Lemurische Engel, Bronliefde - voorbij de ik-illusie

Waar moet je zijn, wat is bedoeld? Hulp bij het omgaan met je relatie of verdriet Heen en weer geslingerd worden tussen je ikje en het Goddelijke Zelf dat angstloos, besluitvaardig en twijfelloze Liefde is.

kernwoorden:
zelfrealisatie tuin, verlichtingsproces, stralende engel, lemurische engelen, lemurisch bos, krachtplaats, helende tuin, gaia christ, bio tinctuur

elohim
Volg ons ook op:

   

Lemurische Engel, Bronliefde - voorbij de ik-illusie

 

lemurisch bos 2013

 

 • Waar moet je zijn, wat is bedoeld?
 • Hulp bij het omgaan met je relatie of verdriet?
 • Heen en weer geslingerd worden tussen je ikje en het Goddelijk Zelf dat angstloos,             besluitvaardig en twijfelloze Liefde is.
 • Je kristallijnen kind dat bang is voor de laatste    Overgave.

 

Breng dan een bezoek aan de helende tuin Lemurisch Engel, Bronliefde - voorbij de ik-illusie. Tevens kun je de helende energie van de zelfrealisatie tuin thuis ervaren door middel van de Lemurische Engel, Bronliefde  - voorbij de ik-illusie Bio-tinctuur, deze is te koop in onze webshop.


Het volgende wordt je aangereikt middels de tuin en tinctuur

 • verlicht, intuïtief, helder bewustzijn en hart
 • zuivere ragfijne, hoge engelen liefde in je aardse zelf
 • ontvang hier healing als van 1000 healers
 • 9-13 Dimensionale, kristallijn Goddelijke Liefde ervaren
 • overgave persoonlijke emotie, mening, zorg of oordeel
 • verlicht buikgevoel, relatie, hart en innerlijk kind gebied
 • creatiekracht, Geestkracht vanuit Eenheid
 • zet je direct in het verlichtingsproces en de inwijdingsweg naar Godrealisatie
 • kleine zelf wordt niet bevestigd, er komt plaats voor je stralende Engel, ware natuur
 • leven voor en vanuit je droom
 • de teugels van je leven onder de Goddelijke leiding plaatsen
 • eenheid met de Deva’s, natuur(spirits), Lichtmeesters en Bovenwereld!

Fysieke en psychische effecten

 • Prana, veel meer licht en levensenergie in het lichaam
 • Nieren, darmen, luchtwegen, huid, kaak en kiezen laten oude problemen los

lemurisch bos 2013

 


Het Lemurisch bos, de voelbaar aanwezige Lemurische engelen en de Gaia-Christ©energie, die als 1000 healers met een enorme liefde, uit de aarde in je cellen komt, maakt je veilig genoeg om uit je ik-illusie te stappen. Het bos en oermoeder Aarde wijden je in zodat de angst van je kristallijnen innerlijk kind en je subtiel (kwetsbaar) buikgevoel, zich als laatste ook kunnen overgeven aan Genade. Aan Liefde. Aan Liefde die niet doet maar die je Bent. Als god-mens, als engelen-mens die het mannelijke en vrouwelijke, het hogere en aardse, in zich verenigd heeft, leg je na je Gaia-Christ© inwijdingen en healingen, de teugels van je leven in handen van de Goddelijke Leiding. Je hele buik, basis en hart worden daarmee voorgoed gevuld als je zover bent. Je staat als een Huis van God in het hier en nu met een diepgaande zekerheid over wie je BENT.

 
Inwijdingsweg Lemurisch Bos met bezoeker.jpgIn het Lemurisch bos wordt je vanzelf uitgenodigd ergens te blijven staan om healingen en inwijdingen te ontvangen. Sommigen mensen voelen daarbij hun aura kosmisch groot worden of voelen zoveel Liefde in hun cellen komen, dat ze in tranen uitbarsten, weer anderen zien prachtige helende gedaantes die ze helpen, voelen hun hele bekken- en heupgebied zich openen om eindelijk te kunnen genieten, veilig te zijn en te ontvangen. Ook laten bezoekers ons weten dat er door Moeder Aarde en de Bron innerlijk op een willekeurige plek in het bos aan hen gevraagd wordt om alle ik-identificaties af te leggen en alle ideëen over het zelf waardoor de Ware Liefde/Scheppingskracht die je bent, overblijft.

Tevens kun je de healingen en inwijdingen, je Lichtheid en verlichte Zelf, activeren en onderhouden door middel van twee bio tincturen. A) De Lemurische engelen - Bronliefde - Eenheid tinctuur en B) de Gaia-Christ©voorbij de ik-illusie tinctuur , deze zijn te koop in onze webshop.

De helende kracht van de Lemurische engelen in het bos en van de gelijksoortige tinctuur, tilt je in je Lichtwezen en helpt je als je het zwaar hebt, twijfelt of je niet blij voelt. Ze verheft je naar je Diamanten Licht, een groter overzicht en opent de verlichte staat van je Hart en denken. De Lemurische engelen brengen je zachte warme Liefde vanuit de hoogste Goddelijke Bron en helpen je met relaties. Ook thuis. Ze sluiten je aan op de Deva’s en de eenheid met de Enlightened Ones en natuur. Hun lichtkracht helpt om uit je hoofd of verdriet te komen en geluksgevoel, creativiteit, positiviteit en communicatie met de natuur te ontwikkelen. Je gaat leven vanuit het eenheidsbewustzijn  en Goddelijk Hart in je lichaam.

Ervaring van bezoekers:

"Aangekomen bij het Elohim centrum voor een sessie, werd ik gelijk naar het Lemurisch bos getrokken. Vanuit de voorhoofdchakratuin liep ik richting het bos en voordat ik het binnenstapte moest ik stilstaan. Het voelde als het tonen van respect en het besef dat ik op het punt stond een heilige ruimte te betreden.

Mijn hoofd maakte een buiging en tranen begonnen te stromen. Ik stapte het bos van de lemurische engelen in en werd aangeraakt en ontroerd door de grootse en liefdevolle energie die mij omringde. Het voelde als een magische heilige plek en dankbaarheid stroomde door mij heen, ik herkende deze energie. Wat een prachtige verrijkende toevoeging aan de krachtplaats!"

Liefs Marion uit Emmen

 

"S'ochtends vroeg, net voor zonsopgang, liep ik door de helende tuinen naar het bos. Het was alsof ik geroepen werd. . Eenmaal in het bos voelde ik me heel diep de aarde ingetrokken. . . er kwam een enorme rust over me en mijn hart werd heel warm en gloeiend. Vervolgens leek het alsof ik in de lengte ging groeien tot wel twee, drie meter. Op mijn hoofd groeide iets, een soort massa alsof ik een hele grote hoed op kreeg en langzaam zakte ik weer in mijn lichaam en kreeg dat weer normale proporties.

Midden in het bos stond een kleine boom. Ik heb een hele tijd naast haar gestaan en ik werd heel ontroerd door haar energie, heel zuiver en ik kreeg de gedachte dat ook iets heel kleins verschrikkelijk krachtig kan zijn. . dat in het kleine hele grote kracht zit. . dat alles wat ieder individu doet in het grote geheel heel klein is en tegelijkertijd heel groot uitwerkt. . en dat het allemaal even belangrijk is als bijdrage aan dat grotere geheel. . Alles in mijn lijf begon te sprankelen, bubbelende bruisende energie en een groot gevoel van liefde daalde in me..." Maureen

 

'Na de prachtige workshop afgelopen weekend, was ik maandagochtend nog op het Elohim Centre.
Ik heb op eind van de ochtend door het Lemurisch bos gelopen en ervaarde aan de achterkant van het bos voor het smalle slootje een enorm stilte gebied, in rechte lijn van het slootje. Verder gelopen naar achteren naar het grote water de verbinding met PAN. Prachtig dat dit grote water aan de achterkant zit en zo bereikbaar is. In het laatste gedeelte zakte ik op een paar plekken door de modder, er werd gezegd, is dat erg? laat alle houvast maar los...'
Debbie

 1 dag(deel) bezoek is soms niet genoeg
Wil je van alle 30 Helende Tuinen (het hele Inwijdingspad) spontane healingen en inzichten ontvangen, dan red je dat niet op 1 dag. Zeker niet als je "open" bent en veel kunt voelen.

Lees meer over de Helende Tuinen

 

Wil je langer komen, boek dan één of meerdere overnachtingen met maaltijden. Je kunt tijdens de maaltijden in het huiskamerrestaurant dan nog extra genieten met gelijkgestemde gasten.

Het is ook mogelijk om een chakra kristallegging, intuïtieve massage of healing te boeken op de Elohim Krachtplaats. Reserveer dan van tevoren T: +31 (0)597 541 539.

Wil je de Krachtplaats en werking van de Tuinen dieper leren voelen d.m.v. een Gids-Healer-Reader?
Boek dan een Helende Rondleiding tijdens je bezoek of verblijf. Maak een afspraak van te voren zodat je zeker weet dat de gids-Healer-Reader een plek in haar/zijn agenda vrij heeft.

Joke 2016.JPGBen je benieuwd hoe de Elohim Krachtplaats en Zelfrealisatie Tuinen zijn ontstaan?
Klik hier om meer te lezen
.

 


zelfrealisatie tinctuur.jpgErvaar de helende energie van de zelfrealisatie tuin thuis d.m.v. Lemurische Engel, Bronliefde - voorbij de ik-illusie Bio-tinctuur.

Bestel hier de Elohim Lemurische Engel, Bronliefde - voorbij de ik-illusie Bio-tinctuur

Verdere ondersteuning voor dit thema:

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats.


 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org


Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van alle tuinen

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.


Sprekend Bos

Dansende boomtoppen
Je reikt tot aan het 'weten'
Sprekende blaadjes
Via de fluisterende wind
Lieflijk zacht
Ontzagwekkende kracht

Slanke boomstammen
Je behoudt het 'zijn'
Het oeroude verlangen
Dat herleeft in ons hart
Geaard in een rij
Synchroon zij aan zij

Open plaats
Een warme koestering
In jouw open armen
Verstillend mijn hart
Boomrijk verbond
Ik gedragen en gegrond

Dank Lemurisch Bos
Jij taal der bomen
Ik draag mee
Jouw fluistering
Jouw glinstering
Jij 'onze' herinnering

Liefde en Rust


Anouk

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

Volg ons op Facebook

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene voorwaarden en disclaimer
Opleiding en workshopvoorwaarden
Privacy verklaring

Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn