Crystal Home en Office healer informatie en gebruiksaanwijzing

info plaatje sample_pic616_2.jpgPositieve energie in huis en op het werk

 30% korting bij aankoop van 3 of meer (4 verschillende soorten)!

De edelstenen in de fles brengen lichtactivatie en bescherming. Ze ondersteunen het zelfgenezend vermogen. Bij aardstraling kan magnesium tekort, spanning, spier-, rug-, gewricht- en hartklachten, vermoeidheid, kanker, angsten of depressie ontstaan. Als de omgeving "zwaar" is, belast is, worden mensen het ook en komt er tegenstroom in gezondheid, overvloed, relaties en werk. Door de werking van negatieve energie in je omgeving kun je niet al je mogelijkheden en aanleg ontwikkelen. De Crystal Home en Office Healer voegt Lichtkracht toe en maakt de energie en sfeer positief en gezond. Hij is werkzaam in een straal van zo'n 40 meter.

Je stemming en lichaam passen zich aan de omgeving aan
Is de energie in de omgeving lager of zwaarder dan je zelf bent of is de sfeer vol aardstraling, vermoeidheid, zorgen of stress, dan neemt jouw geestelijke, emotionele en fysieke energie af. De natuurwet doet de energie nu eenmaal altijd van plus naar min stromen.

Het is beter te wonen of te werken in een omgeving die lichtvoetig en positief is
Jouw lichaam, gevoel, denken en geest worden in een lichte omgeving vanzelf steeds positiever en dat heeft weer een positief effect op het werk en anderen. Problemen zullen zo gemakkelijker oplossen.

Ook voor zelfrealisatie, het worden van Wie je echt Bent,
is het uitstralende veld van de Crystal Home en Office Healer een fantastische ondersteuning. Lichamelijke en geestelijke processen zullen veel gemakkelijker verlopen door de constante positief helende energie van de Crystal Home en Office Healer om je heen. Ook je huis en werkplek krijgen, indien nodig, een extra aarding. Dit geeft je het gevoel stevig te staan in jezelf.

Daarnaast werkt de Home en Office Healer tegen aardstralen, geesten en electro-smog en beschermt het mensen en gebouwen

Er zijn vele soorten aardstralen
Joke ElZiam Nootebos heeft al meer dan 22 jaar ervaring met vele soorten straling, zelfs  op 12 dimensionaal niveau. Ze weet hoe te zuiveren, beschermen en ontstoren tot op celgezondheid, DNA en zelfrealisatieniveau. Joke geeft hierover reeds jarenlang opleidingen. In een weekendworkshop, waaraan iedereen deel kan nemen, kun je zelf de resultaten voelen en meten van de Crystal Home en Office Healer en soorten stralingen. Sommige stralingen maken je te gevoelig (of te emotioneel) of verhinderen je je hart open te houden; maken moe of  ziek,  laten je hoofd niet ontspannen, brengen slapeloosheid, duizeligheid, depressie, ruzie of zweverigheid.

Bij diepe aardebelasting ontstaan niet alleen lichamelijke problemen, maar voel je je ook vastzitten in levenssituaties. Je kunt niet echt licht en blij zijn. Je komt niet vooruit. Problemen kunnen maar niet opgelost worden. In bedrijven waar mensen werken op deze stralingsplaatsen zijn er altijd veel problemen. Apparatuur mankeert steeds wat, er zijn steeds opnieuw bedrijf- en mensstagnaties en er is vaak een hoog ziekteverzuim. Hier werkt de Elohim Crystal Home en Office Healer sterk kosten- en energiebesparend!

De natuurwet doet de energie nu eenmaal altijd van plus naar min stromen. Het is beter te wonen of te werken in een omgeving die positief en opgewekt is. Jouw lichaam, gevoel, denken en geest worden daar vanzelf beter van en dat heeft weer een positief effect op anderen. Problemen zullen gemakkelijker oplossen. De Crystal Home en Office Healer werkt niet alleen gunstig bij negatieve straling, maar ook bij een sombere sfeer of stemming, zelfs bij vage “aanwezigheden” zoals in oude huizen. Een “aanwezigheid” die nieuwetijdskinderen soms waarnemen in de slaapkamer, wordt verholpen door een Crystal Healer.

Al je lichamelijke en  geestelijke processen zullen veel gemakkelijker verlopen door de constant positief helende energie. Je helderheid zal toenemen. Je huis of werkplek krijgt, indien nodig, een extra “aarding”. Dit geeft je het gevoel stevig te staan in jezelf. Je blijft langer ontspannen, krachtig, weerbaar en geconcentreerd.

Gebruiksaanwijzing:
De Crystal Home en Office Healer kun je zomaar ergens neerzetten. Neem hem niet mee naar een ander huis, hij moet eerst opnieuw geprogrammeerd worden. (dit kan door een kort consult te boeken) Haal de edelstenen er niet uit, dan is de werking verbroken. Ze zijn geprogrammeerd en laden zichzelf steeds op. Bij aardstraling is er nu geen huisonderzoek meer nodig (kostenbesparend) want de Crystal Home en Office Healer hoeft niet op een bepaalde stralingsplek te staan om goed te werken. De uitstralende crystalwerking zal vaak ook de tuin positief beïnvloeden. Drink veel Elohim kristalwater dat je zelf kunt maken, want je lichaam (en psyche) zullen ontgiften na het plaatsen van de Crystal Healer!

De krachtige uitstraling van de Crystal Home en Office Healer is voor vele mensen direct (met de handen) voelbaar. Voor een constant positieve sfeer in huis of bedrijf kun je kiezen uit paarse amethist, roze rozenkwarts, heldere bergkristal of gele citrien. Alle vier soorten werken op bovengenoemde factoren, maar bovendien voegt het karakter van elke edelsteen iets extra’s toe.  Amethist: uit het hoofd en in het lichaam. Rozenkwarts: innerlijk kind, geborgenheid, warmte, blijheid, tederheid, plantenvriend. Bergkristal: positief gebruik eigen kracht, opgewektheid, eenheidsgevoel. Citrien: opbeurend, vreugde in hart, kunnen “geven”, leiding kunnen nemen, geconcentreerd en helder zijn.
 _______________________________________________________________________________________________

Helderziend onderzoek: Geen mens bevindt zich “toevallig” in een door straling belaste omgeving. Als je wilt weten (reading) (of laten healen) wat het je te zeggen heeft of vragen hebt over problemen die zich voordoen, bel of mail ons dan. E: info@elohim-centre.org       T: 0597 541539. De Crystal Home en Office Healer, het “buitenshuis-aurabeschermende kristalbuisje” en je waterkristal kunnen online besteld worden. Vertrouw je de werking van de Crystal Home en Office Healer niet: je krijgt 3 weken uitprobeertijd! Als je hem wilt terugsturen, betaal je een kleine bijdrage (plus porto) voor het verwijderen van je huis- of office-sfeer (energie).