Beschrijving groepsaccommodatie, eten, slapen en huisregels tijdens workshop

Tijdens een weekendworkshop gratis verblijf in de groepsaccommodatie Het spirituele Elohim Centre biedt voor een beperkte groep weekend workshopsdeelnemers, 2-6 pers. slaapkamers, bedden en beddengoed gratis en op eigen risico, aan. Dus wil je op de Elohim Krachtplaats in de groepsenergie blijven, wees er dan tijdig bij want vol is

kernwoorden:
zelfrelatie tuinen, spirituele centre, helende tuinen, elohim krachtplaats

elohim
Volg ons ook op:

   

Beschrijving groepsaccommodatie, eten, slapen en huisregels tijdens workshop

 

vakantiewoning-happiness-serre_w700_h466.jpgTijdens een weekendworkshop gratis verblijf in de groepsaccommodatie
Het spirituele Elohim Centre biedt voor een beperkte groep weekend workshopsdeelnemers, 2-6 pers. slaapkamers, bedden en beddengoed gratis en op eigen risico, aan. Dus wil je op de Elohim Krachtplaats in de groepsenergie blijven, wees er dan tijdig bij want vol is vol! Daarnaast is kun je ook een privé B&B kamer boeken met korting of een eigen chalet of vakantiehuis huren bij het Elohim Centre of gratis (tijdens de workshop) in het campingseizoen, kamperen. Bij een 1 daagse workshop is gratis overnachten niet mogelijk.

Maaltijden, koffie en thee inbegrepen
Alle maaltijden ontbijt, lunch, diner en bio koffie en thee zijn tijdens een weekendworkshop inbegrepen. Bij een dagworkshop is alleen de lunch, bio koffie en thee inbegrepen. Het eten is grotendeels biologisch en vegatarisch. Met dieëten kan geen rekening worden gehouden. Wel kun je tevoren overleggen als je lactose vrij eet. Ook als je elders of in een andere Elohim accommodatie overnacht kun je hiervan gebruik maken gedurende de workshop. Heb je in de avond zin in een snack, sap o.i.d. neem dit dan zelf mee. Er staat voor de gasten een kleine mini koelkast op de bovenverdieping naast de deur van kamer vier.

De groepsaccommodatie Happiness beschikt in totaal over zes kamers
Eenpersoonskamers zijn er niet en sanitair en douches bevinden zich niet bij de slaapkamers maar beneden. Er zijn vier douches en twee toiletten in de groepsaccommodatie. Sommige kamers beschikken over stapelbedden.

Voorafgaand aan de weekendworkshop worden de bedden ingedeeld; geef je tijdig op
Bij binnenkomst in de accommodatie hangt er in de hal een lijst waarop je kunt zien in welk bed en welke kamer je slaapt. Vraag in de kristalwinkel/receptie naar de toegangscode van Happiness.

Happiness beschikt over WiFi waar je gratis gebruik van mag maken
Ben je de laatste die WiFi gebruikt, zet de WiFi dan ook uit. We proberen de accommodatie, net als de zelfrealisatie tuinen en camping, zoveel mogelijk stralingsvrij te houden. De WiFi gebruiksaanwijzing vind je direct bij binnenkomst in de woonkamer aan je rechterkant.

Het beddengoed is aanwezig, neem wel zelf een handdoek, pantoffels en eventuele badslippers mee
Pantoffels heb je nodig in de workshopszaal, soms laarzen voor het bos en de tuinen en slippers voor de douche.

Openbare ruimte
De groepsaccommodatie Happiness is ook toegangelijk voor andere B&B-hostellerie gasten en vrijwillige participanten. Het is dus mogelijk dat je ook andere gasten tegenkomt bij de sanitaire units, bij de maaltijden en in de living.

Op de camping met eigen tent tijdens campingseizoen
Op de camping mogen cursisten die dit graag willen ook gratis met eigen tent op de camping overnachten tijdens een weekend workshop (geef dit wel voortijdig aan). Ontbijt, lunch en diner is dan nog wel steeds in de groepsaccommodatie. Als uitzondering mag je op je laatste workshopdag je campingplek ten laatste om 18.00 uur verlaten.


 

Door het Elohim team en de participanten is voor je komst aandacht en liefde besteed aan het energetisch en fysiek schoonmaken van de vertrekken. Help mee het ook schoon achter te laten.

  • Beddengoed: Het is de bedoeling dat iedereen voor 10.00 uur, op de dag van vertrek haar/zijn bed afhaalt en het vuile beddengoed in de wasmand beneden legt.
  • Kachel laag/ramen dicht/lichten uit: Ben jij bij vertrek van de slaapkamer de laatste? Graag alle ramen sluiten, slaapkamerdeuren dicht en lichten uit. Let op tijdens de dag kunnen er pluizen van de bomen je slaapkamer binnen waaien als bij een flinke sneeuwbui. In de winter, als de landerijen nog niet bebouwd zijn, stuift er soms microzand binnen dan graag de ramen dicht houden. Kom niet aan de thermostaat van de verwarming in de living. De dagtemperatuur is 19-21 graden. Als je innerlijk rillerig bent door processen of het koud hebt, ondanks deze gemiddelde kamertemperatuur, dan mag je de fleece dekens gebruiken die beneden in de kamer liggen. Pak geen extra dekbed van bedden waarop nog iemand verwacht wordt.
  • Vertrekdag graag vóór 10.00 uur spullen uit je kamer: Op je laatste workshopdag wordt er van je verwacht dat je om 10.00 uur al je spullen uit Happines hebt verwijderd tenzij je een extra nacht erbij hebt geboekt. Het gebouw en je kamer  worden na 10.00 uur namelijk weer schoongemaakt. Zet je spullen in de auto of als je met openbaar vervoer bent, zet je spullen dan onder de kapstok in de hal van de kristalwinkel. Je mag tot 20.00 uur nog in de helende tuinen lopen, de kristalwinkel is vanaf 17.15 gesloten, zet daarom je spullen onder de overkapping buiten voor de workshopruimte. Mocht je meelunchen en/of dineren, dan kun je rondom etenstijd wel in de eetzaal/living van Happiness verblijven, maar ook dan dienen op je vertrekdag je spullen wel uit de slaapkamer te zijn na 10 uur.
    Dank voor je medewerking!

Zijn er spullen stuk of op, heb je tips? Schrijf ze voor ons op en geef ze door!

 

Hoogenergetische, biologische en vegetarische maaltijden met liefde en zonder E-nummers bereid.

  • Ontbijt en lunch bestaat uit: biologisch (volkoren)tarwebrood, rijstwafels, crackers, yoghurt, kaas, divers broodbeleg beschikbaar voor ontbijt en eventueel lunch. Bio koffie en bio kruidenthee (van de Krachtplaats). Je kunt als groep kijken of je individueel of gezamenlijk ontbijt.
  • Tijdens workshops: staat er rond lunchtijd (ongeveer 13.00 uur) home made soep klaar in Happiness. Tevens staat er brood, beleg e.d. ter bereiding voor je klaar. Je kunt hier op eigen gelegenheid of gezamenlijk gebruik van maken in de lunchpauze.
  • Het avondeten (bij een meerdaagse workshop inbegrepen) wordt met aandacht en liefde bereid voor de groep.
  • Het is niet mogelijk eigen eten te bereiden in de keuken. Op de bovenverdieping staat wel een mini koelkast voor gasten. Wanneer je eten meeneemt, zorg dan dat het kant en klaar is en je het direct kunt eten zonder dat je benodigdheden van de keuken nodig hebt. Bewaar het eten op de slaapkamer waar je verblijft of in de mini koelkast die naast de deur van kamer vier staat.
  • Als je niet blijft eten of slapen geef dit dan z.s.m. door aan de organisatie. (Je ontvangt geen geld retour.)


Privé B&B kamer of eigen caravan?
Het is mogelijk om met korting een privé B&B kamer te boeken, of je eigen vakantiehuis of chalet te boeken, als je liever niet in de groepsaccommodatie slaapt. Wanneer je dit graag wilt stuur dan tijdig een email en vraag naar de beschikbaarheid.


Vertrektijd verblijf en tuinbezoek vertrektijd: Op de laatste dag vertrek je ten laatste om 10.30 uur uit Happiness. Je mag tijdens een workshopdag tot 20.00 uur de helende tuinen bezoeken. Blijf je 1 nacht extra dan de volgende dag om 10.30 uur graag Happiness verlaten. Je mag dan de volgende dag nog tot 17.00 uur de helende zelfrealisatie tuinen bezoeken. 


Korting bij aansluitende overnachting
Wanneer je graag een extra nacht voor of na de workshop wilt verblijven dan kan dit. Je ontvangt dan tevens korting. Voor huidige prijzen klik hier.


Interesse naar onze andere verblijf mogelijkheden?
Klik hier

Wij bedanken je voor je bijdrage, inzet en het samen dragen van de nieuwe aarde!
Team Elohim Centre

Gezellige mensen in hp, klein gebruiken.jpg Achterkant HP 2013.JPG

 

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden tijdens feestdagen en vakanties

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Volg ons op Facebook

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn