stage kosmisch kristalmaster opleiding

Stagedagen in de Kristalshop

Wil je solliciteren naar een stage plek in de Elohim winkel dan kun je dit het beste in de vakantieperiode doen om de meeste client-contact-ervaring op te doen. Er is veel belangstelling voor winkelstage dus er niet altijd plek voor iedereen. Solliciteer daarom tijdig. 

Praktisch leren
In de kristalshop leer je van de supervisor hoe je de client, kristallen en edelstenen invoelt en adviseert. De supervisor blijft op de achtergrond beschikbaar. Je leert samen te werken met de intuitie en wens van de client, te vertrouwen op je eigen intuitie en te staan in je kracht en zekerheid. Ook leer je huiskristallen te readen en omschrijven op momenten dat er geen clienten zijn.  Je kunt ook je eigen stage-behoefte en vragen inbrengen. En je ontvangt van je supervisor informatie over PR maken voor een eventuele eigen kristalpraktijk of website.

Energetisch leren
Tijdens de stage in de Elohim kristalshop neemt je lichaam de informatie (codes) op van alle soorten. Vooral tijdens winkelwerkzaamheden zoals afstoffen of decoreren heb je vele soorten even in je handen. De informatieoverdracht komt door de 13 dimensionale edelsteenwerking en uitstraling. Later, in je eigen praktijk, zul je daardoor aan clienten edelstenen kunnen adviseren die intuitief in je op kunnen komen vanuit deze opgenomen kristalinformatie in je cellen

 

Contact en route