Praktische informatie vrijwilligerswerk / Non duaal leren (samen) werken in de praktijk

Wat vragen we je als vrijwilliger of student -nieuwe samenleving-:

  • Je wilt spiritueel groeien en je inzetten voor de Elohim organisatie, Krachtplaats en nieuwe samenleving.
  • Je bent emotioneel en psychisch stabiel, goed geaard en non duaal
  • Je kunt goed als teamlid functioneren.
  • Je bent flexibel, welwillend, vriendelijk, productief, open en communicatief naar het team.
  • Geen vrijblijver maar vrijwilliger; je begrijpt dat je in een bedrijfssfeer werkzaam bent waar je je houdt aan teamregels en werktijden om alles goed te laten verlopen.
  • Je bent een voorbeeld en voelt je verantwoordelijk en betrokken tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden, gaat zorgvuldig om met de materialen en hebt hart voor jezelf, elkaar, de natuur, gasten en de organisatie.
  • Je gebruikt geen psychische medicatie (tenzij bij ons bekend), rookt niet en gebruikt geen drugs of (veel) alcohol.
  • Spiritualiteit en zakelijkheid kun je prima verweven en in balans houden. Je staat hiervoor open.

 

Praktische informatie

Werktijden

Het team werkt van wo t/m za van 8:30 - 17:15 uur. Als vrijwilliger/participant  werk je tot 15.30 uur tenzij je later start.
In de drukke periode is werken op zondag soms ook noodzakelijk.
De pauzes zijn van 10:15 - 10:30, 12:15-13:00 en 15:15-15:30 uur.
Maandag en dinsdag zijn vrije dagen.

Verblijf je op de Elohim Krachtplaats in de groepsaccommodatie Happiness wordt er van je verwcht dat je meehelpt het gebouw netjes en schoon te houden (samen met eventuele andere bewoners/participanten) in je vrije tijd.

Overnachting en wifi

Tijdens je vrijwillig participatie werk kun je enkele dagen, weken of maanden verblijven in de groepsaccommodatie Happiness, op de camping, in een chalet dat je huurt of in een eigen tent. Het slapen in je tent is gratis voor vrijwilligers van de gemeesnchap die tenminste 6u p.d.in ruil voor 1 nacht, meewerken. Vanaf juni tot eind sept. kan dat.

--- Waar slaap je? ---
Al;s je verblijft in de groepsaccommodatie "Happiness" (op de Elohim Krachtplaats) deel je soms met anderen samen een slaapkamer tenzij je full time komt en er een slaapkamer voor jezelf mogelijk is. Er zijn een grote living, serre, keuken, 4 douches en 2 toiletten. De living wordt soms ook door (weekend)cursusgroepen gebruikt voor de maaltijden.

.... Wifi
In de accommodatie is wifi aanwezig. Deze heeft weinig straling en wordt snachts uitgezet. Ook op de camping is (lichte) Wifi aanwezig.

Coaching en groepshealing

Maaltijden bereid je zelf of als je dat wilt , samen met een andere vrijwilliger

Praktische werk coaching, groepshealing en innerlijke coaching
Voor langdurige fulltime vrijwillige participanten die veel voor de organisatie betekenen bestaat de mogelijkheid op verzoek coaching te krijgen. Deze coaching kan kort tijdens het werk plaatsvinden als het gaat over werkhouding of praktische werkvragen/aanwijzingen, maar ook na de werkdag is er soms gelegenheid voor wat innerlijke of zelfralisatie coaching van Joke. Lange termijn/full time vrijwillige participanten mogen ook meedoen aan de online groepshealingen van Joke.

 

Toegang tot de Zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos

Tijdens de dagen dat je werkzaam bent als vrijwillige participant/ medebewoner/ student en logeert heb je toegang tot de Elohim Zelfrealisatie tuinen, ook buiten de openingstijden om.

Kans op betaalde Elohim baan

Kans op betaalde Elohim baan voor vrijwillige participant

Soms kan een (deels) betaalde functie in zicht komen. Dit is afhankelijk van het Elohim budget en of je voldoende, voor het centrum belangrijke vaardigheden, draagkracht, leidinggevende kwaliteiten en inzet hebt. Ook innerlijke groei wordt op prijs gesteld. Organisch moet zich dit na verloop van tijd laten zien. Een betaalde baan is geen garantie.

Motivatie vrijwillige participant / student zelfrealisatie in de praktijk

In onderstaand geval is je motivatie voor ons niet de juiste insteek

  • Heb je intern of externe moeilijkheden?
  • Kun je niet zo goed op jezelf zijn?
  • Heb je net een burn-out gehad of ben je nog herstellende daarvan?
  • Zoek je eigenlijk (psychische of emotionele) opvang?

    Als je psychisch, qua innerlijk kind, emotioneel, qua verslaving of na een burnout (nog) niet stabiel bent dan kunnen en mogen wij je niet opvangen of begeleiden. Onze organisatie heeft daarvoor niet de juiste mensen, capaciteiten of mogelijkheden. Ook kunnen de hogere trillingen van de Krachtplaats dan van alles omhoog brengen. Als je wel eens last hebt (gehad) van psychoses geef dat dan ook aan. Zorg als participant dat je eigen inkomsten hebt en op een ander woonadres bent ingeschreven.


In een multidimensionale woon-werk-gemeenschap werken en wonen met gelijkgestemde, gevoelige, bewuste en open mensen waarbij we ook elkaar ziel zien en voeden.
Solliciteer daarom alleen als je voornaamste reden je liefde voor de Krachtplaats, Joke, de Elohim organisatie, voor samenwerking en het eenheidsbewustzijn is. Mogelijk wil je ook groeien in je volledig potentieel en ware Zelf en in de natuur wonen en werken. Of in de woon-werk-gemeenschap wonen met gelijkgestemde, gevoelige, bewuste en open mensen waarbij we ook elkaars ziel zien en voeden. Zorg als vrijillige participant/medebewoner/student dat je eigen inkomsten hebt en eventueel op een ander woonadres bent ingeschreven.

Aanmelden als vrijwillige participant / nieuwe samenleving

Aanmelden als vrijwillige participant / medebewoner nieuwe samenleving

Stuur je motivatie, cv, iets over jezelf + foto naar info@elohim-centre.org en geef aan of je eenmalig of structureel zou willen komen helpen en voor hoe lang. Of dat het om 1 of meer dagen per week gaat en op welke dagen je dan het liefst komt en vanaf wanneer. We zijn nog op zoek naar een wo t/m za vrijwillige participant of medebewoner. Liefst iemand met overzichthoudende en leidinggevende capaciteiten die mede de rechterhand van Joke ElZiam Nootebos en haar partner Arie kan zijn.

Maar mocht je voor een eenmalig periode willen komen dan ben je ook van harte welkom. Vooral in het tuin seizoen.
Er is vooral in de zomer vaak veel belangstelling; meld je daarom tijdig aan, dat helpt ons ook bij de werkzaamhedenplanning en begeleiding.

Je hoeft niet perfect te zijn

Je hoeft niet perfect te zijn

Je hoeft als je komt niet zelfgerealiseerd te zijn maar wel "onderweg" en open. Wel moet je emotioneel, mentaal en psycisch stabiel zijn. Je wordt immers een gezicht van het Elohim Centre. Zeker als je voor langere tijd komt. Maar ook brengt de Krachtplaatsenergie veel omhoog. als je nog te vast zit in je kleine zelf.ook het grote Zelf versterkt er zich.

Kom je ons slechts enkele dagen helpen dan stellen we vooral inzet en vriendelijkheid op prijs en is diepgaande spirituele ontwikkeling fijn maar voor ons minder van belang. Dat is het wel als je bij Elohim langer dan een half jaar wilt blijven.

Soms heb je eerst meer persoonlijke begeleiding nodig

Soms is er eerst meer begeleiding nodig

Leegte, ziekte, zinloosheid, depressiviteit, onderwaardering, liefdeloosheid en trauma's. Het oplossen hiervan kan soms langer duren doordat trauma's, zielepijnen, hart- en buikgevoel en zelfwaardering nog geheald moeten worden. Soms zijn daarom persoonlijke sessies eerst nodig voordat je vrijwilligerswerk kunt doen. Hiervoor kun je op afspraak bij de Elohim Healers en Coaches terecht. Dit zijn betaalde consulten.

Bewoner worden?

We kunnen 1 nieuwe meewerkende bewoner plaatsen die 2 jaar in onze woon-werk gemeenschap "The Diamond New Earth". wil wonen.

Op de Krachtplaats is nog 1 gemeubileerd huis/chalet te huur voor een vrijwilliger/medebewoner die na een proefperiode:

* Goed kan klussen-, tuin- en onderhoudswerkzaamheden kan doen.
* En/of secretariaat en o.a. webshop (foto) werk kan doen.
* En/of iemand die Joke technisch kan helpen bij haar avond online webinars, E-cursussen en groepshealingen en verstand heeft van de hard- en software.

Wil je graag in het licht van de Elohim Krachtplaats (5 ha) wonen en (deels) meewerken?

Wil je omgaan en samenwerken met gelijkgestemden, open, empathische en bewuste medebewoners die vanuit de ziel leven maar ook aards en praktisch afgestemd zijn?
(Er zijn ongeveer 7-12 teamleden/bewoners die al dan niet parttime of full time werken. In de zomermaanden zijn er wat meer.)
Wil je in een chalet, in de Elohim natuur en helende tuinen wonen met mensen die de ziel van de ander zien?
Wil je dienstbaar zijn aan de Elohim organisatie, de natuur en bewustzijnsgroei?
Wil je weg uit de zwaarte en drukte van de samenleving en ben je emotioneel en psycisch stabiel zodat je in de hogere Lichtfrequenties kunt wonen en werken?

Ook kun je soms tegen korting of kosteloos in aanmerking komen voor de gechannelde groepshealingen, coaching in de wandelgangen of zelfrealisatie workshops (dit is afhankelijk van het aantal uren dat je per week meewerkt, je inzet en benodigde vaardigheden)

Aanmelden als vrijwillige participant en bewoner

Stuur je motivatie, cv, iets over jezelf + foto naar info@elohim-centre.org.  We zijn op zoek naar een gelijkgestemde vrijwillige participant die full time of voor enekele dagen p.w. medebewoner wordt. Iemand met liefde voor de Krachtplaats, eenheidsbewust, de natuur en het pad van zelfrealisatie. Iemand die aantoonbaar eigen inkomsten heeft en daardoor de huur en eigen kosten kan betalen.

 

Klik hier om terug te gaan naar 'Samen bouwen aan een nieuwe maatschappij'