Master Healing, Reading en Coaching

Meesterlijke healingen op het gebied van oerveiligheid, buikgebied en kindertijd. Veel dieper in je lichaam wonen. Daar waar onze kinderziel in onze vroegste jeugd, zwangerschap en verleden levens niet veilig genoeg was bij onze ouders en bij hun onderlinge psychische, emotionele en seksuele sfeer, daar werd onze (kinder)ziel onzeker

kernwoorden:
ziel, overgave, oertrauma's, ka, hooggevoeligheid, healingen, goddelijke vonk, arie van den berg

elohim
Volg ons ook op:

   

Master Healing, Reading en Coaching

 

Meesterlijke healingen op het gebied van oerveiligheid, buikgebied en kindertijd.
Veel dieper in je lichaam wonen.


multidimensionaal elf.jpgDaar waar onze kinderziel in onze vroegste jeugd, zwangerschap en verleden levens niet veilig genoeg was bij onze ouders en bij hun onderlinge psychische, emotionele en seksuele sfeer, daar werd onze (kinder)ziel onzeker en angstig en ontstonden er soms oertrauma’s. De ziel, onze subtiele gevoeligheid, hooggevoeligheid, essentie en kristallijnen zelf, kon zich minder goed hechten aan ons basischakra en aardelichaam. Veel daarvan hebben we verdrongen. We redden ons door rollen aan te nemen, aanpas, kat uit de boom, boos of terugtrekgedrag in onze relaties. Vaak vindt dit op hele subtiele wijze plaats. Deze vroegere zielindrukken en oertrauma’s brengen op subtiel niveau herhalingsangst en patronen aangaande verlating, agressie, autoriteiten, liefdesloosheid en het niet voldoende gezien, beschermd of erkend voelen. Het maakt Overgave en een aards leven vanuit onze Goddelijke Essentie onmogelijk. Daardoor kan ons innerlijk kind, lichaam en ziel zich niet volledig overgeven, blijft onze mind, afleiding in werk en relaties, ziekte of onze "oppasser" bestaan.

Arie's healingen maken dat we ons over kunnen geven aan de Bron in ons lichaam en ons diepgaand veilig voelen vanuit het lichaam, te midden van anderen. We worden één en heel op alle lagen!

De diepe magnetische aarde-energie en de veilige integere, mannelijke nabijheid van Arie zijn zijn specialisme als healer. Net als de engelen die door hem heen werken en spreken. Samen zorgt dit ervoor dat tijdens zijn healingen diepgaand oude patronen loslaten op fysiek, innerlijk kind en geestelijk niveau. Het resultaat van Arie’s healingen is steeds dat we veiliger bij onszelf en anderen zijn vanuit een dieper fysiek loslaat niveau. Voorbij onze verwondingen en onveiligheid worden het toelaten van gezondheid, de Meester, Bron en Overgave in onsZelf mogelijk. Net als een dieper indalen van onze Goddelijke Vonk in basis en 2de chakra. Ongewenste dieptepatronen in seksualiteit, relatie- en werksituatie laten regelmatig, direct en merkbaar los, net als bepaalde fysieke problemen, d.m.v. Arie’s healingen.

Arie 2017-klein.jpgArie hielp aanvankelijk vele teamleden en participanten
Door Arie's fysieke healingen is er hulp om over de brug van Overgave en basisvertrouwen tot diep in het lichaam, te gaan! Zijn healingen zijn het antwoord op wat er nodig is voor deze tijd. Een tijd waarin onze komische mens met Ka lichaam, in het fysieke en de persoonlijkheid kan indalen (Eenheid met Ba-lichaam). Arie's helende handen en hart werken op individuele basis, geregeld ook tijdens een 3 daagse doorbraaksessie.

 


 

Hoe kan ik boeken?

Bel of stuur een mail en dan kijken we of er plek is in de agenda.

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2: +31 (0) 597 522 308
E: info@elohim-centre.org

Cliëntervaringen

"De healingssessie bij Arie heb ik als heel zorgvuldig en bijzonder ervaren en heeft me een mooie handleiding gegeven die ik meeneem. Heel veel dank Arie! Vanaf de dag na de healing voel ik mij weer lichter, heb het gevoel dat ik weer dans van binnen en kijk ik uit naar wat gaat komen. Jullie doen prachtig werk!"

klik hier voor meer cliëntervaringen

Specialisme

- Aarding

- Veiligheid en geborgenheid in de basis

- Onthechting oude patronen fysiek, innerlijk kind en geestelijk niveau

- Overgave aan lichaam en vertrouwen

Kwaliteit samenwerkende Elohim healers-readers-coaches

Bij de diepte healingen zoals de Elohim healers die geven, verschuiven soms hele karakterhoudingen en al het aanpaste gedrag in één sessie als de cliënt daar aan toe is. Vermoeidheid en ziektebeelden lijken spontaan op te lossen en keuzes en richting worden duidelijk. Veel van deze feedback horen we regelmatig tijdens een volgende afspraak.

De Krachtplaats en de eigen innerlijke ontwikkeling brengt de healers in een zodanige kosmisch, Goddelijke staat tijdens een sessie, dat ze diep in de DNA en genetische informatie van de cellen van de cliënt kunnen werken en tot ver in de sterren constellatie lijnen. In de cellen en lijnen bevinden zich ook de (karmische en genetische) informatie van de familieleden waardoor er soms ook bij hen veranderingen in levenssituaties en schaduwgedrag zich gaan voordoen. Overigens is het niet aan de Elohim healer om dit te willen maar iets dat spontaan ontstaat door het werken vanuit de Bron-Eenheid. Wel ligt de kwaliteit van de Elohim Healers (zeker als samenwerkend team) in de volledige bandbreedte. Wat betekent dat de healing en reading tegelijk werkzaam is in alle lichtlichamen, thema-gebieden, auralagen, sterrenlijnen, kosmische voornemens, genen en DNA structuren van de cliënt. Het is mede dankzij dit gegeven dat Elohim healers ook geweldig resultaat hebben op het gebied van zingeving, richting, levensbestemming en blijheid van de cliënt. Uiteraard gebeurt dit altijd in samenwerking met het hoger zelf en de bedoeling van de ziel van de cliënt.

Tips na sessie

- Drink kristal water

- Voetenbad met een paar salie druppels

- Op advies een kristal, lichtwesen essence, Krachtplaats of Kruiden tinctuur

 
 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring
Opleiding en workshopvoorwaarden
Algemene voorwaarden en disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn