warme maaltijd, spirituele-camping, spiritueel centrum, sessie, opleiding, helende tuinen, helende elohim tuinen, elohim centre

elohim
Volg ons ook op:

   

Praktische en zakelijke info opleidingen en workshops

 

Waarom workshop, opleiding of sessie bij het Elohim Centre?

Naast de zachte, krachtige en hoge energie van het hele Elohim terrein, levert de krachtplaats een meerwaarde bij persoonlijke sessies zowel als bij workshops en opleidingen. Je hoger bewustzijn en lichtlichamen openen zich in je lichaam. Juist omdat ze - door de helende energie van de krachtplaats - direct een zeer diepe aarding, geborgenheid en veiligheid, krijgen. Daarom voelt het ook veilig veel licht, hogere delen van je Wezen, binnen te brengen en kan er in een enkele sessie of workshop veel meer gebeuren qua transformatie dan op een niet-krachtplaats.

Klik hier om verder te lezen

 

Europese kwaliteitsnorm voor kort beroepsonderwijs

CRKBO.jpgHet Elohim Centre voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen voor kort-beroepsonderwijs en is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO. De (beroeps-)opleidingen en trajecten zijn daarmee verplicht vrijgesteld van BTW. 

 


 

Praktische informatie workshops

  1. Vroegboekkorting voor workshops geldt bij opgave en betaling tot 3 dagen voor datum
  2. Bij weekendworkshops zijn eten en cursusmateriaal bij de prijs inbegrepen, bij dagworkshops is de lunch inbegrepen. Slapen in de groepsaccommodatie bij weekend workshops is gratis en op eigen risico. Meer info over waar je slaapt vind je hier.
  3. Tijdens de dagworkshops en het verblijf is een bezoek aan de Helende Elohim Tuinen gratis.
  4. Help ons door je workshopsbetaling liefst ruim twee weken tevoren over te maken. Zo weten we het aantal deelnemers waardoor de maaltijden, overnachting en administratieve voorbereiding goed te organiseren valt.
  5. Als je een workshop binnen 4 jaar herhaalt kun je gebruik maken van een flinke korting. Vink aan op het aanmeldingsformulier dat je een herhaler bent.
  6. Voorwaarden en betaalmogelijkheden opleiding en workshops
  7. Bij betaling in één keer kun je een grote korting ontvangen op het bedrag van de workshop. Lees hier meer
  8. Het is mogelijk om eerder aan te komen, langer te blijven op de Krachtplaats en/of mee te eten na afloop van de workshop. Geef dit aan op het aanmeld formulier.


Overlappende workshopmodules

Vanwege de structuur van de Elohim opleidingen is het soms mogelijk met een aantal extra workshops of modules een tweede opleiding af te ronden.

 

Opleidingen kunnen wijzigen

Alle informatie, workshops, opleidingen en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Het Aquarius rad van insteek kent vele voordelen t.o. van de vaststaande Vissentijdperk onderwijs-methode, maar ook nadelen bij tussentijdse wijzigingen omdat er geen kop- en eindstudiejaar is. Het grote voordeel zit hem in het inspelen op wat er aan behoefte, tijdgeeest en groeimogelijkheid leeft in de groep en in het jaar.
Afronden van een opleiding

Als je een einddiploma wilt is het belangrijk alle modules van de (beroeps)opleiding op tijd af te ronden. Dit kan in 2 of 3 jaar afhankelijk van de opleiding. Omdat we vanuit de nieuwetijds geest voortdurend de opleiding en workshops updaten/wijzigen is het na deze periode niet meer mogelijk een einddiploma aan te vragen. Uiteraard ontvang je wel alle certificaten per workshop/opleiding-onderdeel. Alleen voor de opleidingen die langer duren dan 3 jaar wordt een uitzondering gemaakt.

 

Supervisie middag

Verschillende Elohim opleidingen kennen een flexibel "examen" om je eindresultaat en verslagen te beoordelen, in de vorm van een persoonlijke supervisie middag op een dag dat het jou uitkomt. Naast de opleiding zijn ook persoonlijke coachings ter ondersteuning van je opleiding en jezelf, mogelijk.

 

Extra onderdelen/modules

Vaak bevat een opleiding naast de workshopmodules extra onderdelen die vereist zijn om de opleiding af te ronden. Dit staat vermeld bij de pagina van de opleiding.

 

Aansluiten bij een beroepsvereniging en AVG

Vanwege de Wkkgz ben je vanaf januari 2017 verplicht aangesloten te zijn bij een geschilleninstantie, als je een eigen praktijk hebt.CAT Collectief logo.jpg

Als Elohim opleidingsinstituut zijn wij aangesloten bij beroepsvereniging CAT Collectief. Zij bieden ook een pakket voor zelfstandigen waarmee je direct voldoet aan de Wkkgz. Klik hier voor meer informatie over het Wkkgz en het CAT collectief

Als zelfstandige dien je je ook te houden aan de AVG richtlijnen om je cliëntgegevens te  beschermen, lees meer

 

 Heb je nog vragen?

Het Elohim Centre is van di t/m zo bereikbaar voor vragen per telefoon en mail van dinsdag t/m zondag tussen 9:00 en 12:00 en 13:00 en 17:00 uur.

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

Volg ons op Facebook

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene voorwaarden en disclaimer
Opleiding en workshopvoorwaarden
Privacy verklaring

Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn